Mobiele Telefoon

 

  iParts4u    AliExpress    Telefoonhoesjes  Youfone    Refurbished smartphones    Bekijk nu

Nieuwe Samsung Galaxy S20 FE maakt kiezen stuk moeilijker
Is het de opvolger van de Galaxy S10e? Is het de opvolger van de S10 Lite? Of is het een geheel nieuw product? Het antwoord zal wel ergens in het midden liggen maar feit is dat de Galaxy S20 FE hier is. De Fan Edition is het nieuwste lid van de S20-familie, eentje met een betaalbare prijs en met concurrerende eigenschappen.
woensdag, 23, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
HMD Global kondigt 2 goedkope Nokia's aan; Nokia 2.4 en Nokia 3.4
HMD Global, het bedrijf dat onder de naam Nokia telefoons op de markt brengt heeft een tweetal nieuwe telefoons aangekondigd. Het gaat in beide gevallen om eenvoudige en daarmee betaalbare telefoons in de 2- en 3-serie. Tevens maakte HMD Global bekend dat dan eindelijk de Nokia 8.3 5G in de winkel ligt.
woensdag, 23, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
OnePlus kondigt OnePlus 8T op 14 oktober aan
De datum werd al genoemd maar nu maakt OnePlus zelf de datum ook bekend. Op 14 oktober kondigt het de OnePlus 8T aan; haar nieuwe flagship-toestel.
maandag, 21, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Sony Xperia 5 II officieel; 120Hz, 5G en flink grotere accu
Sony heeft haar line-up uitgebreid met een nieuw Xperia-model met 5G-ondersteuning. Het gaat om een relatief handzaam model met 6,1 inch OLED-scherm dat dankzij de 120Hz verversingssnelheid erg vloeiend oogt. De Xperia X5 II is bovendien het 2e Sony-model met 5G-ondersteuning.
donderdag, 17, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Nieuwe Apple Watch Series 6 kan zuurstofsaturatie meten
Apple heeft tijdens een Keynote de Apple Watch Series 6 aangekondigd. Naast een aantal nieuwe kleuren waaronder voor het eerst een Product Red-variant krijgt het slimme horloge een nieuw type sensor om je gezondheid te meten. Wat het horloge niet heeft is een oplader. Om het milieu te sparen levert Apple geen USB-oplader meer mee.
dinsdag, 15, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung Galaxy Z Fold2 verbreekt pre-order record ondanks hoge prijs
In thuisland Zuid-Korea gaat het momenteel hard met de verkoop van de Galaxy Z Fold2 5G. Niet gek voor een telefoon met een adviesprijs van 2000 euro.
dinsdag, 15, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung kondigt luxe Galaxy Watch3 Titanium aan
Samsung heeft een nieuwe variant van de Galaxy Watch3 aangekondigd. Eentje met een 45mm behuizing, dezelfde functies als de Watch3 maar dan gemaakt van een nieuw soort materiaal: titanium.
dinsdag, 15, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Nokia houdt 22 september evenement
Het regent momenteel aankondigingen voor persevents. Dat heeft alles te maken met de aankomende IFA-beurs. Die valt dit jaar niet in persoon te bezoeken maar gaat wel gewoon door. En daar zal ook Nokia aanwezig zijn, of beter gezegd, HMD Global.
dinsdag, 15, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
LG kondigt unieke Wing aan met draaibaar 2e scherm
Nadat fabrikanten jarenlang een beetje dezelfde telefoons uitbrachten begint het beetje bij beetje weer wat spannender te worden. Grotendeels komt dit door de introductie van foldables. Nu is de LG Wing weliswaar geen foldable, maar een bijzondere vormgeving heeft hij wel.
dinsdag, 15, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Samsung houdt Unpacked-evenement op 23 september
Samsung houdt op 23 september om 10 uur 's ochtends Eastern Time een speciaal Unpacked evenement. Deze evenementen staan doorgaans garant voor de introductie van een Galaxy-product zoals een telefoon. Hoogstwaarschijnlijk zal hier de Galaxy S20 Fan Edition aangekondigd worden.
maandag, 14, september, 2020
Source: Nieuwe Mobiel

T-Mobile       HollandsNieuwe           GSMWEB        Ritel        Simpel      PhoneShop   Bekijk nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *