Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Bij alleen het woord al worden we een beetje ongemakkelijk: Dirty talk. We praten er niet in het openbaar over en houden het liever in de slaapkamer. Maar stiekem genieten we wel heel erg van de seks en willen we ook dat onze lover ervan geniet. Je wilt hem graag blij maken met een goede portie dirty talk, maar hoe doe je dat? Hoe spreek je die dingen zonder awkwardness uit? Met deze 8 tips word jij een pro in dirty talk. Oeh la la!
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Niet alleen in de supermarkt vind je steeds meer overheerlijke vega producten, maar ook de restaurants gooien het roer om of richten zich zelfs volledig op vegetarische en vegan gerechten. En omdat menig lezeres van Girlscene regelmatig geniet van een heerlijk vega gerecht, heeft Girlscene de leukste vegetarische restaurants door heel Nederland voor jullie op een rij gezet. Je begint al te watertanden als je de menu's leest.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Niks is lekkerder dan jezelf eens even goed te verwennen. Van maskers, tot crè​mes en scrubs, met een goed boek of een fijne serie. Dit zijn dé elementen voor de perfecte spa-day at home. Om je een handje te helpen vind je hier de fijnste body scrubs voor iedere huidtype met de meest uiteenlopende ingrediënten, geurtjes en kleurtjes.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Of het nou boy struggle is of een juicy roddel over een Temptation-kanditaat, bij jouw bestie kun je letterlijk alles kwijt. Ze staat altijd voor je klaar en komt altijd met het beste advies. Helaas kan het voorkomen dat jij en je bestie uit elkaar groeien en hierdoor niet meer close zijn. Dit is natuurlijk voor niemand leuk en kan zelfs erger aanvoelen dan een break-up met je vriendje. In dit artikel vertellen we je waarom.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Snacken is een van onze grootste hobby's. Wij worden altijd gelukkig van een broodje kroket of een portie gloeiendhete bitterballen. Zo heeft PostNL nu een geweldige actie voor de snackers onder ons: je kunt nu postzegels met bitterballen scoren. Dit is toch té leuk?!
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Op een gegeven moment bereik je een leeftijd waarop je niet meer genoeg hebt aan het zakgeld dat je van je ouders krijgt. Je wilt vaker leuke dingen doen met vriendinnen en je hebt ook geregeld een paar nieuwe schoenen op het oog. Als je geld uit wilt geven, dan zul je toch echt eerst geld moeten hebben, en daarom is een bijbaantje geen gek idee. Dit zijn goede bijbaantjes voor iedereen die een zakcentje wil verdienen.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Heb jij vaak last van vet haar? Dan kan jij je er wel eens aan irriteren. Je hebt net jouw haar gewassen en is nu alweer vettig. Hoe kan dat toch? Nou, daar zitten veel meer oorzaken achter dan je zou denken.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
De één doet even snel een klein laagje mascara, terwijl de ander niet zonder full face make-up de deur uitgaat. Maar voor een date willen we ons altijd graag mooi optutten. Van foundation, oogschaduw tot een passende lippenstift. Maar wat vinden mannen eigenlijk daarvan? Wij hebben voor je uitgezocht welke make-uplooks mannen wat minder aantrekkelijk vinden (of zeg maar gewoon vreselijk).
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene
Ga jij jaarlijks met je vriendinnen een weekendje weg, maar hebben jullie de standaard bungalowparken nu wel een beetje gezien? Overweeg dan eens om een Airbnb-huis te boeken met de meiden. Jullie hebben voor het weekend een heel huis tot jullie beschikking en besparen hiermee misschien ook nog eens heel wat knaken. Kijk snel mee naar deze prachtige Airbnb pareltjes.
zaterdag, 6, juni, 2020
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *