Internet, Mobile, TV en Technologie

 

       iForex       Lotto      BankGiroLoterij        NationalePostcodeLoterij        Bekijk nu
Oudejaarsavond: met stralende gezichten begint het aftellen naar middernacht, waarna vuurwerk de hemel siert. De geluiden van het feestgedruis en vuurwerk kunnen echter pijnlijk zijn voor huisdieren. Naar schatting toont zeker 45% van de honden tekenen van angst wanneer er in de buurt vuurwerk wordt afgeschoten. Iets dat angst veroorzaakt bij het dier maar tegelijk ook stress bij baasjes en hun familie. Noise-cancelling Een mogelijke oplossing hiervoor is een geluidsonderdrukkend hondenhok met noise-cancelling technologie die vergelijkbaar is met de technologie die wordt gebruikt in auto's en koptelefoons. Hiermee worden de meer gevoelige hondenoren beschermd en hoeven de huisdieren niet meer totaal afgezonderd te worden. Hoe het werkt? Wanneer de microfoons in het prototype van het hondenhok het geluid van vuurwerk opvangen, zendt een ingebouwd geluidssysteem tegengestelde frequenties uit. Deze onderdrukken het geluid volledig, of dempen het aanzienlijk. Integraal onderdeel van het ontwerp is kurk met een hoge dichtheid: ideaal voor geluidsisolatie. Het resultaat? Geen stress meer voor huisdieren. Dit concept biedt mogelijkheden voor een veel beter begin van het jaar, voor zowel hond als eigenaar. Vuurwerk "Veel dieren zijn bang voor vuurwerk. Niet alleen kunnen honden geluiden vier keer zo ver weg horen dan mensen, ook pikken zij veel meer frequenties op. Voorbereiden op vuurwerk is enorm belangrijk. Onderdeel daarvan is een plek creëren waar huisdieren zich veilig en gelukkig voelen”, zegt Graeme Hall, ‘The Dogfather', een van de beste hondentrainers in het Verenigd Koninkrijk, die al 5.000 honden en hun eigenaren heeft geholpen met het oplossen van gedragsproblemen. Geluidsonderdrukkende technologie Inspiratie voor het hondenhok komt van de geluidsonderdrukkende technologie in de Ford Edge SUV, voor stiller reizen voor bestuurders en inzittenden. Wanneer microfoons in de auto geluid opvangen van de motor of transmissie, wordt dit via het geluidssysteem in de auto geneutraliseerd met tegengestelde geluidsgolven. Prototype Helaas is het geluidsonderdrukkende hondenhok enkel nog een prototype. Of en wanneer deze op de markt komt is dus nog niet bekend. Het is de eerste in een reeks initiatieven van Ford Interventions, waarbij knowhow uit de auto-industrie wordt gebruikt bij het oplossen van dagelijkse problemen.
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
Het is bijna kerstmis, dus op de radio worden we weer gebombardeerd met vele uren kerstmuziek. Waarbij het nummer 'All I Want for Christmas is You,' met enige regelmaat voorbij komt. De een raakt het nummer nooit beu. Maar er zijn steeds meer mensen die er wel schoon genoeg van hebben. En dan niet alleen van de klassieker van Mariah Carey, eigenlijk gewoon van alle kerstmuziek. Een paar copywriters, freelancers en andere vrienden (oa. David Simons, Richard Gray & Gooch Richards) uit Londen hebben nu een aantal posters gemaakt in de strijd tegen kerstmuziek, deze zijn overal rondom Oxford Street in Londen terug te vinden. Met de hashtag richten ze hun campagne op de kerstklassieker van Mariah. En met teksten als "If all you want for Christmas is a silent Night", "All you want for Christmas is silence" en "When all you want for Christmas is to not to hear All I Want For Christmas" is de boodschap ook vrij duidelijk. En dus zijn er onderaan aan de posters gratis oordopjes beschikbaar voor iedereen die ook klaar is met kerstmuziek. Leuk bedacht 😉
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
Wil je alles weten over SEO & online marketing in 2019? Ga naar YoastCon op 7 en 8 februari in Nijmegen! Laat je inspireren en bijpraten door internationale experts uit diverse vakgebieden. Meer dan 20 internationale experts YoastCon introduceert een line-up die je niet wil missen: meer dan 20 experts van over de hele wereld zullen hun kennis met je delen. Alberto Medina (Google) en Joost de Valk (Yoast) praten samen over het verbeteren van de WordPress ervaring en SEO. Aan de hand van succesvolle cases gaat Els Arts (AGconsult) dieper in op het belang van user research. Rand Fishkin, de oprichter van MOZ en SparkToro komt praten over wat we moeten doen om ook de komende jaren boven het maaiveld uit te steken. Ook gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd: Geraldine DeRuiter (theverywhereist) focust zich op hoe je online intimidatie kan overleven en hoe je het web zelf een betere plek kan maken. Naast 9 expert keynote sprekers zijn er ook 12 parallel sessies over o.a. reputatiemanagement, branding, linkbuilding en nog veel meer! Bekijk alle onderwerpen en het volledige programma op yoast.com/yoastcon. Persoonlijke verdieping tijdens YoastCon YoastCon 2019 is een tweedaags evenement. Dat betekent dat er genoeg ruimte is om ook praktisch aan de slag te gaan! Zo kunnen je bijvoorbeeld meedoen aan de YoastCon SEO copywriting workshop. Tijdens deze workshop leren de SEO experts van Yoast je d.m.v. praktische tips en oefeningen hoe je de beste webteksten schrijft voor jouw website. Maar ook als je op je website door het bomen het bos niet meer kan zien ben je bij YoastCon aan het juiste adres. Ga dan naar de Site structure workshop. Leer hoe je best practices voor sitestructuur toe kan passen op je eigen site. Daarnaast is er een workshop over de Yoast SEO plugin. Bezoek YoastCon en ontdek alle mogelijkheden die de plugin biedt. Samen kijkt het team wat de optimale instellingen voor jouw site zijn. Kijk hier voor een overzicht van alle workshops. Neem jij online marketing serieus? Dan ga je naar YoastCon! Het zijn twee dagen vol SEO en online marketing waarmee je direct aan de slag kan. Op de hoogte blijven van de nieuwste trends, in gesprek gaan met andere professionals, en luisteren naar meer dan 20 inspirerende sprekers. Je doet het tijdens YoastCon 2019! Uiteraard is er ook voor alle drankjes, hapjes en een uitstekende lunch gezorgd. Meer informatie over YoastCon of jezelf gelijk aanmelden? Bezoek de website! "Stop selling the way you want to sell. Sell the way people want to buy!" was een van de tips van conversie expert Karl Gilis uit zijn talk op YoastCon 2017. Wil je nou ook een van deze praktische tips om mee naar huis te nemen? Bezoek dan YoastCon 2019!
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
Een van de meest bekende Nederlandse merken op het gebied van verwarming is Nefit. Was aanvankelijk een Nefit ketel een begrip, de specialist in verwarmen heeft tegenwoordig heel veel meer in de aanbieding en hecht bovendien aan duurzaamheid. En in tegenstelling tot veel andere merken en organisaties voegt Nefit ook daadwerkelijk de daad bij het woord. Andere gassoorten Duurzaamheid dus, een van de meest gebruikte Nederlandse woorden van de afgelopen jaren. Alles moet duurzaam en iedereen doet duurzaam, althans dat wil men iedereen doen geloven. Slechts weinig merken, instellingen of organisaties doen dat ook echt. Nefit is die bekende uitzondering op de regel. Het is tegenwoordig prima mogelijk om te kiezen voor comfort zonder dat dit extra geld kost. Sterker nog; er kan zelfs energie bespaard worden. Wie duurzaam denkt, die is op verder verduurzamen ingesteld. Bij cv-ketels resulteert dit bijvoorbeeld in ketels die nu al ingesteld zijn op andere gassoorten en later uitgebreid kunnen worden met een duurzame waterpomp. Een duurzaam verwarmd huis creëer je tegenwoordig door behalve een cv-ketel ook voor een warmtepomp te kiezen. Op die manier kan behoorlijk veel gas bespaard worden. Op waterpompen geldt een behoorlijke subsidie en met een dergelijke pomp verwarm je ook echt duurzaam. Het is tegenwoordig overigens al mogelijk om zonder gebruik te maken van een cv-ketel toch een heerlijk verwarmd huis te hebben. Warmtepompen Zoals gesteld voegt Nefit de daad bij het woord en biedt het alle genoemde duurzame manieren om je huis te verwarmen aan. Sterker nog, het merk simuleert haar klanten vooral voor de duurzame oplossing te kiezen. Het bekende Nederlandse merk biedt behalve cv-ketels ook warmtepompen en biedt allerlei toepassingen voor zonne-energie aan, zoals er ook duurzame boilers en geisers aangeboden worden. Meer waardering De duurzame producten worden alom geroemd en ten opzichte van ‘vroeger' is nooit iets aan kwaliteit ingeboet. Integendeel, de consument beoordeelt de producten als ‘de beste' en voor heel veel mensen blijft Nefit het meest vertrouwde merk op het gebied van verwarmen. De omslag naar duurzaam heeft eigenlijk alleen maar meer waardering opgeleverd en daarmee is Nefit toch we een voorbeeld voor al die andere merken die wel roepen dat duurzaamheid belangrijk is, maar daar verder net heel veel aan doen. Meer comfort, minder energie Groene stroom met zonne-energie, meer comfort voor minder energie en structureel een lagere energienota. Het is allemaal van toepassing op deze Nederlandse trots. Soms vergt verduurzamen inderdaad een investering. Ook daar heeft Nefit echter een oplossing voor, want behalve kopen kun je bij dit duurzame merk ook huren. En dus kan echt iedereen meehelpen de wereld duurzamer te maken.
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
We krijgen in 2019 niet allemaal een robot thuis, we moeten nog steeds zelf onze was vouwen en slechts een klein aandeel van de energie komt van zonnepanelen. Je verwacht van een trend-artikel waarschijnlijk een overzicht van hippe technologische snufjes, maar laten we vooral eerlijk zijn. Het omarmen van techniek verloopt altijd langzamer dan verwacht. Wat zien we dan wel gebeuren in het nieuwe jaar op het gebied van smart homes? Smart home specialist 50five kwam met een voorspelling. Onderzoek Uit recent onderzoek van Motivaction onder 1.085 Nederlanders blijkt dat er nog veel te winnen valt in de smarthome-wereld. Van de Nederlanders ziet 37 procent zichzelf in de toekomst in een slim huis wonen, kijkt 36 procent uit naar Smart Home toepassingen van de toekomst en is slechts 26 procent bekend met de term ‘Smart Home'. Dat leert ons vooral dat er nog veel stappen te nemen zijn, voordat iedere Nederlander meerdere smart home apparaten thuis heeft en die met elkaar combineert. De kracht van een smart home is de combinatie van slimme apparaten die met elkaar kunnen communiceren. Een volledig verbonden huis is nog een stap met zevenmijlslaarzen, maar we kunnen in 2019 wel wat kleine stapjes zetten naar dat smart home. Laten we voortbouwen op al het moois dat in 2018 is geïntroduceerd. Wat zijn de trends in 2019? 1. Slimme assistenten krijgen een belangrijkere plek in je woning De fabrikanten van slimme assistenten deden in 2018 veel moeite om de assistenten bij mensen thuis te krijgen. De Assistent van Google leerde Nederlands spreken en met de Google Home Mini kwam er een betaalbare slimme speaker op de markt. Dat nam voor veel mensen de barrière weg om een slimme assistent in huis te halen. In het buitenland zien we Amazon vol inzetten op Alexa, de slimme assistent van Amazon. In 2019 leren deze slimme speakers nog beter communiceren, zijn er meer apparaten die samenwerken met deze assistenten en kun je dus veel meer aansturen in huis. 2. Betere integratie van apparaten Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt van meerdere leveranciers. Tot voor kort hadden deze apparaten hun eigen ecosysteem en werkten ze naast elkaar in plaats van met elkaar. In 2018 zagen we al een steeds betere integratie, omdat steeds meer apparaten Z-wave ondersteunden en zo met elkaar konden communiceren, zodat ze onderdeel konden worden van een netwerk. In 2019 wordt dat platform-denken nog veel belangrijker en wordt het eenvoudiger om je lampen te laten communiceren met je beveiliging, terwijl het bedienen makkelijker wordt via een centrale aansturing. 3. Betere netwerken in huis Hoe meer slimme apparaten in je huis, hoe belangrijker de netwerkverbinding wordt. In 2018 kwamen er betaalbare mesh-netwerken op de markt voor een stabiele verbinding over een grote oppervlakte. In 2019 zien we dat die die systemen beter en betaalbaar worden, zodat veel meer mensen kunnen genieten van een stabiel draadloos netwerk. Daarnaast zien we grote ontwikkelingen op het gebied van glasvezel en 5G, waardoor snelle internetverbindingen worden gerealiseerd. In 2019 worden hier de eerste resultaten van verwacht, maar de uitrol zal pas vanaf 2020 zijn. Daar houden we je volgend jaar van op de hoogte! 4. Next-level security van je gegevens De privacywet AVG werd in 2018 geïntroduceerd, waardoor er meer focus kwam op het beschermen van persoonsgegevens. Bij enkele grote tech-bedrijven, zoals Facebook en Google, zagen we in 2018 echter ook enkele grote datalekken. Dat betekent dat in 2019 er nog meer nadruk ligt op het beschermen van je persoonsgegevens. Vooral als je meer slimme apparaten in huis haalt, zoals de assistenten die kunnen luisteren, wil je zeker weten dat je gegevens veilig zijn. De slimme assistenten zijn bijvoorbeeld steeds beter in staat om personen te herkennen op hun biometrische gegevens, zoals stem of gezicht, zodat de beveiliging wordt verhoogd. 5. Smart Home as a Service Of het nu gaat om de inkt in je slimmer printer of de lampen van je slimme verlichting, in 2019 kunnen consumenten veel meer gebruik maken van abonnementen. Je neemt een dienst af, dat model wordt ook wel “as a service” genoemd. Dat wil zeggen dat je dus een maandelijks bedrag betaalt en de inkt tijdig krijgt opgestuurd als die op raakt. De slimme apparaten zijn steeds beter in staat om zelfdiagnoses uit te voeren, kunnen ook aangeven wanneer onderdelen op of leeg zijn en ze kunnen communiceren om zelf nieuwe onderdelen te bestellen. 6. Home entertainment wordt slim We zagen al eerder dat de slimme assistenten hun opmars maken in 2019 en dat betekent ook dat meer mensen een slimme speaker in huis halen. Deze speakers kun je niet alleen gebruiken voor het afspelen van geluid, maar door de ingebouwde microfoons kun je ze ook gebruiken om tegen te praten als besturing van je smart home. Uit het onderzoek van Motivaction naar Smart Home gebruik blijkt dat 14 procent een slimme geluidsinstallatie heeft, maar we verwachten dat dit aantal snel toeneemt in 2019. Daarnaast zien we in 2019 ook een grote rol voor smart tv's in huis, mede door de introductie van oprolbare schermen en 8K. Volgens het onderzoek heeft 44 procent van de Nederlanders een smart tv in huis en dat toont dat er een aanzienlijke markt voor is. We begonnen dit verhaal met de mededeling wat we allemaal niet gaan krijgen, maar dat wil niet zeggen dat 2019 geen mooi jaar wordt. Het is natuurlijk niet mogelijk om in de toekomst te kijken, maar we kunnen wel verder bouwen op wat we momenteel in de markt zien. Deze ontwikkelingen laten zien dat we in 2019 ons heel wat moois te wachten staat en dan hebben we het nog niet eens over innovatieve verrassingen die we nu nog niet kennen! [Afbeelding © Stockwerk-Fotodesign - Adobe Stock]
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
Edwin Evers stopt na 21 jaar met zijn populaire ochtend programma Evers Staat Op. Sinds 2000 (18 jaar) hoor je Edwin iedere werkdag in de ochtend op radio 538. Daarvoor maakte hij zijn programma nog drie jaar bij een andere radiozender. Ieder werkdag heeft hij tussen 6.00 uur en 10.00 uur uur ons op radio 538 meer dan vermaakt. Hij was er altijd. Het is een vriend die je niet kent maar waar je oh zoveel om gelachen hebt. We gaan hem missen! Vrienden van de show De vrienden van de ochtendshow met onder andere Guus Meeuwis, Glennis Grace, Gerard Joling, Trijntje Oosterhuis, Humberto Tan hebben als afscheidscadeau het nummer ‘Vrienden van de show' gemaakt. Laatste uitzending 21 december 2018 Tijdens de marathon uitzending komende vrijdag van 12 uur zullen Edwin Evers, Rick Romijn, Niels van Baarlen, Jelte van der Goot en Henk Blok vrijdag uitgebreid terugblikken. Wij hebben zelf al een groot aantal hoogtepunten verzameld. Natuurlijk mogen daar de legendarische typetjes zoals Frank en Ronald de Boer niet bij ontbreken. Of Willibrord Frequin, Johan Cruijff, Frans Bauer en wat te denken van de fantastische imitatie van Prins Bernhard, allemaal goud waard. We willen internet Nederland oproepen om de leukste, beste, meest emotionele fragmenten te delen. Edwin was oprecht, eerlijk en opbouwend. Hij had van ons nog jaren door mogen gaan. Succes Edwin met je "nieuwe" leven en wij zijn en blijven een groot fan.
woensdag, 19, december, 2018
Source: DutchCowboys
De eerste film van Marvel's Doctor Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, werd uitgebracht in 2016. Daarin zien we zijn ontstaan, en komt ook de Time Stone (een van de zes Infinity Stones) aan bod. Hij heeft vervolgens een kleine rol in Thor: Ragnarok. Maar dit alles was natuurlijk een aanloop naar zijn optreden in Avengers: Infinity War. In die film zien we hem in een van de laatste shots tegen Tony Stark (Iron Man) zeggen: "There was no other way." Een referentie naar een moment eerder in de film waarbij Strange vele miljoenen mogelijkheden heeft bekeken om Thanos te verslaan. En waarbij hij dus maar 1 manier voorzag die succesvol zou zijn. Avengers - Endgame De kans is dus vrij groot dat we Benedict Cumberbatch terug gaan zien in het vervolg: Avengers - Endgame. Uiteraard was hij nog niet in de eerste trailer te zien. Maar dat geldt voor alle personages die we aan het einde van de film zagen verdwijnen. Een trailer overigens die meer vragen oproept dan dat het beantwoord. Geheel terecht overigens, dat zien we toch liever in de film zelf. Doctor Strange 2 The Hollywood Reporter weet nu ook te melden dat Doctor Strange regisseur Scott Derrickson terug zal keren voor een vervolg op het eerste deel. Marvel is op het moment nog wel op zoek naar een schrijver voor het scenario, maar de verwachting is dat het script ergens volgend jaar af zal zijn, om vervolgens de productie te starten in 2020. Uiteraard zien we Benedict Cumberbatch terug met aan zijde vermoedelijk weer Benedict Wong en Rachel McAdams. En een van zijn mogelijke tegenstanders kan Mordo (uit het eerste deel) zijn. Doctor Strange 2 is momenteel gepland voor release ergens in 2021. Heb je het eerste deel gemist? Check dan hieronder de trailer.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: DutchCowboys
Lexus is het premium merk van Toyota en maakt al jaren auto's die zich onderscheiden door een hoge mate van luxe en innovatie. Toch is het merk in Nederland nog steeds na al die jaren niet echt doorgebroken. Daar moet met de komst van de nieuwe Lexus UX nu echt verandering in gaan komen. De fraaie crossover die we inmiddels al hebben kunnen zien op de LA Motorshow is op details luxer uitgevoerd en uitgerust met nog meer innovatieve technologieën. Maar ook andere punten zoals het portiergeluid, bekleding en een slimme achterklep zijn onderdeel van de innovatiedrang van het Japanse automerk. Naast een opvallend ontwerp en dynamische prestaties moeten nieuwe UX-eigenaren straks ook het vakmanschap en de innovatie kunnen gaan ervaren van de nieuwe crossover die vanaf maart 2019 in de Nederlandse showroom staat. Lexus heeft zeven eigenschappen benoemd die de nieuwe Lexus UX moeten onderscheiden van de concurrentie. De wetenschap achter het portiergeluid Het was ook voor ons even wennen toen we voor de eerste keer kennis maakten met het fenomeen portiergeluid. Met een zwartgemaakte skibril op, compleet met koptelefoon was het in een laboratorium in Duitsland van een ander automerk luisteren naar dichtslaande portieren. Wat doet het geluid met je beoordeling van een auto? Klinkt het eerder solide of juist blikkerig? Alles wat ik me kan herinneren is dat allen die de test deden een duidelijke voorkeur hadden. Geluid maakt een groot verschil (onderbewust of niet) bij de beoordeling van een auto. Het portier is ook het eerste contactmoment tussen de bestuurder en zijn auto. Dat geluidstechnici van Lexus daarom alles uit de kast proberen te halen en hier zelfs samenwerken met neurowetenschappers om een zo solide mogelijk portiergeluid te realiseren is zeker niet vreemd. Het team van Lexus deed onderzoek naar het gedrag van de hersenen bij het sluiten van een autoportier. Vervolgens werden exclusieve bevestigingsmaterialen geselecteerd en werd de afstelling van de portieren geoptimaliseerd voor het best klinkende solide portiergeluid. Sashiko-stiksel op met leder beklede stoelen De Lexus UX is te bestellen met lederen bekleding die geïnspireerd is op ‘Sashiko', een traditionele, Japanse stiktechniek. Deze techniek wordt gebruikt bij het aanbrengen van een beschermende laag op judo- en kendopakken. Voor een onderscheidend visueel effect dat doet denken aan de Lexus ‘spindle'-grille, naaiden de ambachtslieden van Lexus met uiterste precisie langs de geperforeerde patronen en minuscule stoelventilatieopeningen. Het resultaat is een verfijnde mix van kunst en functionaliteit. Ventilatieopeningen met draadloze LED-verlichting Voor extra gebruiksgemak zijn de ultradunne ventilatieopeningen in de Lexus UX voorzien van slechts één bedieningsknop. Hiermee is zowel de luchtstroom als de hoeveelheid lucht te regelen. De ventilatieopeningen van de UX Luxury zijn uitgerust met draadloze LED-verlichting die gevoed wordt door elektrische inductie. Dit detail helpt de bestuurder of passagier om de ventilatieregeling in het donker te vinden. Bovendien geeft de verlichting een gevoel van diepte, ondanks dat de bedieningsknop slechts een diameter van slechts 3 millimeter heeft. Elektrisch bedienbare raambediening Het openen en sluiten van de elektrisch bedienbare portierramen gebeurt dusdanig subtiel dat geluid en vibraties worden voorkomen. Daarnaast zijn alle elektrisch bedienbare ramen voorzien van stop- en beknellingspreventie om de bestuurder en passagiers te beschermen. Het bekneld raken van mouwen of kindervingers wordt hiermee voorkomen. Ruitenwissers die pauzeren De ruitenwisserinstallatie van de nieuwe Lexus UX is uitgerust met een regensensor die kan vertragen om zo de concentratie van de bestuurder niet te verstoren. Daarnaast stoppen de ruitenwissers volledig wanneer bij stilstand een voorportier geopend wordt – geheel volgens de geest van ‘Omotenashi' (Japans voor gastvrijheid). Op die manier worden instappende passagiers niet nat door het opspattende water van de ruitenwissers. Innovatieve bagagecover Een innovatief kenmerk dat het moderne design van de Lexus UX moet benadrukken, is de oprolbare bagagecover. Wanneer de bagagecover niet wordt gebruikt, kan deze als een net worden opgevouwen. Op die manier neemt hij minimale ruimte in. Met uiterste precisie geassembleerde achterklep Om een vloeiende werking van de achterklep te garanderen, wordt deze en de laadopening op maar liefst 200 referentiepunten opgemeten. De gebruikte digitale meetinstrumenten kunnen zelfs verschillen bepalen onder verschillende temperaturen en luchtvochtigheid. Duidelijk is dat nergens ook meer enige concessie is gedaan op het punt van kwaliteit. Uiteindelijk moet de toekomstige eigenaar zijn eigen keuze maken maar dat Lexus hoge ogen gaat gooien op het gebied van kwaliteit en innovatie is vrijwel zeker. Lexus UX 250h De Lexus UX 250h wil zich tevens onderscheiden met een rijke standaarduitrusting. Zo is elke UX voorzien van het Lexus Safety System+, bestaande uit onder meer Adaptive Cruise Control, Lane Tracing Assist, Pre-Crash Safety System en verkeersbordenherkenning. Ook bi-LED-koplampen, LED-achterlichten, 17-inch lichtmetalen wielen, climate control en een parkeerhulpcamera zijn standaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Lexus UX is veel aandacht besteed aan de rijeigenschappen en het design van de auto. Het nieuw ontwikkelde Global Architecture C-platform zorgt daarbij voor een hoge stijfheid, laag zwaartepunt en voor prima stuureigenschappen. In Nederland is de nieuwe Lexus crossover alleen leverbaar als UX 250h met een zelfladende hybride aandrijflijn. De prijzen van de Lexus UX 250h beginnen bij 44.495 euro. Meer content Henk de Hooge Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere...
dinsdag, 18, december, 2018
Source: DutchCowboys
Veel glitches beschikbaar, maar welke werkt er nog? Sinds 30 november is er in Red Dead Redemption 2 ook een online mode beschikbaar. De online variant van deze zeer lucratieve game bevindt zich nog in de bètaperiode, er is volgens veel spelers ook nog een heleboel te verbeteren. Toch brengt zo'n bètaversie ook voordelen met zich mee, er zitten nog allerlei foutjes in die je als speler mooie kansen bieden. Online money glitch Wanneer je op YouTube ‘Read Dead Redemption 2 money glitch' intikt, verschijnen er allerlei video's van personen die claimen de perfecte glitch te hebben gevonden. Game-ontwikkelaar Rockstar is natuurlijk ook niet op z'n achterhoofd gevallen, zij zien dit soort video's ook verschijnen en zorgen snel voor patches waardoor de glitches niet meer werken. De glitch die wij hieronder beschrijven werkt nog, maar wacht niet te lang als je er gebruik van wilt maken!

Om je hoeveelheid goud oneindig op te kunnen hogen, heb je een award nodig die je kunt resetten. Je bekijkt je behaalde awards door het spel te pauzeren en vervolgens naar ‘Progress', ‘Awards' te gaan. In dit geval maken we gebruik van de Trade award ‘Sell herbs to a doctor'. Heb je deze award nog niet behaald? Je kunt in Valentine of Manzanita Post gemakkelijk veel herbs verzamelen. Verkoop ze aan een dokter om de award te behalen. 

Nadat je de award hebt behaald, doorloop je onderstaande stappen om goud te verdienen: Pauzeer het spel, ga naar ‘Progress', ‘Awards, ‘Trade'. Selecteer de ‘Sell herbs to a doctor' award. Druk op vierkantje (PS4) om de award te resetten. Verbreek direct hierna de internetverbinding. Herstel je internetverbinding. Druk op ‘OK' bij de melding over de verbroken verbinding. Ga terug naar ‘Free Roam' en bekijk je opgehoogde goudvoorraad. Herhaal bovenstaande stappen tot je voldoende goud in bezit hebt. Let erop dat je je internetverbinding echt direct na het resetten van de award verbreekt, anders kun je je award namelijk verliezen. Offline geld verdienen Red Dead Redemption 2 is typisch zo'n spel dat je eigenlijk voor de story mode koopt. Ook in deze offline-wereld zijn er verschillende manieren om je portemonnee snel dikker te maken. Er was een gold bar glitch beschikbaar in de story mode, helaas is deze inmiddels al van een patch voorzien. Cheats Sla je spel altijd op voordat je een cheat code gebruikt, na het activeren van een cheat kun je namelijk niet meer saven en kunnen er ook geen trophies/achievements meer worden behaald. Van wapens en munitie tot extra outfits of geld, je kunt het allemaal bij elkaar cheaten. Pauzeer het spel, ga naar settings en druk op driehoekje (PS4) of Y (Xbox One) om in het cheatmenu te komen. De volledige lijst met beschikbare cheats vind je hier. Winst maken met blackjack en poker Iedereen die wel eens een casino bezocht heeft, kent deze spellen. In het casino zal je niet snel winst maken met een potje poker of blackjack, in RDR2 ligt dat anders. Door de autosave-functie uit te schakelen, bij winst te saven en bij verlies een oude save game te laden, speel je risicovrij. Poker speel je het best in de Saloon in Saint-Denis, voor een potje blackjack moet je in Rhodes zijn. Gambler Challenge Gokken loont in RDR2, er zijn 10 verschillende gok-challenges beschikbaar. Zo speel je een Gambler Holster vrij door 5 handen te winnen aan de pokertafel, en word je met een Gambler Off-Hand Holster beloond wanneer je aan de pokertafel 3 handen op rij weet te winnen.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: DutchCowboys
Vandaag is de dag aangebroken om het eens te hebben over één van de belangrijkste fundamenten van ons dagelijks leven. Je raadt het vast al: Tandwielen natuurlijk! Ja, je leest het goed. Voor je afhaakt vraag ik je eerst even terug te denken aan een essentieel moment in je jeugd. Misschien was je 8 of 9 jaar oud, wellicht iets jonger. Misschien had je mazzel en kreeg je een nieuwe fiets **met versnellingen**. Door te schakelen kon je de ketting over verschillende tandwielen verplaatsen. Ineens was je in staat je vrienden bij te houden door het gebruik van deze versnellingsbak. Versnellingsbakken zijn het hart van vele applicaties die wij dagelijks gebruiken. Het zet rotaties van een motor om in een krachtige beweging. Je ziet ze vaak niet, maar praktisch alles wat een elektromotor heeft en iets laat ronddraaien, heeft een versnellingsbak met tandwielen: van auto's tot keukenmixers en van windmolens tot robots. Gehypte software met antieke hardware Robots, natuurlijk robots. Je hoort er elke dag in de media verschillende keren over. Hoe slim ze zijn, hoe ze de fysieke capaciteiten van de mens kunnen overnemen en hoe ze geneeskundige zorg voorgoed gaan veranderen. In deze blog wil ik het met jullie hebben over de reden waarom robots de mens nog niet vervangen, ze onze wonden niet hechten en onze maaltijden niet koken. Om een robot te laten functioneren is er een samenwerking van 2 essentiële onderdelen nodig: software en hardware. In de afgelopen 25 jaar zijn op het gebied van software gigantische sprongen gemaakt. Van aansturing tot AI (artificial intelligence). Medium.com onderzocht de wereldwijde verdeling van het topje van alle AI-startups: 7.500. Powertransmission.com heeft een lijst met alle powertransmission fabrikanten: 715. Dit geeft aan wat voor hype er is ontstaan op het gebied van softwareontwikkeling. Dit brengt ons naar de hardware van de robot. Een robot bestaat hardware technisch uit een paar verschillende onderdelen: Motoren, transmissies en het frame. Frames worden lichter en sterker door het gebruik van geavanceerde metalen en kunststoffen. Elektromotoren die nu gebruikt worden in robots zijn zeer efficiënt en zijn in staat hoge toerentallen te draaien. Echter gaat dit hoge toerental gepaard met een laag koppel, weinig kracht dus. Hiervoor gebruiken we al decennia transmissies (ook wel versnellingsbak of drive genoemd). Deze zet de snelheid van de elektromotor om in een krachtig koppel. De maximale vertraging in een enkele stap is op dit moment 500:1. Dit betekent dat 500 rotaties van de elektromotor leiden tot 1 rotatie van de applicatie, maar wel met 500 keer zoveel kracht. Op dit moment zijn deze transmissies zwaar, duur en niet precies door speling tussen de tanden. Daarnaast zijn de levertijden van de meest geavanceerde transmissies buitensporig lang. According to a supply-chain bottleneck joke doing the rounds in the factory automation industry, it is now quicker to gestate a baby than secure a reduction gear. - Financial Times, 9 April 2018 Archimedes, wie kent hem niet Fundamenten voor massaproductie en dus een robotica revolutie zijn hiermee bloot gelegd. Robots moeten preciezer worden, lichter in gewicht, goedkoper en sneller te leveren zijn. Transmissies in een robot zijn verantwoordelijk voor één derde de robot hardware kosten. Software is niet meer in staat robots nog preciezer te laten opereren door de speling tussen tandwielen (backlash). Om dit op te lossen heeft de Delfste start-up, IMSystems, de eerste grote innovatie op het gebied van transmissies sinds 1957 gerealiseerd. In plaats van tanden in elkaar te laten haken, maakt IMSystems' Archimedes Drive gebruik van stalen, holle cilinders die onder hoge druk tegen elkaar gedrukt worden. Door deze cilinders hard tegen elkaar te drukken, ontstaat hetzelfde effect als tanden die in elkaar haken. Omdat er hierdoor een continu contactoppervlak ontstaat, heeft IMSystems al bewezen tenminste 10x zo precies te zijn als de meest geavanceerde transmissie vandaag de dag beschikbaar. Toch een fijn idee als je op de operatietafel ligt. Dit komt door de hoge vertraging die wij in een enkele stap kunnen realiseren: 10.000:1 (i.p.v. 500:1). Daarnaast maken wij in principe alleen holle cilinders, wat massaproductie met lage kosten realiseerbaar maakt. We hebben het dan nog niet over het lagere gewicht, de hoge efficiëntie, drastisch teruggebrachte lawaai en de terugdraaibaarheid van het systeem. Alles vanzelf Met deze blog wilde ik jullie bewust maken van het feit dat een revolutie op het gebied van robotica pas gerealiseerd kan worden als er niet alleen gekeken wordt naar software. Op dit moment ligt het probleem, maar ook de oplossing, bij hardware. Als IMSystems bij zijn volgende investeringsronde in het eerste kwartaal van 2019 het voor mekaar krijgt een doelbedrag van € 3,5 miljoen te verkrijgen, komt een vol geautomatiseerd ziekenhuis, de robot die je hond uitlaat, de geautomatiseerde automonteur een stap dichterbij en maken we fabrieken een veiligere plaats om te werken. De verfijnde en precieze robots die engineers voor ogen hebben voor de toekomst, worden beperkt door de keuze in tandwielkasten. Deze zijn te omslachtig, zwaar en niet precies. Daarnaast zijn de beste tandwielkasten buitensporig duur; ze zijn op maat gemaakt, wat levering onbetrouwbaar en langdurig maakt. Wij noemen dat: het versnellingsbakprobleem. - CEO Jack Schorsch Deze blogpost is geschreven door Casper van Eersel. Meer content
dinsdag, 18, december, 2018
Source: DutchCowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *