Sony PlayStation 4 Pro met een 1 TB HDD

De PlayStation 4 Pro is de vernieuwde versie van de PS4.Sony heeft de PlayStation 4 Pro aangekondigd. Het is een krachtiger versie van de PlayStation 4, die naast het huidige model op de markt zal komen. De PS4 Pro kan games in 4k-resolutie weergeven en ondersteunt HDR-weergave. De GPU is ruim 2x zo snel als die van de PS4.

Niet alleen nieuwe games kunnen profiteren van de kracht van de PS4 Pro, ontwikkelaars kunnen ook voor bestaande games updates uitbrengen om de games beter of mooier te laten draaien op de nieuwe console.

De PlayStation 4 Pro, de vernieuwde versie van de PS4

De PlayStation 4 Pro, de vernieuwde versie van de PS4 met 4K gaming en HDR ondersteuning. Dankzij een grafische chip met 2 keer zo veel rekenkracht en een 1 TB HDD ga je aan de slag met de nieuwste games op je 4K tv. Ook sluit je de PlayStation VR aan op je PS4 Pro, om je games in 360 graden te ervaren. Met een reguliere HD tv profiteer je gewoon mee van de PlayStation Pro, want je speelt dan met verbeterde textures, effecten en verhoogde resolutie scaling bij een hogere fps. Dankzij de optische aansluiting is de PS4 Pro ook geschikt voor gaming headsets met een optische aansluiting.

Sony PlayStation 4 Pro Console 1TB.

Het PlayStation4-systeem opent de deur naar een ongelooflijke reis door meeslepende nieuwe gamewerelden en een sterk verbonden game-community. PS4 Pro zet gamers op de eerste plaats. Door ontwikkelaars, voor gamers. De console komt naast de reguliere PlayStation 4 op de markt voor een adviesprijs van 399 euro (november 2016).  Sony blijft beide systemen ondersteunen en alle nieuwe games zullen ook op de huidige PS4 werken.

PlayStation 4 Pro hardware heeft 1 extra GB RAM.

De PlayStation 4 Pro hardware is niet alleen voorzien van een snellere CPU. Ook één extra gigabyte aan RAM geheugen is een verbetering op de standaard modellen. De PS4 Pro verschijnt op 10 november en zal ondersteuning bieden voor features als een 4K-resolutie en HDR.

Ondersteuning voor de SATA 6 Gb/s interface.

Anderhalve maand geleden introduceerde Sony de PlayStation 4 Pro. Deze gameconsole beschikt onder meer over een snellere grafische chip, ondersteuning voor 4K-resoluties en high dynamic range (HDR). Ook werd recentelijk bekend dat het apparaat, in tegenstelling tot de reguliere PlayStation 4, ondersteuning biedt voor de SATA 6 Gb/s interface.

De adviesprijs is €399,- (november 2016)

Update:
De Sony Playstation 4 Slim 1TB console is verkrijgbaar bij Bol.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *