Premies zorgverzekeringen 2018 vergelijken.

Om een eerste indruk te krijgen van de zorgverzekeringen in 2018, kunt u dit artikel eerst lezen.  Voor een volledige uitgebreide vergelijking van alle zorgverzekeraars, verwijs ik u graag naar zorgkiezer.nl

Overstappen van zorgverzekering
Tussen half november 2017 en eind januari 2018 kunt u weer overstappen van zorgverzekering. Als u voor 1 januari 2018 van zorgverzekering overstapt, wordt uw oude zorgverzekering automatisch opgezegd door uw nieuwe zorgverzekeraar.

Eigen risico
U kunt uw verplicht eigen risico van € 385,- verhogen met een vrijwillig eigen risico (max. € 500,-). Daarmee verlaagt u uw zorgpremie. Maar u kunt wel voor hogere kosten komen te staan als u gebruikmaakt van zorg waarvoor het eigen risico geldt.

Vergoedingen
De overheid voert elk jaar wijzigingen door in de basisverzekering. Ook in 2018 worden een aantal vergoedingen aangepast en deze veranderingen zijn voor alle zorgverzekeraars gelijk.

Wat wijzigt er in de basisverzekering?

In de basisverzekering wijzigt het volgende:
– Mensen met artrose aan de heup- en kniegewrichten krijgen vanaf 1 januari 2018 de eerste 12 behandelingen oefentherapie vergoed.
– Oncologiepatiënten die behandeld worden met imuuntherapie krijgen vanaf volgend jaar een vergoeding voor zittend ziekenvervoer van en naar de behandeling vergoed.
– Verzorging kinderen tot 18 jaar die nodig is als gevolg van geneeskundige zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering (was onderdeel van Jeugdwet)


Zorgtoeslag 2018 gaat meer omhoog dan zorgpremie

De zorgtoeslag stijgt volgend jaar met 6 euro per maand. Dit geldt voor mensen met een inkomen tot 20.000 euro. Mensen met een inkomen vanaf 20.500 gaan er zelfs 10,- per maand op vooruit. Ook gelden de stijging in de zorgtoeslag voor mensen met een toeslagpartner. De mensen die zorgtoeslag ontvangen worden gecompenseerd voor hun dure zorgverzekering in 2018. De zorgpremie gaat namelijk gemiddeld minder omhoog dan de zorgtoeslag. De zorgpremie stijgt gemiddeld met zo’n 2,- per maand.


Goedkope zorgverzekering via UnitedConsumers

De beste zorgverzekering van Nederland met 10% korting sluit u af via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Vanaf € 104,58 per maand bent u verzekerd van de beste zorgverzekering, zonder verhoging van uw eigen risico. UnitedConsumers biedt u dit voordeel aan samen met zorgverzekeraar VGZ. En het fijne is: bij UnitedConsumers is iedereen welkom. Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede en goedkope zorgverzekering. Zij regelen uw overstap en staan bovendien altijd als tussenpersoon voor u klaar.

Ook in 2018 biedt UnitedConsumers u één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland bij VGZ. Hierdoor bent u gegarandeerd uitstekend verzekerd voor een lage premie. Ook de aanvullende pakketten zijn scherp geprijsd en bieden u een uitgebreide dekking. Bekijk eenvoudig hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering.

Bereken de premie voor uw Zorgverzekering.

 

 


 

CZdirect

Een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. Dat is CZdirect. Het is onderdeel van CZ. Met ruim 3 miljoen verzekerden, is dat één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Nu komt CZ met een verzekering, speciaal voor jongeren. Omdat de zorgverzekeraar jouw gezondheid belangrijk vindt.


OHRA

OHRA is een verzekeringsmaatschappij en aanbieder van verschillende verzekeringsproducten. De maatschappij is al meer dan 80 jaar actief in Nederland, en kent een rijke geschiedenis in de vorm van dienstverlening en verzekeren. OHRA biedt verzekeringen aan, zowel voor de zakelijke markt als particulieren. Het uitgangspunt van OHRA is de producten zo duidelijk mogelijk met heldere polisvoorwaarden aan te bieden.


Delta Lloyd

Delta Lloyd is een grote financiële dienstverlener. Het biedt verzekeringen en bancaire producten aan. Niet alleen voor jou, als consument, maar ook voor de zakelijke markt. Delta Lloyd is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Al sinds jaar en dag is de groep actief in Nederland als België, met ruim 6100 medewerkers.


ONVZ

Maakt u vrij en bewust keuzes? Dan is ONVZ de verzekeraar bij uitstek. ONVZ is namelijk de zorgverzekeraar, die wil opvallen door haar unieke en persoonlijke benadering. Dienstverlening is het allerbelangrijkst.


 

 

Onafhankelijk zorgpremies vergelijken bij zorgkiezer.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *