Mobiele Telefoon

T-Mobile   HollandsNieuwe   GSMWEB   AliExpress   Mobiel TeKoop   Budget Mobiel   Bekijk nu

Xiaomi kondigt POCO M3 aan onder eigen merknaam
Xiaomi heeft vandaag niet alleen een nieuwe POCO-telefoon aangekondigd, het meldt ook dat POCO voortaan onder eigen naam verder gaat. De POCO M3 is het eerste model dat zelfstandig op eigen benen moet staan. Het is een voordelige smartphone met scherp scherm en grote batterij.
dinsdag, 24, november, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Instap Motorola Moto E7 met 48MP camera aangekondigd
Lenovo heeft de Motorola Moto E7 aangekondigd. De E7 Plus bestond al maar tot dusver ontbrak de reguliere E7. Het toestel moet al snel in de winkel liggen voor een aantrekkelijk lage prijs.
dinsdag, 24, november, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Nieuwe Sony Xperia Compact verwacht in H1 2021
Compacte Android smartphones. Erg gemeengoed zijn ze niet. Sterker nog, ze zijn nogal zeldzaam. Vooral premium compact Android-smartphones. Je komt dan al snel uit bij de Xperia Compact-serie van Sony. En na enige afwezigheid komt er mogelijk weer een nieuwe kleine Xperia-telefoon aan.
maandag, 23, november, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
OnePlus 9 Pro met gebogen scherm lekt uit
Nadat we eerder al afbeeldingen van de OnePlus 9 zagen is het dit keer de beurt aan z'n grote broer de 9 Pro. Qua uiterlijk zijn er niet eens zoveel verschillen los van het gebogen scherm en de extra camera achterop.
maandag, 23, november, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
“Samsung Galaxy Z Fold 3 eerste met Under-Display camera”
De selfiecamera. Het ding blijft maar in de weg zitten. Meestal ten nadelen van het scherm. Fabrikanten slagen er wel steeds beter in hem zo klein mogelijk te maken. Zo is de balk ingeruild voor een notch, en de notch ingeruild voor een schermgat. Maar toch is er ruimte voor verbetering, aldus Samsung. Het wordt tijd voor de grote verdwijntruc!
vrijdag, 20, november, 2020
Source: Nieuwe Mobiel
Google Pixel 4a komt straks ook in het blauw
Google heeft een nieuwe uitvoering van de Pixel 4a aangekondigd; Barely Blue. Een beetje meer kleur mocht ook wel; de Google Pixel 4a was voorheen alleen in Just Black verkrijgbaar.
dinsdag, 17, november, 2020
Source: Nieuwe MobielGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *