Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Terwijl je misschien het gevoel hebt dat je die ene leuke jongen waarmee je aan het praten bent, of een goede vriendin, behoorlijk goed kent, kan dat nog weleens tegenvallen. Want wat weet je nou echt van diegene? Los van alle oppervlakkige feiten. Om iemand echt te leren kennen moet je een diepgaand gesprek met elkaar voeren. Als je deze vragen stelt, dan leer je iemand écht helemaal kennen en raken jullie vast niet uitgepraat.
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Je kunt geen dag zonder en houdt hem het liefst zo dicht mogelijk bij je in de buurt: je telefoon. We leven in een tijd waarin telefoons onmisbaar zijn. Whatsappen, snapchatten en door apps als Instagram scrollen zijn dan ook dagelijkse bezigheden geworden. En omdat je je telefoon altijd met je meedraagt, mag 'ie soms best een nieuwe, frisse look krijgen. Gelukkig is dat helemaal niet moeilijk, want er zijn ontelbaar veel leuke hoesjes te vinden. Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt!
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Ben je die leuke broek al wekenlang kwijt of kom je er na het shoppen achter dat je al drie vergelijkbare truitjes in je kast hebt hangen? Dan is het tijd om jouw kast eens even flink onder handen te nemen, van een kledingkast vol chaos wordt namelijk niemand blij. It's time for change. Hoe? Lees snel verder.
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Kerstcadeaus voor je vriendje bedenken is vaak moelijker dan je van te voren had bedacht. Waar maak je hem nou blij mee? Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje, maar het begint nu toch echt wel tijd te worden om die inkopen te doen. Om je een handje op weg te helpen hebben wij de leukste kerstcadeaus voor je liefje verzameld. Zo heb jij alvast wat inspiratie!
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Dit weekend hebben wij een heerlijke Nederlandse romcom voor je: Single 39. Zet de popcorn maar klaar en kijken maar!
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Je kent het wel, je komt op je eerste date en staat met een mond vol tanden. Wat ga je zeggen en vragen, zodat hij niet op je afknapt? Er zijn genoeg vragen die in je opkomen, maar je weet niet zeker of die waslijst van vragen die je hebt bedacht een heel goed idee is. Hoe begin je nou een goed gesprek? Die twijfel is vanaf nu over, want wij hebben een vragenlijst opgesteld die jij kan stellen aan je crush, zodat jullie alles over elkaar te weten komen en er misschien wel meer in zit.
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
We kennen het allemaal. Je wil je haar lang laten groeien, maar terwijl je haar groeit word je haar dunner en dood aan de onderkant. Oei... Regelmatig zie je weleens tips rondgaan die je volgt, maar ze helpen je niet om je haarpunten weer levend te krijgen. Laten wij nou eens een rijtje met goede tips hebben klaarstaan.
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Yay, het is al bijna Kerst! Ken jij alle kerstklassiekers uit je hoofd en ben je opzoek naar nieuwe muziek om je afspeellijst mee aan te vullen? Dan zit je hier helemaal goed. Girlscene heeft namelijk de leukste nieuwe kerstnummers van 2019 voor je uitgezocht. Warm je zangstem maar vast op, dit wordt een feestje. Denk je wel een beetje aan de buren?
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Iedereen verzint wel eens een leugentje om bestwil, maar het wordt anders wanneer iemand veelvuldig de waarheid verdraait of wanneer iemand liegt over ernstige dingen zoals vreemdgaan. Het is niet makkelijk om leugens te herkennen, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op kunt letten.
zondag, 15, december, 2019
Source: Girlscene
Seks hebben kan bijna overal, maar dat wil niet zeggen dat het altijd van een leien dakje gaat. Denk bijvoorbeeld aan seks in de badkamer. Soms zitten jullie zo in het moment dat die korte weg naar de slaapkamer echt te lang duurt. Of misschien is seks in de badkamer wel iets wat jullie altijd al willen doen. Hoe dan ook, het is in ieder geval mogelijk. Er zijn allerlei manieren waarop je seks kunt hebben in een badkamer. Om het makkelijker voor je te maken hebben wij hebben de meest populaire houdingen voor je verzameld.
zaterdag, 14, december, 2019
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *