Polar Pro DJI Phantom 3 Pro Filter 3-Pack

Het Polar Pro DJI Phantom 3 Pro filter 3-pack is bedoeld voor de populaire DJI Phantom 3 Pro, Advanced en 4K & Phantom 4 drones. Deze set bestaat uit drie handige filters die ontwikkeld zijn voor de camera van de Phantom 3 Pro, Advanced en 4K. De kit bestaat uit een circulair polarisatiefilter en twee neutral density grijsfilters. Met het polarisatiefilter kun je schittering tegengaan en verzadig je de kleuren bij zonnig weer. Het ND2-filter neemt twee stops licht weg bij fel licht en de ND3 zelfs drie stops. De twee ND/pola filters combineren het beste van twee werelden: ze gaan overbelichting tegen e’n ze voorkomen schittering. De Polar Pro filters zijn gemaakt van optisch glas en wegen bijzonder weinig; slechts een paar gram per stuk.
Filters zijn perfecte accessoires

Grijsfilters en polarisatiefilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Phantom 3 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera’s noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij opnamen aan het water of in de sneeuw zeer belangrijk. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera. Let op: de filters voor de DJI Phantom 3 Pro passen ook op de DJI Phantom 4, maar niet op de Phantom 3 Standard. Echter, omdat de DJI Phantom 3 Pro filters iets korter zijn dan de Phantom 4 filters, raden we aan om voor het beste beeld de filters gebruiken die specifiek geschikt zijn voor de DJI Phantom 4.
Polar Pro is gespecialiseerd in filters

Polar Pro Filters is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera’s, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californie in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde GoPro accessoires.

De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, varierend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *