Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

  Cosmania    The Body Shop   Weight Watchers   ArganWinkel   DentSend     Bekijk nu
Wat een maand voor Ronnie Flex. Vrijdag werd dan eindelijk bevestigd dat hij en Famke Louise een relatie hadden. Maar december stond niet alleen in het teken van zijn nieuwe relatie. Nee, hij is ook nog een vader geworden en liet dit aan zijn fans weten met deze te schattige foto. Bekijk het hier.
woensdag, 19, december, 2018
Source: Girlscene
Oh oh oh, wat was Riverdale toch weer spannend! En jammer genoeg houden de makers het nog héél lang spannend voor ons, want voorlopig is er geen nieuwe Riverdale aflevering te zien op Netflix... Benieuwd hoelang je nog moet wachten totdat je Riverdale weer verder kan bingen? Check alle details hieronder en bekijk ook de nieuwste trailer!
woensdag, 19, december, 2018
Source: Girlscene
Het einde van 2018 is in zicht en dan worden er natuurlijk altijd allemaal top tien lijstjes naar buiten gebracht. Zo is er bijvoorbeeld ook een lijst met wie in 2018 de rijkste sterren zijn in Amerika. Ook zo nieuwsgierig welke celebs er dit jaar veel geld hebben verdiend? Check dan hieronder de lijst met de rijkste sterren van Amerika van 2018.
woensdag, 19, december, 2018
Source: Girlscene
Waarschijnlijk ken je de rubriek 'Show je kamer' al, maar speciaal voor de kerst hebben we jullie gevraagd om jullie kerstboom te showen. Grote, kleine, groene en witte of zelfs lelijke kerstbomen. We willen ze allemaal zien! Lees snel verder voor de leukste kerstbomen en kijk hoe jij zelf je boom kan showen.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Brr... Buiten is het koud en donker terwijl jij met vijf lagen aan op de bank aan de warme choco zit. In de winter is naar buiten gaan vaak een grote stap als het binnen lekker warm is, maar de winter heeft ook superveel leuke voordelen! Nu denk jij misschien: in de winter naar buiten voor een uitje?! No way! Maar... Don't worry! Wij zetten de leukste uitjes op een rij en geloof ons, je bent dat zomerzonnetje compleet vergeten. De winter kan echt wel tof zijn!
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Je kan je vinger er niet op leggen, maar jij wordt áltijd ouder geschat. Jouw ID heb je nooit bij je, want mensen geloven toch wel dat jij volwassen bent. Je wordt altijd gezien als de oudere zus van jouw vriendinnen, terwijl jij juist een van de jongste bent. Deze is voor alle meiden die constant ouder worden geschat: dit herkennen jullie allemaal.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Ben jij ook helemaal fan van het programma First Dates en wil je dit van dichtbij meemaken zonder zelf mee te doen? Dat kan! Je kunt je nu opgeven om de dates te bewonderen terwijl je zelf geniet van een heerlijk diner. Dat is nog eens wat anders dan First Dates kijken vanaf je luie stoel. Lees snel verder en wie weet word jij binnenkort geholpen door gastheer Sergio.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Als de winter dichterbij komt lijkt het alsof iedereen steeds meer zwart draagt. Of het nou ligt aan het feit dat de dagen steeds grijzer en grauwer worden of omdat zwart een makkelijke kleur is om te combineren. Op een gegeven moment gaat elke dag zwart dragen vervelen. Je zoekt in je kledingkast naar andere kleuren maar hebt geen idee wat je in het winterseizoen moet dragen. Gelukkig hebben wij de mooiste winterkleuren voor je op een rijtje gezet. Dit zijn negen kleuren die perfect bij de winterperiode passen.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Alle meiden die een kerstcadeau voor hun vader, broer, neef of lover moeten kopen weten dat dit geen makkelijke opgave is. Lastige wezens zijn het ook... Wil je niet weer met een standaard aftershave-pakket of bierpakket aankomen? Stop met zoeken, want wij hebben het meest hilarische cadeau ooit gevonden!
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene
Gelukkig hebben we eerst nog kerst en oud & nieuw, maar voor je het weet is het alweer Valentijnsdag. De dag voor alle love birds onder ons. Wil je jouw lover dit keer echt eens goed verrassen met een leuke date op Valentijnsdag? Ga dan 14 februari dineren in de grote zaal van Zweinstein. Enne, als je single bent neem je gewoon je bff mee naar het Harry Potter-diner. Lees hieronder alle details.
dinsdag, 18, december, 2018
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *