Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is de opvolger van de immens populaire Huawei P9 Lite.5,2 inch Full HD Display
12 megapixel camera
Android Nougat 7.0

De Huawei P10 Lite is de opvolger van de immens populaire Huawei P9 Lite. De Huawei P10 Lite heeft net als zijn voorganger een metalen behuizing en een vingerafdruksensor. De vingerafdruksensor is echter op de achterzijde van het toestel geplaatst, zodat ontgrendelen nog gemakkelijker wordt. De beveiliging van de P10 is daarnaast verbeterd door het reliëf van de vingerafdruk mee te nemen in de scan.

 

Batterij en geheugen

De Huawei P10 Lite is uitgerust met een 2.1 GHz Octa Core Processor met een wekgehegeugen van 4GB. Dit maakt het toestel razendsnel in gebruik en open je moeiteloos al jouw apps tegelijkertijd. Het standaard intern geheugen is 32GB en is uiteraard uitbreidbaar met een microSD tot maar liefst 256GB. De chipset zorgt voor een zuinig energieverbruik waardoor de Huawei P10 Lite met zijn 3100 mAh Accu gemakkelijk de hele dag mee gaat.

 

Scherm en features

Wanneer je de Huawei P10 Lite ontgrendeld, kun je genieten van een geweldig toestel waar je alle kanten mee op kunt. Met de 12 megapixel autofocus camera op de achterzijde of de 8 megapixel selfie camera maak je de mooiste foto’sen video’s. Bekijk je foto’s, chats, video’s en sites op het 5,2 inch Full HD IPS Lcd-display en draai dankzij Android Nougat met het grootste gemak meerdere apps in split-screen naast elkaar. Zo check je de reviews van een eettentje op de ene helft van je scherm, terwijl je navigeert op de andere helft van je scherm. En wil je even helemaal ergens anders zijn? Dankzij de VR Mode in het Android Nougat besturingssysteem neemt de Huawei P10 Lite je net zo gemakkelijk mee naar Virtual Reality.

 

Actie

Bij aankoop van je Huawei smartphone kan je gebruikmaken van Huawei VIP Service. Hiermee krijg je als consument drie jaar garantie op je smartphone, profiteer je van een 3 dagen fast repair service en kan je gebruik maken van een gratis pick-up & return. Registreer je smartphone (binnen 30 dagen na aankoop) en profiteer snel van de Huawei VIP Service.

Dit bericht is geplaatst op zondag 17 september 2017 en op dat moment bedroeg de prijs van de Huawei P10 Lite bij HollandsNieuwe slechts €9,- per maand excl. mobiel abonnement.

Binnen Nederland en de EU betaal je bij HollandsNieuwe één vast laag tarief voor 1 MB data, 1 minuut bellen en 1 sms versturen, zowel binnen je abonnement als wanneer je opwaardeert.
Bestel direct bij HollandsNieuwe.

 

Specificaties

Beeldscherm 5,2 inch, 1920 x 1080 pixels
Processor HiSilicon Kirin 665 Octacore 4 x 2,1 GHz
Camera 12 megapixel / 8 megapixel front
Geheugen 32 GB
Besturingssysteem Android 7.0 Nougat
Afmetingen 145,3 x 69,3 x 7 mm
Gewicht 142 gram
Batterij 3000 mAh
Batterijduur uur spreektijd, uur standby
Verbindingen 3G, 4G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *