Vind GRATIS en snel een nieuwe oppas

Vind GRATIS en snel een nieuwe oppas via Oppasland.

Eenvoudig en snel een oppas vinden! Ben jij op zoek naar een gastouder? Of heb je af en toe een oppas nodig? Je vindt ze allemaal bij Oppasland. Meld je direct aan bij Oppasland, of lees eerst verder.

Gratis aanmelden bij Opppasland.

Oppasland is een online platform opgericht in 2017, bedoeld om ouders en oppassers of gastouders met elkaar in contact te brengen.
Bij Oppasland kun je zoeken naar de oppas die voldoet aan jouw wensen om vervolgens gratis en eenvoudig met elkaar in contact te komen.
Zoek jij dus een nieuwe oppas/gastouder of ben jij op zoek naar oppaswerk? Dan is Oppasland de juiste plek voor jou.


Dol op kinderen? Word oppasser!
Ben je dol op kinderen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, dan is oppaswerk dé ideale baan voor jou. Ieder kind is anders, maar ieder kind heeft liefde en vertrouwen nodig. Oppassen op kinderen geeft veel voldoening. Jij bent de vertrouwenspersoon van het kind en zorgt ervoor dat ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt en bij je kan komen als hiervoor behoefte is.

 

Hoe werkt Oppasland?  

Bij Oppasland draait alles om vinden en gevonden worden. Oppasland is speciaal bedoeld voor oppassers, gastouders, gastouderbureaus en ouders. Zowel oppassers als ouders kunnen zelf een profiel aanmaken op Oppasland om te zoeken naar hét geschikte gezin of dé geschikte oppasser.

Zoek naar ouders in de buurt en reageer op een profiel dat je aanspreekt. In het profiel van de ouders kun je alvast belangrijke informatie vinden over het gezin, de kinderen en de uren dat het gezin iemand nodig heeft om op te passen. In het profiel dat jij aanmaakt als oppasser kun je aangeven wie je bent, wat je aanspreekt in het oppassen en je kunt er je beschikbaarheid opgeven. Heb je oppaservaring? Vermeld dit dan ook in je profiel. Vergeet niet een leuke foto van jezelf bij te voegen; dit geeft een goed beeld weer van jou als persoon.

Heb je als oppasser een leuk gezin gevonden, neem dan contact op door te reageren op het profiel van de ouders. Zo kun je contact opnemen in geval van vragen, maar ook om aan te geven dat jij dé geschikte oppasser bent die graag een paar uurtjes vrij wilt maken voor de kinderen. Andersom kunnen ouders ook reageren op jouw profiel. Zo kun je vragen van ouders verwachten of kunnen ze aangeven dat ze graag kennis met je willen maken.

Geniet ook van de voordelen van Oppasland

Oppassen via Oppasland biedt veel voordelen. Zo is het gebruik van Oppasland volledig gratis: er komt geen betaling aan te pas. Daarnaast is het aanmaken van een profiel snel en eenvoudig gedaan. Zo maak je al in vijf minuten een volledig profiel aan en ben je klaar om gevonden te worden door ouders die op zoek zijn naar een leuke oppas. Oppasland biedt een duidelijk overzicht van alle oppassers en ouders in de buurt waarbij je kunt zoeken naar het gezin dat bij jou past. Bovendien heb je als oppasser rechtstreeks contact met de ouders. Hierdoor kun je snel en duidelijke afspraken maken met elkaar.

Voor wie is Oppasland?

Oppasland is voor iedereen die het leuk vindt om op kinderen te passen. Als oppasser is het niet nodig om een diploma te hebben of om aan wettelijk gestelde eisen te voldoen. Zo kan het zijn dat je als student op zoek bent naar een bijbaantje voor naast je studie, of dat je zelf een ouder bent die het leuk vindt om naast je eigen kinderen ook op andere kinderen te passen.

Dus ben jij iemand die een paar uurtjes per week over heeft en deze uurtjes graag wil spenderen met het oppassen op één of meerdere kinderen in de buurt? Registreer je dan gratis op de website van Oppasland en maak vandaag nog een profiel aan.

Knop Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *