Mobiele Telefoon

 

   ADSL Winkel      LarsaTelecomReparatie      HoesjesCases      iParts4u        Bekijk nu
Renders tonen nog onbekende LG-telefoon
Er zijn beelden opgedoken van een nog onbekend LG-toestel. In eerste instantie werd uitgegaan van de G8 ThinQ maar dat idee werd door LG zelf naar de prullenbak verwezen.
vrijdag, 18, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
LG V40 ThinQ komt begin februari naar Nederland
LG heeft bekend gemaakt dat de LG V40 ThinQ vanaf begin februari in Nederland te koop zal zijn. Het toestel met 5 camera's werd eind 2018 wereldwijd aangekondigd maar op een Nederlandse release was het nog wachten.
woensdag, 16, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Sony verstuurt MWC-uitnodiging, vermoedelijk voor Xperia XZ4
Sony heeft uitnodigingen verstuurt voor een persevent tijdens het Mobile World Congress. Het evenement vindt plaats op 25 februari en naar alle waarschijnlijkheid krijgen we hier de Xperia XZ4 te zien. Een nieuwe Xperia-model met 21:9 scherm.
woensdag, 16, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Apple brengt Smart Battery Case uit voor iPhone XS en XR
Apple heeft een vernieuwde Smart Battery Case uitgebracht voor haar nieuwe generatie iPhones. Het hoesje met ingebouwde batterij verlengt de batterijduur, ziet er ergonomischer uit en ondersteunt draadloos laden via Qi.
woensdag, 16, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Oppo werkt aan mobiel met 10x optische zoom
Oppo zal vandaag naar alle waarschijnlijkheid haar eerste smartphone aan met 10x optische zoom presenteren. De huidige generatie telefoons komt veelal niet verder dan 2x. Mogelijk zien het toestel tijdens het MWC dat op 25 februari van start gaat van dichtbij.
woensdag, 16, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Apple verving 11 miljoen iPhone batterijen in 2018
Eén reden waarom Apple in 2018 minder iPhones verkocht dan verwacht was vanwege het grote aantal klanten dat de batterij in hun bestaande iPhone liet vervangen. In totaal deden 11 miljoen mensen dat, 5x meer dan vooraf verwacht.
dinsdag, 15, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung bevestigt Galaxy M-serie, aankondiging op 28 januari
Samsung heeft er een nieuwe midrange-lijn bij; de Galaxy M.Toestellen uit deze serie worden op 28 januari aangekondigd maar Samsung bevestigde het bestaat ervan alvast op haar eigen website. Onduidelijk is nog waar ter wereld deze toestellen verkocht zullen worden.
maandag, 14, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
OnePlus 7 wordt mogelijk een slidertelefoon
De volgende OnePlus-telefoon krijgt mogelijk helemaal geen schermnotch, de volgende OnePlus-telefoon wordt mogelijk een slider. Dat idee wordt gevoed door een afbeelding van het vermeende toestel die in een beschermde case te zien is. Een idee dat nu resulteert in deze schitterende renders.
maandag, 14, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Exclusief: Opvolger Samsung Gear IconX laat zich zien
Afbeeldingen van de opvolger van de Gear IconX, Samsung's draadloze Bluetooth-oordopjes, zijn binnen. Ze doken op in een patentaanvraag die werd opgemerkt door NieuweMobiel.NL. De dopjes worden ronder, zijn draadloos op te laden, passen beter en komen misschien onder de naam "Samsung Buds" op de markt.
vrijdag, 11, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
Bevestigd: Introductie Samsung Galaxy S10 op 20 februari
Samsung heeft zojuist uitnodigingen verstuurd voor een Unpacked evenement waarop het naar alle waarschijnlijkheid de Galaxy S10-serie zal aankondigen. De datum van aankondigen is 20 februari en de plek is een nieuwe voor Samsung; San Francisco. Dat is niet heel ver van de thuisbasis van aartsrivaal Apple.
donderdag, 10, januari, 2019
Source: Nieuwe Mobiel
  T-Mobile      HollandsNieuwe      Castle      GSMWEB      Ritel        Simpel     Bekijk nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *