Skip Hop Basisproducten voor ouders

 

Skip Hop: hét babycadeau voor jonge ouders en hun kleine stijlicoon.

Een klein wondertje op deze wereld zetten, is een cadeau op zich. Maar ook tijdens de feestdagen verdienen jonge ouders een bijzonder cadeau. Verras ze daarom met de moderne items van Skip Hop! Dankzij dit lifestylemerk voor ouders, baby’s én peuters heb je altijd een trendy cadeautje bij je.

Skip Hop
Skip Hop… Altijd een sprong vooruit. Skip Hop houdt van producten en het ouderschap. Serieus. Ze eten, slapen en ademen het. Door hun passie in deze twee bezigheden, creërt dit innovatieve merk unieke en zeer functionele producten die het ouderschap makkelijker, beter en leuker maken. In hun lijn hebben ze rugtassen, koffers, bidons en nog veel meer. Gevestigd in New York City, is Skip Hop wereldwijd beschikbaar voor ouders die betere producten waarderen en die hen helpen bij het verbeteren van hun drukke leven.
Skip Hop begrijpt jonge ouders als geen ander. Het wereldwijde lifestylemerk is immers opgericht door ervaringsdeskundigen. In 2003 beseften de jonge ouders Michael en Ellen Diamant dat de opties van hun luiertas te beperkt waren. Ellen, omringd door roze en blauwe babytassen, schetste een hippe en uiterst functionele tas. Zeker voor het drukke stadsleven dat ze leidden. De Skip Hop luiertassen werden geboren en ze keken nooit meer om. Inmiddels is Skip Hop een wereldwijd lifestylemerk. En ook nu nog zijn de Duo Signature Chevron, Duo Signature Black en Duo signature Heather grey luiertassen razend populair.

Passie en plezier, dát voegt Skip Hop toe
De basisproducten voor ouders, baby’s en peuters bestaan al jaren. Maar Skip Hop maakt ze simpelweg stukken beter. Functionaliteit, vorm en design kunnen namelijk altijd beter. Dus herontwerpen ze, moderniseren ze en vinden ze producten opnieuw uit. Altijd met het oog op geluk en vreugde. Daardoor beleven ouders en kinderen meer plezier aan het pad dat ze samen bewandelen. Oftewel, musthaves made better.

Skip Hop maakt basisproducten voor ouders, baby’s en peuters simpelweg stukken beter.
Een glimlach als cadeau
Skip Hop komt met een té leuke Limited Edition voor de winter. Deze collectie bestaat uit stoere rugzakjes en een bestekset die goed gebruikt kan worden tijdens het kerstdiner. Na een dagje sneeuwpoppen maken, zal je kleintje ernaar uitkijken om te genieten van een warme snack met de nieuwe winter Zoo vriendjes. De set bestaat uit een bordje, een kom, een beker, een lepel en een vork. En de rugzakjes die behoren tot de Limited Edition hebben opvallende details en duurzame materialen. Wie ga jij hiermee verwennen?

Kids en dieren: de ultieme combi
Vlinders, apen, lieveheersbeestjes, honden of bijtjes. Kleine kinderen zijn gek op dieren. En daar speelt Skip Hop natuurlijk slim op in. Hun meest populaire items voor kids zijn namelijk versierd met vrolijke dieren, zoals een uil of een giraffe. Voor de feestdagen zijn dit de ideale cadeaus, want je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dankzij het brede assortiment kun je ook kiezen voor kleine cadeautjes, zoals een broodtrommel, een capuchon handdoek of een kom. Maar je kunt natuurlijk ook uitpakken, bijvoorbeeld met het eerder genoemde speelkleed of leuke rugtassen. Klaar voor de feestdagen? Laat je inspireren in de Skip Hop shop!

Ga naar Skip Hop Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *