Pure snelheid op je eigen mobiele telefoon. Wie wil dat nu niet!

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. Bij T-Mobile staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Beste en snelste netwerk van Nederland
T-Mobile is nu voor de 4e keer op rij als beste uit de test gekomen! Dat betekent dus dat jij geniet van het beste én snelste netwerk van Nederland.

 

Direct bestellen.

Test ons netwerk
Ben jij nog geen klant van T-Mobile, maar ben je wel benieuwd naar wat het snelste netwerk van Nederland jou te bieden heeft? Test het nu zelf! Stap vandaag nog over en test ons snelle 4G-netwerk. Ben je niet overtuigd? Stap dan na een maand weer over. De eerste maand zit je namelijk nergens aan vast.

5G gebruiken
De ontwikkelingen in de wereld van de mobiele telefonie staan nooit stil. Op dit moment hebben we eindelijk toegang tot razendsnel 5G. Het was even geduld hebben, maar dan heb je ook wat. Het baanbrekende 5G-netwerk is gearriveerd en helemaal klaar om jou van de ene verbazing in de andere te laten vallen. Pure snelheid op je eigen mobiele telefoon. Wie wil dat nu niet!

Zoals je weet is 5G na een flinke aanloop eindelijk in ons land. Toch kan het zo zijn dat je vandaag nog naar je smartphone hebt gekeken en ontdekte dat je helemaal geen toegang hebt tot dit nieuwe, snellere netwerk. Dat komt omdat niet alle toestellen 5G-ready zijn zoals we dat noemen. Alleen de nieuwste generatie telefoons hebben de technologie in huis waarmee ze op het 5G-netwerk kunnen. Ben je benieuwd welke toestellen nog meer 5G-ready zijn? Bekijk dan het overzicht van alle 5G telefoons.

Sim Only en simlockvrij. Wat is het verschil?
Wanneer je je aan het oriënteren bent op een nieuw Sim Only abonnement ben je de term ‘simlockvrij’ vast wel eens tegengekomen. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Simlockvrij betekent dat je in je telefoon een simkaart van een door jou gekozen provider kunt doen. In de shop van T-Mobile vind je veel verschillende simlockvrije telefoons omdat tegenwoordig al onze smartphones simlockvrij zijn. Als je een Sim Only abonnement afsluit, heb je een simlockvrije telefoon nodig. In tegenstelling tot een aantal jaren geleden zijn tegenwoordig alle telefoons simlockvrij. Je Sim Only past dus in elke telefoon!

Een Data Only abonnement
Wil jij altijd en overal zorgeloos online zijn? Neem dan een Data Only abonnement voor je laptop of tablet. Een Data Only abonnement is een abonnement met alleen een databundel. Ideaal dus als jij vaak zonder wifi zit maar wel je favoriete serie op Videoland wil kijken.

Waarom mobiel internet?
Maak jij vaak gebruik van openbare wifi? Dan zul je vast en zeker hebben gemerkt dat de internet snelheid niet altijd goed is. Met het internet only abonnement van T-Mobile kan jij niet alleen veel sneller internetten, maar heb je ook in heel Nederland internet. Daarnaast is internetten via ons mobiele netwerk ook een stuk veiliger dan openbare wifi.

Stel je ideale pakket samen met Internet, TV en Vast Bellen
Eigenlijk is het heel simpel. Bij T-Mobile krijg je Internet en TV voor een hartstikke mooie prijs. Kies je voor Alles in 1 en ga je voor een voordelig pakket met Internet, TV én Vast Bellen, of heb je liever alleen Internet? Bij T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om precies dat te kiezen waar je behoefte aan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *