De Apple iPhone 8 Oogstrelend slim.

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7.Apple introduceert met de iPhone 8 een gloednieuw glazen design. De populairste camera ter wereld is nu nog beter, en de chip is de slimste en krachtigste ooit in een smartphone. Draadloos opladen gaat echt moeiteloos. En met augmented reality worden er dingen mogelijk die je eerder voor onmogelijk hield. iPhone 8. Een nieuwe generatie iPhone.

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7, die Apple op 12 september tegelijk met de iPhone X en iPhone 8 Plus heeft onthuld. De telefoon verschilt uiterlijk weinig van zijn voorganger, maar is wel voorzien van een sterke glazen achterkant. In tegenstelling tot de iPhone X heeft de iPhone 8 nog steeds een homeknop met Touch ID en een lcd-display.

 

Gloednieuw display

Een Retina HD-display dat mooier is dan ooit. Met True Tone, brede kleur­weergave en 3D Touch.

True Tone
True Tone-technologie stemt de witbalans automatisch af op het omgevingslicht. Zo kun je alles dus veel beter zien, waar je ook bent.
Brede kijkhoek
Door de dual-domain-pixels blijft het scherm vanuit bijna elke hoek perfect zichtbaar.

Hetzelfde schermformaat

De iPhone 8 krijgt hetzelfde schermformaat als voorheen, namelijk 4,7-inch. Het display blijft lcd, maar er wordt wel nieuwe technologie aan toegevoegd. Het gaat om True Tone, wat ook in de nieuwe iPads te vinden is. Dat moet zorgen voor meer natuurgetrouwe kleuren in beeld.

Verbeterde camera

De iPhone 8 is voorzien van een 12 megapixel-camera die 83 procent meer licht vangt dan zijn voorganger. Daarnaast werkt de camera efficiënter, zodat je minder accu verbruikt. Aan de voorkant is de telefoon voorzien van een 7 megapixel-camera.

Apple iPhone 8 draadloos opladen

Een van de functies waar wij het langst op gewacht hebben is toch wel het draadloos opladen van een iPhone. Eindelijk is het zover! De Apple iPhone 8 en de Apple iPhone 8 Plus kunnen inductief draadloos worden opgeladen door middel van de glazen behuizing. Iedere magnetische oplader kan tegen de achterkant van het toestel worden gehouden om te zorgen dat de iPhone wordt geladen. Het Apple toestel kan dus ook worden opgeladen met laders van andere bedrijven.

Glass-sandwich behuizing

Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voor- als achterkant. Een band van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleur. Nieuwe uitvoeringen in spacegrijs, zilver en goud.
De iPhone 8 heeft een glazen behuizing, bekend van de iPhone 4 en 4s toestellen. Daarmee wijkt het design van deze nieuwe smartphone af van de huidige iPhone apparaten. Dit heeft vooral als doel om de iPhone 8 een nieuwe uitstraling te geven én het verbeterd de kwaliteit van het draadloos opladen.

Opslagcapaciteit van de Apple iPhone 8

De Apple iPhone 8 kan gekozen worden uit twee verschillende hoeveelheden op het gebied van opslag/geheugencapaciteit: 64GB en 256GB. Het lijkt erop dat Apple hiermee voorgoed afscheid heeft genomen van de 16GB en 32GB toestellen. De 128GB variant, die de iPhone 7 wel heeft, heeft de iPhone 8 evenmin. Kennelijk vindt Apple een 64GB en 256GB variant genoeg voor deze tijd.

De Apple iPhone 8 is met alle abonnementen, T-Mobile, Tele2, KPN, Vodafone, Ben, Telfort en HollandsNieuwe, te bestellen bij GSMWEB.

Belangrijkste specificaties

Beelddiagonaal 4,7 inch
12 megapixel camera en 4k video-opname
Ondersteuning voor 4G-internet
Stof en waterbestendig (IP67)
Geheugencapaciteit 64GB 256GB
Kleuren zilver, goud en spacegrijs
Gewicht 138 gram
Afmetingen Hoogte: 138,3 mm Breedte: 67,1 mm Dik: 7,1 mm
Retina HD-technologie
Display/scherm resolutie 1334 pixels x 750 pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *