Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Je staat er waarschijnlijk niet ieder moment van de dag bij stil, maar dagelijks komen we allemaal in aanraking met ontzettend veel bacteriën. En eigenlijk is dat best wel heel erg smerig. Je moet goed je handen blijven reinigen, maar ook goed blijven poetsen om van die bacteriën af te komen. En let goed op, want deze alledaagse voorwerpen zijn een stuk viezer dan jij denkt.
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Ben jij ook helemaal fan van churros? Dan wordt jij vast enthousiast van dit recept. Girlscene heeft hét recept om heerlijke churros cupcakes te maken. Neem maar een sprintje naar de keuken en ga aan de slag, want dit móét je proberen.
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Dat de relatie tussen Lars Veldwijk en Monica Geuze voorbij is, dát kan je haast niet zijn ontgaan. Life goes on, want vorige week maakte Monica in haar nieuwe realityserie op Videoland bekend dat ze weer aan het daten is. In de tweede aflevering gaat ze meer in over de heftige reactie die dat bij Lars opleverde.
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, heeft een bewogen periode achter de rug. Ze postte twee maanden geleden haar coming out video en sindsdien staat haar leven compleet op zijn kop. Ze was wereldnieuws en mocht zelfs langskomen bij The Ellen DeGeneres Show. Ze kijkt terug op haar jeugd in een Instagram-post met een emotionele tekst daaronder.
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Zolang de zon schijnt en het buiten jurkjes-weer is kunnen we niets anders doen dan blijven ontharen totdat de lange broeken en lange mouwen weer aan kunnen. Dat scheren blijft misschien wel de vervelendste bijkomstigheid van de zomer. 😉 Vooral omdat scheren niet altijd even soepel verloopt. De volgende dingen zijn dan ook heel herkenbaar...
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Door onze drukke levens is het bijna normaal geworden om constant moe te zijn en slaperig je dag door te brengen. Met moeite komen we 's ochtends ons bed uit en vervolgens werken we hup die koffie naar binnen om wakker te worden. Wat we niet doorhebben is dat de vermoeidheid steeds dieper in je lichaam komt en dit heeft niet zo'n goed effect op je gezondheid.
donderdag, 2, april, 2020
Source: Girlscene
Op de een of andere manier vinden sommige meiden het super interessant om te weten hoe lang celebrities zijn of welke schoenmaat ze dragen. Naar dat eerste is de Girlscene redactie ook benieuwd! Vandaar dat we eens op onderzoek zijn uitgegaan. Want wat is nu de echte lengte van onder andere Taylor Swift, Selena Gomez en Ariana Grande?
woensdag, 1, april, 2020
Source: Girlscene
Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars, dat is gewoon de waarheid. Hoe hard wij het ook proberen uit te leggen aan die mannen, ze zullen ons nooit volledig begrijpen... Deze 13 dingen zijn dan ook heel vreemd voor hen maar totally normal voor ons dames. Laat je dus ook niet wijsmaken dat je raar bent, mannen snappen het gewoon echt niet. 😉
woensdag, 1, april, 2020
Source: Girlscene
Het coronavirus dwingt ons om allemaal binnen te blijven, zodat we op die manier zo min mogelijk besmettingen veroorzaken. Hoewel duidelijk wordt gezegd dat we zoveel mogelijk contact moeten vermijden, zijn er nog genoeg mensen die tóch gezellige vriendinnenavondjes plannen. Niet oké, want als iedereen dit doet is de kans groot dat we nog véél langer met het virus te maken hebben.
woensdag, 1, april, 2020
Source: Girlscene
Ben je jouw kamer helemaal aan het restylen, maar mis je nog wat leuke accessoires? Als jouw kamer vol staat met planten, dan hebben wij de perfecte oplossing. Deze bloempotten geven de planten in je kamer een totaal nieuwe look en jouw kamer een frisse make-over.
woensdag, 1, april, 2020
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *