Het nieuwe kerst kookboek van Jamie Oliver

 

De kerstdagen staan weer voor de deur. Het kerstfeest wordt in de Westers-Christelijke wereld en in sommige Kerken van het Oosters Christendom,  gevierd op 25 december. In Nederland zijn speciale vieringen op de avond voor kerstavond en op de dag erna.
In West-Europa wordt 25 december als eerste kerstdag en 26 december als tweede kerstdag beschouwd. In Nederland zijn de kerstvieringen vooral culinair aangelegd. Speciale recepten worden met kerstmis gekookt en met familie en vrienden onder de kerstboom gegeten.
Het nieuwe kerst kookboek van Jamie Oliver kunt u hier bestellen.

Nu de feestdagen er weer aan komen, bent u wellicht opzoek naar een heerlijk kerstdinner om te koken voor uw familie of vrienden. Kerst betekent tijd voor elkaar en tijd om uitgebreid te dineren.
Het Kerstfeest op 24 en 25 december wordt nog leuker en lekkerder met zelfgemaakte Kerstrecepten.
Kerst en koken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wilt u uw gasten dit jaar iets bijzonders voorschotelen tijdens het kerstdiner? De lekkerste kerstrecepten en culinaire ideetjes voor de feestdagen vindt u in het nieuwe Kerst Kookboek van Jamie Oliver.

Veel mensen beginnen tijdig met het bedenken van het kerstdiner. Goed idee dus om u alvast te tippen op het nieuwe Kerst kookboek van Jamie Oliver! Het boek is in november dit jaar uitgebracht.

Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver’s Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. Jamies kerstkookboek zorgt ervoor dat je relaxed kunt genieten van de feestdagen!

Veel plezier met lekkere kerst recepten uit het kerst kookboek van Jamie Oliver.
Het nieuwe kerst kookboek van Jamie Oliver is natuurlijk te bestellen bij Bol.com

Maak van Kerstmis een nog groter en leuker feest met zelfgemaakte Kerst recepten!
Fijne kerstdagen gewenst en alvast een goed begin van het nieuwe jaar.

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *