Sporten en Bewegen

 

  Wandel-Geest    TopSnowShop    TennisDirect    MatraBike    BikesPlaza    Bekijk nu
Sportminister Bruins huldigt vandaag de sporters die Nederland hebben vertegenwoordigd bij de Special Olympics in Abu Dhabi. De sporters hebben 69 medailles gewonnen (32x goud, 18x zilver en 19x brons). In Utrecht worden de sporters in het zonnetje gezet.
zaterdag, 6, april, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
De komende drie jaar wordt er 30 miljoen euro geïnvesteerd om het Nationale Sportakkoord om te zetten in lokale sportakkoorden. In juni 2018 heeft sportminister Bruno Bruins het nationaal sportakkoord gesloten met de sport, gemeenten en maatschappelijke organisaties en bedrijven. Lokale sportakkoorden stimuleren dat binnen gemeenten iedere Nederlander met plezier een leven lang kan sproten en bewegen.
donderdag, 7, maart, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Morgen, zaterdag 23 februari, keert zeezeiler Mark Slats terug in Nederland. Minister Bruno Bruins (Sport) verwelkomt hem rond 14 uur in de haven van Scheveningen.
vrijdag, 22, februari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op het jaarlijkse gala van motorsportend Nederland kreeg Jeffrey Herlings een verrassende boodschap. Sportminister Bruno Bruins bracht de bijzondere melding dat de Koning hem heeft benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
zondag, 13, januari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op het Nederlands Kampioenschap driebanden tussen de wedstrijden door werd Therese Klompenhouwer verrast met een bijzondere boodschap. Minister Bruno Bruins (Sport) kon in Berlicum melden dat de Koning haar heeft benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
zaterdag, 12, januari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Vandaag is Marlou Rikkert uitgeroepen tot buurtsportcoach van het jaar. Minister Bruno Bruins (Sport) was vandaag aanwezig bij de inspirerende dag voor alle buurtsportcoaches in Nederland.
donderdag, 6, december, 2018
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op het wielrengala in Den Bosch werd wielrenster Annemiek van Vleuten verrast met een bijzondere boodschap. Sportminister Bruno Bruins kon melden dat de Koning heeft besloten haar te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Onder luid applaus kreeg Van Vleuten de bijbehorende versierselen opgespeld door de minister.
maandag, 3, december, 2018
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op 20 november zijn de vijf winnaars van de Innovation Challenge Energieneutrale Sportaccommodaties, vanuit het programma Sportinnovator, bekendgemaakt. De innovatieve ideeën voor energiebesparing bij sportaccommodaties hebben groen licht gekregen. Ze ontvangen hiervoor steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om innovatie in de sport te bevorderen. Onderstaande initiatieven krijgen 100.000 euro om het idee in de praktijk door te voeren.
dinsdag, 20, november, 2018
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Van 6 tot 18 oktober wordt in Buenos Aires, Argentinië, de derde editie van de Jeugd Olympische Spelen gehouden. Toptalenten uit 206 landen tussen de 15 en 18 jaar oud doen hieraan mee. Talent TeamNL bestaat uit 41 sporters die uitkomen in 19 disciplines. Minister voor Sport Bruno Bruins bracht vandaag een verrassingsbezoek aan de Nederlandse ploeg. Hij bezocht het Olympisch Dorp waar de talenten onder leiding van Chef de Mission Mark Huizinga zich voorbereiden op de Spelen die zaterdag beginnen.
woensdag, 3, oktober, 2018
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Dit weekend staat de Motorcross Grand Prix (MXGP) op het TT circuit van Assen op de agenda. Dit jaar kan een bijzondere editie worden, omdat Jeffrey Herlings de mogelijkheid heeft om de eerste Nederlandse wereldkampioen in de MXGP-categorie te worden.
vrijdag, 14, september, 2018
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *