Soundbar Cinema SB400 met 120 watt ingebouwd vermogen.

 

Wie aan professioneel geluid denkt, denkt aan JBL. Als onderdeel van Harman (Exclusieve HARMAN Display Surround-technologie), combineert JBL waanzinnig geluid met de beste looks.

Een Soundbar is de ideale oplossing als je het geluid van je tv wil verbeteren, maar geen complete home cinema set wil. De soundbar is een langwerpige, platte speaker die prima in staat is een home cinema-geluid voort te brengen.

Deze soundbar is bij bol.com beoordeeld met 5 sterren.

 

De JBL Cinema SB400 is een krachtig soundbar-systeem.

Soundbar Cinema SB400 om het geluid van uw tv te verbeteren.De Cinema SB400 is uitgerust met versterkers, regelaars en linker- en rechterwoofers en -tweeters in één enkele soundbar. De ingebouwde versterking maakt aansluiting en bediening van het systeem gemakkelijker en biedt tot 120 watt aan vermogen.
De JBL Cinema SB400 is een krachtig soundbar-systeem dat is ontworpen om het middelpunt van je home theater ervaring te zijn. De soundbar beschikt over zes luidsprekers – vier van 57 mm voor de middentonen en twee tweeters van 25 mm – een versterker van 120 watt en alle elektronica in één ongelooflijk slanke behuizing.
De JBL SB400 geeft door zijn subwoofer van 100W een warm en natuurgetrouw geluid.

Soundbar met ophangsysteem.

Door het ophangsysteem is het mogelijk om de speakerbar onder je tv aan de muur te hangen. Daarnaast kan de draadloze subwoofer overal in de kamer worden geplaats zonder dat er draden zichtbaar zijn. De bluetooth optie laat je muziek streamen en de HDMI of optische aansluitingen zorgen voor de overdracht van kraakhelder geluid.

Muziek streamen vanaf smartphone of tablet.

Het JBL Cinema SB400-systeem biedt audio van bioscoopkwaliteit in een compacte, uiterst stijlvolle behuizing. De tweekanaals geluidsbalk bevat vier 57 mm woofers, twee 25 mm tweeters, een versterker die tot 120 watt aan vermogen levert, geïntegreerde Bluetooth-technologie voor het streamen van muziek vanaf digitale apparaten, drie HDMI-ingangen en HARMAN Display Surround-technologie, waarmee een 3D-luisteromgeving wordt gecreëerd met behulp van slechts twee kanalen.

Bluetooth en drie HDMI-ingangen.

Dankzij de Bluetooth-ondersteuning stream je heel eenvoudig de muziek vanaf je smartphone of tablet naar de SB400. Daarnaast heb je drie HDMI-ingangen en analoge en optische digitale audio-ingangen tot je beschikking zodat je de JBL SB400 makkelijk aansluit op je andere apparatuur.

 

Specificaties

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen
Gemiddeld vermogen soundbar
Meegeleverde subwoofer
Gemiddeld vermogen subwoofer
Draadloze subwoofer
Afstandsbediening
Wi-Fi
Bluetooth
Stroomverbruik (in standby)
Hoogte van de subwoofer
Breedte van de subwoofer
Diepte van de subwoofer
100 W
60 W
Ja
100 W
Ja
Ja
Nee
Ja
0.5 W
32.9 cm
35.5 cm
32 cm

Standaard meegeleverd
Soundbar
Subwoofer
Muurbeugels
Afstandsbediening
3,5 mm audiokabel
Optisch digitale audiokabel
Gebruikershandleiding

Gebruiksaanwijzing Soundbar Cinema SB400 downloaden (Duitstalig)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *