Samsung Galaxy S7 Edge

5,5 inch Q-HD scherm met edge
12 megapixel camera
Water- en stofbestendig

 

Iconen en snelkoppelingen op de schermrand.

samsung galaxy s7 edgeDe Samsung Galaxy S7 edge is de opvolger van de Samsung Galaxy S6 edge. Het komt erop neer dat deze Galaxy S7 edge hetzelfde is als de Galaxy S7, maar dan met een gebogen schermrand. En die buiging geeft je juist veel extra’s. De edge functies worden zichtbaar wanneer je over de schermrand veegt. Dan verschijnen er iconen en snelkoppelingen, wat superhandig is. Dit snelmenu met bijvoorbeeld favoriete contacten en het laatste nieuws is bovendien aan te passen, zodat je dus zelf bepaalt wat je te zien krijgt.

 

Extra snelle Exynos 8890 chip.

Het scherm is niet alleen gebogen aan de rand, maar ook nog eens superscherp en 5,5 inch groot. De QHD-resolutie van het Super AMOLED scherm is maar liefst 2560 x 1440 pixels. Geweldig om films en foto’s mee te bekijken, maar ook perfect voor gaming. De extra snelle Exynos 8890 chip in de Galaxy S7 edge geeft je er de kracht voor en is ook nog energiezuiniger. Sowieso is dit een schitterend toestel onder de motorkap. Met 4GB aan RAM kun je moeiteloos multitasken en meerdere zware apps tegelijk draaien. En dat allemaal met de allernieuwste Android versie met TouchWiz.

 

Foto’s met een 12 megapixel camera.

De camera van de Samsung Galaxy S7 edge heeft ook de nodige verbeteringen gekregen ten opzichte van de voorganger. Je schiet foto’s met een 12 megapixel camera en dankzij een f/1.7 diafragma en grotere sensor kun je met de S7 edge betere foto’s schieten bij weinig licht. En wil je een selfie maken dan doe je dat met de 5 megapixel camera aan de voorzijde.

 

Gemaakt van stevig Gorilla glas.

Om het helemaal af te maken is de behuizing van de Samsung Galaxy S7 edge ook om de vingers bij af te likken. Gemaakt van stevig Gorilla glas, dat kras- en stootbestendig is, zal je scherm minder snel beschadigen. Dankzij een IP68 certificering is de Galaxy S7 edge beschermd tegen binnendringen van stof en volledig waterdicht. De veiligheid van je toestel is ook waterdicht dankzij een ingebouwde vingerafdruksensor.

Binnen Nederland en de EU betaal je bij HollandsNieuwe één vast laag tarief voor 1 MB data, 1 minuut bellen en 1 sms versturen, zowel binnen je abonnement als wanneer je opwaardeert.
Bestel direct bij HollandsNieuwe.    Zolang de voorraad strekt.

Specificaties

Beeldscherm 5,5 inch, 2560×1440
Processor 4 GHz, Octa Core
Camera 12 megapixel
Geheugen 32 GB
Besturingssysteem Android 7.0 Nougat
Afmetingen 150 x 72,6 x 7,7 mm
Gewicht 157 gram
Batterij 3600 mAh
Batterijduur 33 uur spreektijd, 336 uur standby
Verbindingen GSM, GPRS, EDGE (2G/2,5G), UMTS, HSPA, HSPA+, DC-HSDPA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *