Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Met jouw BFF kun je lachen, gieren en brullen. Dat nemen jullie vrij letterlijk. Samen de nodige dingen ondernemen en dat met een asociaal randje. Klein beetje maar hoor, want verder zijn jullie keurige dames. Heb jij ook die ene vriendin met wie je bij bepaalde dingen nét iets verder kunt gaan? Iets grovere grappen en acties? Lees dan snel dit artikel, want het komt jullie zeker bekend voor.
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Het is gedaan met de saaie, dunne, zwarte elastiekjes, want scrunchies zijn tegenwoordig helemaal in. De scrunchie is heel simpel, maar geeft een echte finishing touch aan je look. Veel opvallender dan een normaal elastiekje en ook veel mooier bij je kapsel. Standaard scrunchies zijn leuk, maar het is juist leuker om een beetje af te wisselen. Wij hebben de mooiste scrunchies van onder de 10 euro voor je verzameld. Je kunt er nooit genoeg hebben, toch? 😉
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Het is natuurlijk bekend dat een tattoo zetten niet zonder de nodige pijntjes gaat. Er gaat tenslotte een naald met inkt je huid in. Toch is de ene plek op je lichaam beter te verdragen dan de andere plek. Het is zonde als je een groot kunstwerk op je rib neemt en het na een uur écht niet meer volhoudt. Misschien denk je daardoor na het lezen van dit artikel nog eens na over de plek waar je je volgende tattoo wil zetten, want dit zijn de meest pijnlijke plekken voor een tattoo.
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Die lekkere kaaschipjes van Cheetos, wie kent ze niet? Dé chips voor kaasliefhebbers. Inmiddels produceert Cheetos niet alleen meer chips, maar maken ze ook andere hemelse snacks. Wat dacht je van Cheetos Mac 'N' Cheese bijvoorbeeld? Daar word je toch nieuwsgierig van?
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Iedereen is slim op een eigen manier, daar zijn wij 100% van overtuigd. Maar toch is uit onderzoek gebleken dat intelligentie iets te maken heeft met je sterrenbeeld. Je gelooft erin of niet, maar waarschijnlijk staat het in de sterren geschreven ;-). Raak jij al nieuwsgierig of jouw sterrenbeeld bij de top drie slimsten hoort? Lees snel verder en find out!
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Alle vrouwen met kroes en krullend haar lopen de afgelopen ander half jaar de deuren plat bij hun kapsalon, met het verzoek: “Doe mij ook maar zo'n Brazilian keratine behandeling!”. De meesten van hen verlaten vol enthousiasme de kappersstoel. Logisch ook, want pluizige, droge en doffe krullen transformeren zich binnen enkele uren tot glad, steil(er) en glanzend haar.
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Tijdens de zomerse dagen trekken we allemaal massaal naar plekken waar we optimaal van de zon kunnen genieten. Het strand, of het park bijvoorbeeld. Een koud wijntje mag eigenlijk niet ontbreken, maar helaas is het niet zo makkelijk om wijn koud te houden terwijl je aan het strand ligt. Daar komt verandering in. Met deze Cubicool neem je makkelijk wijn mee, en zorg je ervoor dat de wijn altijd koud is.
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Sommige vrouwen vinden hun schaamhaar onprettig, sommigen laten het lekker staan. Als je in je bikini op het strand loopt, wil je misschien het liefste dat jouw bikinilijn er glad uitziet en er geen schaamhaar door je bikini piekt. Je kunt het haar in je schaamstreek en bikinilijn op veel verschillende manieren bijhouden of zelfs helemaal ontharen. Girlscene zet ze voor jou op een rijtje.
zondag, 9, augustus, 2020
Source: Girlscene
Ben jij een échte sushi lover en kunnen jouw vriendinnen je hier midden in de nacht voor wakker maken? Of het nu een California roll of een Ebi Tempura roll is, het maakt niet uit jij bent fan. Als dit het geval is dan zijn de onderstaande momente vast heel herkenbaar voor je.
zaterdag, 8, augustus, 2020
Source: Girlscene
"Ik zou willen dat ik nog student was", zegt jouw vader wekelijks. Dit hoort namelijk een zorgeloze tijd vol feestjes en plezier te zijn. Met twee tentamens en drie onderzoekrapporten op de planning is die vrijheid ver te zoeken. En o ja, lever jij morgen het SLB-verslag even in? Dat wordt RedBull inslaan en een nachtje doortikken... De volgende uitspraken bezorgen iedere student ontzettend veel stress.
zaterdag, 8, augustus, 2020
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *