Mobiele Telefoon

 

   ADSL Winkel      LarsaTelecomReparatie      HoesjesCases      iParts4u        Bekijk nu
iFixit: Google Pixel 3 maakt nog steeds gebruik van LG-scherm
Google maakt voor de Pixel 3-serie gebruik van twee schermfabrikanten zo blijkt uit een teardown van iFixit. Zit er in de Pixel 3 XL een AMOLED-paneel van Samsung, in de kleinere Pixel 3 zit juist een scherm van LG. De pOLED-schermen van LG konden bij de Pixel 2 nog op stevige kritiek rekenen.
donderdag, 18, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Huawei verzint nieuwe geheugenkaart: Nano Memory Card (NM)
Blijkbaar vond Huawei de microSD-geheugenkaartjes die inmiddels gemeengoed zijn te groot en komt met een eigen kleinere standaard: Nano Memory. De geheugenkaartjes werden samen met de Mate 20-serie aangekondigd.
woensdag, 17, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Google gebruikt weer Samsung-scherm in Pixel 3 XL (update)
Na een kort maar ongelukkig uitstapje naar LG maakt Google weer gebruik van een AMOLED-paneel van Samsung voor de Pixel 3 XL. Een strategie die zo z'n vruchten afwerpt want het paneel scoort meteen hoge ogen; de Pixel 3 XL heeft volgens DisplayMate het beste telefoonscherm ooit.
woensdag, 17, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Google gebruikt weer Samsung-scherm in Pixel 3 en 3 XL
Na een kort maar ongelukkig uitstapje naar LG maakt Google weer gebruik van een AMOLED-paneel van Samsung voor de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Een strategie die zo z'n vruchten afwerpt want het paneel scoort meteen hoge ogen; de Pixel 3 XL heeft volgens DisplayMate het beste telefoonscherm ooit.
woensdag, 17, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Huawei's ‘One More Thing': 7.2 inch grote Mate 20 X
Naast de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro trok Huawei nog een toestel uit de hoge hoed; de 7.2 inch grote Huawei Mate 20 X. Onpraktisch groot maar daardoor wel erg geschikt voor het verslinden van content en lange tijd spelen van games. Eén nadeel; het toestel komt hier officieel niet uit.
woensdag, 17, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Huawei kondigt Watch GT aan met accuduur van 2 weken
Huawei heeft tijdens een persevent in Londen een nieuw slim horloge aangekondigd dat in tegenstelling tot eerdere smartwatches niet onder Google's Wear OS draait maar onder een eigen besturingssysteem genaamd RTOS. Gevolg is weliswaar het niet kunnen draaien van apps van derden maar daar staat een accuduur van 2 weken tegenover.
dinsdag, 16, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Huawei-Watch-GT
Bekijk de volledige eigenschappen van de nieuw toegevoegde Huawei Watch GT.
dinsdag, 16, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Huawei maakt Mate 20-serie compleet met Mate 20 en Mate 20 Pro
Huawei heeft zojuist in gebrekkig Engels de Mate 20 en Mate 20 Pro aangekondigd. Gelukkig is daar een Nederlandstalig persbericht die voor ons de gaten invult. Beide toestellen draaien een eigen op 7 nanometer gebakken Kirin 980-processor, triple Leica-camera en 40 watt SuperCharge-lader.
dinsdag, 16, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Palm maakt rentree met 3,3 inch kleine companion telefoon
TCL heeft samen met een Amerikaanse start-up een telefoon uitgebracht onder de naam Palm. Het idee er achter is niet dat hij je smartphone vervangt maar dat ze samen gebroederlijk naast elkaar leven. Laat je grote telefoon thuis en stop deze Palm in je broekzak. Nieuw is dit idee echter niet.
dinsdag, 16, oktober, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
  T-Mobile      HollandsNieuwe      Castle      GSMWEB      Ritel        Simpel     Bekijk nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *