Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

 Cosmania     HansAnders     OptimaFormula     ArganWinkel     Vitamineman     Bekijk nu

Ben jij ook een echte sushi lover en mogen jouw vriendinnen je hier altijd voor wakker maken? Dan wil jij vast graag weten welke soort sushi het beste bij jou past... Is het de California Roll, Banana Roll of de bekende Sake Nigiri? Doe de quiz en kom erachter! 
zaterdag, 15, mei, 2021
Source: Girlscene
Wij van Girlscene houden van alles wat zoet en lekker is. Enorm blij waren we dan ook toen we dit recept van Flair tegenkwamen: M&M-repen. Deze overheerlijke koeken zijn niet alleen lekker, maar ook supersnel te maken. Welke M&M's je gebruikt, mag je helemaal zelf weten. Ga jij voor crispy, peanut of hou het liever normaal?
zaterdag, 15, mei, 2021
Source: Girlscene
Heb je geen idee wat je met je nagels aan moet? Gel, acryl of alleen nagellak? We hebben een paar leuke ideeën voor je klaargezet. Zowel voor gel, acryl of gewoon met nagellak zijn er genoeg ideeën te vinden. Als je wat inspiratie wil opdoen, zou je zeker even een kijkje moeten nemen.
zaterdag, 15, mei, 2021
Source: Girlscene
Video's van dieren doen het altijd goed! Iedereen wordt toch gelukkig van een schattig beestje? Maar ze zijn niet altijd lief. Wij kwamen deze video's tegen van dieren die elkaar (of hun baasjes) aan het pesten zijn. Ondanks de gemene acties blijft het leuk om naar te kijken.
zaterdag, 15, mei, 2021
Source: Girlscene
Een hartaanval is voor (bijna) iederen hun grootste nachtmerrie. De 37-jarige Sindi kreeg een hartaanval en overleefde het. In deze video legt ze uit hoe de aanval voelde en wat er precies gebeurde. Heel heftig!
vrijdag, 14, mei, 2021
Source: Girlscene
Als je nog maagd bent kan seks een big deal zijn. Naarmate je ouder wordt, wordt seks steeds meer een ding. Je vrienden hebben het allemaal al gedaan en jij ziet seks nog steeds al iets engs. Ook als je al ontmaagd bent, weet je dat de eerste keer altijd stressen is. Je denkt er te veel over na en je maakt jezelf gek als je denkt aan alles wat fout kan gaan. 
vrijdag, 14, mei, 2021
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *