Mobiele Telefoon

T-Mobile   HollandsNieuwe   GSMWEB   AliExpress   Mobiel TeKoop   Budget Mobiel   Bekijk nu

Kleurrijke Samsung Galaxy A22 laat zich vroegtijdig zien
Er zijn beelden verschenen van de Galaxy A22 in een 4G en een 5G-variant. Beide modellen verschillen nog meer qua specificaties. Zo krijgt de eerste een viervoudige camera terwijl de 5G-versie er met drie camera's vandoor gaat.
zaterdag, 15, mei, 2021
Source: Nieuwe Mobiel
Gelekt ontwerp Google Pixel 6 toont vernieuwde camera
Google lijkt wederom op punt te staan om de Pixel-lijn overhoop te gooien. Na de introductie van de Pixel 5 waarbij vooral het ontbreken van een groter XL-vlaggenschip opviel, is het ditmaal de beurt aan de Pixel 6 met een geheel nieuw ontwerp. Hierbij lijkt vooral de focus te liggen op een geheel vernieuwde cameramodule.
vrijdag, 14, mei, 2021
Source: Nieuwe Mobiel
Vermeende foto's tonen Samsung Galaxy Z Flip 3 en Fold 3
We hebben mogelijk een kijkje gekregen op de toekomstige Flip 3 en Fold 3. Deze 2 nieuwe opvouwbare telefoons uit de Galaxy Z-serie zijn nog niet aangekondigd maar dat laat mogelijk niet lang meer op zich duren. De beelden lijken afkomstig uit een promotievideo, al houden we nog even een slag om de arm.
maandag, 3, mei, 2021
Source: Nieuwe Mobiel
Lenovo kondigt Motorola Moto G60 met 6000mAh accu aan
Lenovo heeft een nieuw Moto G-toestel aangekondigd. De Moto G60 heeft een spannend nieuw uiterlijk, een 108MP camera, een 6000 mAh grote batterij en een redelijk krachtige 5G-processor. Er is alleen één maar.
woensdag, 21, april, 2021
Source: Nieuwe Mobiel
Apple brengt paarse lentekleur naar iPhone 12
Tijdens Apple's voorjaarsevenement heeft het een nieuwe kleur voor de iPhone 12 en iPhone 12 mini aangekondigd. Gebruikelijk is dat niet; nieuwe iPhone-kleuren worden meestal gelijktijdig met een nieuwe iPhone aangekondigd. Tussentijds niet.
dinsdag, 20, april, 2021
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt geen apart slot voor S Pen
We hebben goed nieuws over de aankomende Galaxy Z Fold 3 en we hebben slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de volgende generatie opvouwbare Galaxy ondersteuning krijgt voor de S Pen stylus. Het slechte nieuws; die kun je helaas niet in het toestel zelf bewaren.
donderdag, 15, april, 2021
Source: Nieuwe MobielGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *