Sporten en Bewegen

 

Wandel-Geest   TopSnowShop   TennisDirect   MatraBike   Bobshop-Wielerkleding   Bekijk nu

Met de heropening van de sport voor de jeugd, stelt het kabinet 110 miljoen euro extra beschikbaar voor sportverenigingen. Ook sportverenigingen zijn financieel geraakt door de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Competities zijn vroegtijdig beëindigd en clubhuizen zijn gesloten. De ministerraad heeft er op voorstel van minister Van Rijn voor Medische Zorg mee ingestemd de clubs te hulp te schieten zodat zij de jeugd goed kunnen opvangen en de unieke Nederlandse infrastructuur behouden blijft. Met de insteek dat sportverenigingen straks hun deuren weer voor alle Nederlanders kunnen openen.
vrijdag, 1, mei, 2020
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Minister Bruno Bruins (Sport) is zondagmiddag bij de finale van het EK hockey in Antwerpen om de Nederlandse dames aan te moedigen. De Nederlandse hockeydames spelen om 16.00 uur in de finale tegen Duitsland.
zondag, 25, augustus, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Minister Bruno Bruins (Sport) is donderdagavond aanwezig bij de laatste poulewedstrijd van Nederland op het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk. De voetbalsters spelen om 18 uur hun derde groepswedstrijd tegen Canada. Bruins trekt bij aankomst eerst samen met de supporters door Reims naar het stadion.
woensdag, 19, juni, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Tijdens het WK Handboogschieten in Den Bosch heeft sportminister Bruno Bruins bekendgemaakt dat er al 174 gemeenten aan de slag gaan met een lokaal sportakkoord. Een jaar na het ondertekenen van het nationale sportakkoord zijn sportverenigingen, scholen en het bedrijfsleven samen aan de slag om lokale en regionale sportakkoorden te sluiten.
donderdag, 13, juni, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport. Hij sluit zijn bezoek af met het bestuurlijk overleg Volksgezondheid waaraan de ministers van Volksgezondheid van Aruba, Curaçao en Sint Maarten deelnemen. De staatssecretaris zit het overleg voor.
vrijdag, 10, mei, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Sportminister Bruins huldigt vandaag de sporters die Nederland hebben vertegenwoordigd bij de Special Olympics in Abu Dhabi. De sporters hebben 69 medailles gewonnen (32x goud, 18x zilver en 19x brons). In Utrecht worden de sporters in het zonnetje gezet.
zaterdag, 6, april, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
De komende drie jaar wordt er 30 miljoen euro geïnvesteerd om het Nationale Sportakkoord om te zetten in lokale sportakkoorden. In juni 2018 heeft sportminister Bruno Bruins het nationaal sportakkoord gesloten met de sport, gemeenten en maatschappelijke organisaties en bedrijven. Lokale sportakkoorden stimuleren dat binnen gemeenten iedere Nederlander met plezier een leven lang kan sproten en bewegen.
donderdag, 7, maart, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Morgen, zaterdag 23 februari, keert zeezeiler Mark Slats terug in Nederland. Minister Bruno Bruins (Sport) verwelkomt hem rond 14 uur in de haven van Scheveningen.
vrijdag, 22, februari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op het jaarlijkse gala van motorsportend Nederland kreeg Jeffrey Herlings een verrassende boodschap. Sportminister Bruno Bruins bracht de bijzondere melding dat de Koning hem heeft benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
zondag, 13, januari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen
Op het Nederlands Kampioenschap driebanden tussen de wedstrijden door werd Therese Klompenhouwer verrast met een bijzondere boodschap. Minister Bruno Bruins (Sport) kon in Berlicum melden dat de Koning haar heeft benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
zaterdag, 12, januari, 2019
Source: Rijksoverheid Sport en Bewegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *