Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Ibiza is een magisch eiland. Als je er al bent geweest wil je er waarschijnlijk heel snel weer naartoe. Ben je er nog nooit geweest? Dan staat het misschien bovenaan je bucketlist en moet je nog even doorsparen.​ In Ibiza is namelijk alles vrij prijzig... Maar no worries, gelukkig heeft Girlscene dé tips voor je om Ibiza toch te bezoeken met een lager budget.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Iedere dag een vakje open krassen, om op die manier 'af te tellen' tot Kerstmis. Een betere manier om je voor te bereiden op de kerstdagen is er niet. Adventskalenders met chocolaatjes zijn leuk, maar hoe leuk is het als je iedere dag een klein cadeautje krijgt? Wij hebben de leukste beauty adventskalenders voor 2019 voor je verzameld.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Het wordt steeds kouder buiten, dus tijd voor warme truien en vesten. Hou je van oversized fashion? Dan hebben we goed nieuws, want het oversized vest is terug van weggeweest. Zo werd Rihanna bijvoorbeeld in een heel groot vest gespot die ze als jurk droeg. We love it! Hoe je het oversized vest kan dragen en waar je hem shopt? Je leest het hieronder.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Heel leuk zo'n eerste date, maar er zijn een aantal dingen waar je voor moet oppassen. Een slechte adem of een verschrikkelijke outfit zijn afknappers, maar deze zeggen niets over de toekomst. Er zijn ook een aantal afknappers die wél iets over de toekomst zeggen. Je merkt hieraan meteen of hij jouw prins op het witte paard is, of juist niet. De volgende dingen zijn signalen dat hij tóch niet de juiste match is…
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Expeditie Robinson is in volle gang en wat is het spannend! Er zijn al heel wat kandidaten door sluwe spelletjes en slimme complotjes naar huis gestemd en daar zijn niet altijd alle kijkers het mee eens. Bepaalde kandidaten werden zelfs bedreigd na hun deelname. Je leest er hier alles over.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Harrie kennen we natuurlijk allemaal van Ex On The Beach en zijn eigen realityprogramma Harrie: van het kamp naar de ring. Hij vertelde aan Girlscene zo'n maand geleden nog dat hij probeerde een maand lang geen seks te hebben en vervolgens nogal vaag deed over zijn liefdesleven. Nu snappen we waarom, het lijkt er namelijk op dat iemand de Harrie de hengst heeft getemd. Harrie heeft namelijk een vriendin en hier lees je wie.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Dat jouw vriend veel langer is dan jij, is niet altijd handig. Je kunt best zonder die nekpijn door het zoenen en het zou fijn zijn als jouw knieën eens niet tegen zijn billen komen als jullie lepeltje-lepeltje willen liggen. Maar verder zijn jullie heel gelukkig met elkaar, want volgens een nieuw onderzoek hebben jullie de beste relatie!
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Girlscene
Heb je regelmatig puistjes op je voorhoofd en dat terwijl je wel goed je gezicht reinigt? Zo vervelend! Het hebben van puistjes op deze plek kan verschillende oorzaken hebben. We leggen ze hieronder voor je uit en geven je ook direct wat tips hoe je van die puistjes afkomt.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Girlscene
De wekker om 6:00 uur, een gezond ontbijtje naar binnen werken en urenlang zwoegen in de sportschool. Voor sommige mensen klinkt dit als een goed begin van de dag, maar deze idealistische ochtendroutine is gewoonweg niet voor iedereen weggelegd. Als je alles op alles zet is alles mogelijk, maar sommige gewoontes zorgen ervoor dat jij niet geschikt bent voor het fitgirl-leventje. Herken jij de volgende dingen? Dan zul jij waarschijnlijk geen echte fitgirl worden.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Girlscene
Je sterrenbeeld zegt veel meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Zo kun je er bijvoorbeeld aan aflezen wat je grootste onzekerheid is, maar daarnaast zegt het ook veel over hoe jij bent als huisgenoot. Maak je veel rommel of ben je juist heel netjes? Heb je snel discussies of komt ruzie bij jou amper voor? In dit artikel lees je wat voor soort huisgenoot jij bent op basis van je sterrenbeeld.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *