Mobiele Telefoon

 

   ADSL Winkel      LarsaTelecomReparatie      HoesjesCases      iParts4u        Bekijk nu
Afbeeldingen en specificaties HTC U12+ vroegtijdig op straat
Het is geen geheim dat HTC een gruwelijke hekel heeft aan @evleaks en vandaag blijkt waarom ook alweer. Evan Blass lekt namelijk de officiële persafbeeldingen van het toestel en publiceert daarbij meteen de volledige lijst specificaties. Weg verrassing.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Herkenbare maar moderne OnePlus 6 officieel
OnePlus heeft gisteravond de OnePlus 6 officieel aangekondigd. Qua uiterlijk zou je het misschien niet meteen zeggen, maar het gaat vrijwel om hetzelfde toestel als de OnePlus 5T maar dan met een nieuw scherm.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung komt met gouden uitvoering Galaxy S9/S9+
Zogenaamd speciaal om de zomer te vieren introduceert Samsung een gouden uitvoering van haar Galaxy S9 en S9+ vlaggenschip. Officieel heet de uitvoering Sunrise Gold en hij lijkt ook wat warmer dan andere gouden uitvoeringen. Sunrise Gold volgt op de al reeds aanwezige Lilac Purple, Midnight Black, Titanium Grey en Coral Blue.
woensdag, 16, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Fairphone 2 krijgt Android-update en transparante covers
Fairphone, het merk dat bekend staat om z'n eerlijke en eenvoudig zelf te repareren telefoons, maakt bekend dat de Fairphone 2 binnenkort een update naar Android 7.1 Nougat krijgt. Dat is weliswaar niet de nieuwste Android-versie maar het is wel fijn dat het inmiddels 3 jaar oude telefoons nog steeds updates krijgt.
vrijdag, 11, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Qualcomm werkt eindelijk aan nieuwe chip voor slimme horloges
In het najaar wordt eindelijk een opvolger verwacht van de inmiddels al ruim twee jaar oude Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Deze chip zorgt ervoor dat fabrikanten horloges kunnen maken met Android Wear (wat inmiddels omgedoopt is naar Wear OS).
woensdag, 9, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Per ongeluk persmateriaal Samsung Galaxy S8 Lite verschenen
Samsung heeft al een poosje geen Lite-variant meer uitgebracht van haar Galaxy-telefoons, laat staat een soort instapper van een vlaggenschip. En toch lijkt die er aan te komen getuige dit persmateriaal dat "per ongeluk" naar buiten is gekomen. Zolang we het er maar over hebben.
woensdag, 9, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Android P toegelicht: méér intelligentie, eenvoud en digitale bewustwording
Google heeft tijdens haar I/O ontwikkelaarsevent de belangrijkste functies van Android P toegelicht. Het wil zich, uiteraard, richten op meer (kunstmatige) intelligentie, meer eenvoud en het wil je digitale bewustwording vergroten. Dit moet smartphone(mis)bruik en verslaving tegengaan. Los daarvan zijn er ook tal van kleine aanpassingen.
woensdag, 9, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
“Het draait bij Android P voornamelijk om verantwoord gebruik”
Op moment van schrijven duurt het nog luttele uren voordat Google I/O van start gaat. Het ontwikkelaarsevent waar we ongetwijfeld meer te horen zullen krijgen over de volgende generatie Android. Volgens The Washington Post draait het bij Android P vooral om verantwoord gebruik.
dinsdag, 8, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Gerucht: Lancering Samsung Galaxy S10 vervroegd vanwege opvouwbare Galaxy
Het gaat al een tijdje over een opvouwbare telefoon waar Samsung aan werkt. Een toestel met grote verwachtingen, zo groot zelfs dat Samsung overweegt haar vlaggenschip-reeks er voor te vervroegen. Dat allemaal om ruimte te maken voor dit, als het goed is, spectaculaire toestel.
vrijdag, 4, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung komt met Galaxy A6 en A6+ met dubbele camera
Samsung heeft de Galaxy A6 en A6+ uit de doeken gedaan. Het is voor het eerst dat Samsung met een Galaxy A6 komt en de Galaxy A6+ is meteen de eerste in de A-serie die met een dubbele camera achterop is uitgerust.
woensdag, 2, mei, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
  T-Mobile      HollandsNieuwe      Castle      GSMWEB      Ritel        Simpel     Bekijk nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *