Telecom Vacatures

 

Wanneer jij aan de slag gaat als Klantenservice medewerker Chat bieden wij jou het volgende: Een bruto uurloon van € 9,54; Naast het uurloon bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op; Een gezellig en informeel team; Een betaalde fulltime training van 5 weken; Naast te training krijg jij nog goede coaching & begeleiding; Reiskostenvergoeding v.a. 10 KM enkele reis; De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering; Korting op een sportabonnement bij jouw in de buurt.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Wanneer jij aan de slag gaat als telefonisch medewerker bij PCS in Almere dan bieden wij jou het volgende: Een salaris van € 10,94 incl. vakantiegeld; Een reiskostenvergoeding als je buiten Almere woont; De mogelijkheid om de hele zomer fulltime aan de slag te gaan; De mogelijkheid om na de zomer parttime verder te gaan!
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Als Fulltime Coördinator in de Klantcontact branche, ben jij een echte duizendpoot, wij bieden je dan ook een baan waar geen dag, nee geen minuut hetzelfde is. Los van een afwisselende functie krijg jij ook enige uitdaging voor je kiezen en bieden wij jou dan ook de mogelijkheid om jezelf en jouw collega's uit te dagen om het beste uit jullie werk te halen. Wat jij nog meer van ons krijgt? Een detacheringscontract voor 9 maanden met uitzicht op een vast dienstverband; Een loon waarover wij kunnen onderhandelen; Een reiskostenvergoeding; Een baan met internationale doorgroeimogelijkheden.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Een bruto uurloon van € 10,94 (incl. vakantiegeld); Bonussen van gemiddeld € 20,00 per dag; Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de commerciële sector.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Bij dit vakantiewerk verdien je € 10,94 bruto per uur (inclusief) ongeacht je leeftijd; Je krijgt een reiskostenvergoeding als je 11 KM bij PCS vandaan woont; Hoeveel uur je aan de slag gaat bepaal je iedere week zelf; PCS biedt volop coaching zodat je nog meer sales kan maken; Je bent ook buiten het vakantiewerk meer dan welkom om uren te maken!
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Een salaris van € 10,94 bruto per uur (incl. vakantiegeld); Mooie bonussen; Reiskostenvergoeding van € 7,- per dag; In de avonden en weekenden ben je vrij; Goede coaching en begeleiding.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Voor onze opdrachtgever Ericsson werft Decom meerdere nieuwe medewerkers voor de functie Junior Monteur Mobiele Telecomapparatuur. Je treedt hierbij rechtstreeks in vaste dienst bij onze opdrachtgever Ericsson en volgt een intern opleidingstraject. Ericsson is een wereldleider in het ter beschikking stellen van telecommunicatie apparaten en het leveren van diensten voor zowel mobiele als vaste netwerk-operatoren. Meer dan 1000 netwerken in 180 landen maken gebruik van Ericsson producten en ruim 40% van het globale mobiele verkeer loopt via Ericsson netwerken. Als Monteur Mobiele Telecom Apparatuur word je opgeleid tot een echte Telecom specialist. In deze functie begin je met het uitvoeren van controles en preventief onderhoud en groei je door tot een oplosser van complexe storingen in de zendapparatuur. In deze uitdagende functie heb je een eigen auto en reis je door het hele land naar Antennelocaties van de grote Telecom Operators. Zo lever jij een bijdrage aan het in stand houden van de razendsnelle verbindingen waarmee je Netflix en Spotify kunt streamen op je smartphone! Wat je als Junior Monteur Mobiele Telecomapparatuur doet: Je voert technische controles en preventief onderhoud aan antenne locaties.Je lost storingen op en breid de capaciteit van de locaties uit door de plaatsing van extra apparatuur.Je maakt rapportages en documenteert je werkzaamheden in de database.Je werkt samen en communiceert (in Nederlands en Engels) met diverse interne afdelingen.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Een salaris van € 10,94 per uur (incl. vakantiegeld); Reiskostenvergoeding wanneer jij buiten Almere woont; Een leuke training die jou klaarstoomt voor je nieuwe job; De mogelijkheid tot individuele begeleiding; Een dynamische werkomgeving met gezellige collega's!
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Wanneer jij aan de slag gaat als Inbound Sales Advisor bij Basic-Fit in Enschede bieden wij jou het volgende: Een bruto uurloon van € 9,21; Daar bovenop bouw je 8% vakantiegeld + 10% vakantiedagen op; Een betaalde training van 4 dagen; De mogelijkheid om parttime te werken; Korting op een sportabonnement bij jou in de buurt; Een collectieve zorgverzekering; Goede coaching en begeleiding om het beste uit jezelf en je werk te halen; Reiskostenvergoeding v.a. 10KM enkele reis.
woensdag, 16, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank
€ 10,94 bruto per uur inclusief vakantiegeld (ook als je 16 bent!); Een betaalde training die jou klaarstoomt voor je nieuwe baan bij PCS; De mogelijkheid om in de avond of op zaterdag te werken; Leuke bonussen die flink kunnen oplopen.
dinsdag, 15, mei, 2018
Source: Telecom vacaturebank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *