Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Jij hebt hem gevonden: de liefde van je leven. De hele dag denk je aan hem en je zou niet weten wat je zonder deze geweldige jongen zou moeten. Soms vraag je je af of hij jou net zo leuk vindt. Hoe moet je daar in godsnaam achter komen? Nou dames, wij hebben een checklist voor jullie gemaakt en als deze aardig bekend voorkomt, kun je ervan uitgaan dat hij écht niet zonder je kan.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Wij houden van Netflix Originals. De afgelopen jaren heeft Netflix ons verblijd met vele fantastische films en series en ook in 2020 heeft de streamingsdienst veel voor ons in petto. Benieuwd welke Netflix Originals jij echt niet mag missen in 2020? Lees dan snel verder.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
"Met een blik en een kus en het topje van m'n zus, maak ik jou stapelgek verliefd op mij" Herken je het nog? Deze zin komt uit het populaire liedje Topje van m'n zus van de meidengroep Kus. Deze populaire meidengroep scoorde hits met onder andere Lekker ding en Kus gaat Los!, bracht de film Limo in 2009 uit en stond zelfs op broodtrommels. Uit volle borst zongen we mee met deze vier meiden, tot ze in 2011 ineens stopte. Benieuwd hoe het nu met ze gaat? Je lees het hieronder.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Goud of zilver? Met kleuren of zonder? Er zijn talloze minimalistische oorbellen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ze staan voornamelijk leuk bij een drukke outfit. Ben je op zoek naar deze kleine oorbellen? Kijk dan mee, want wij hebben de leukste voor je uitgezocht.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Aankomende donderdag is het zo ver: de allereerste aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE verschijnt dan op Videoland. Als voorproefje geeft Videoland nu backstage beelden vrij onder de naam 'GERALDINE backstage'. Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Lees dan snel door.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Na de speciale liefdesreep van Tony's Chocolonely komt nu ook pizzeria Toni Loco met speciaal Valentijnsvoedsel. De pizzabakkers brengen een hartjespizza uit! Perfect Valentijnscadeau vinden wij hier bij Girlscene. Benieuwd? Lees snel verder.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Tijdens de finale van het reguliere seizoen liet Geraldine Kemper het al weten: er komt een exclusieve versie van Expeditie Robinson op Videoland! Bij dit programma genaamd 'Expeditie Robinson NL vs BE' nemen onbekende Nederlanders én Belgen het in teams van acht tegen elkaar op. Klinkt gaaf, toch? Hier alvast alles wat je moet weten over Expeditie Robinson NL vs BE.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Grote kans dat jij de zilveren metallic broek al eens op je Instagram feed voorbij hebt zien komen. Deze speciale broek is namelijk geliefd onder fashionista's en influencers. Benieuwd hoe je deze broek kan dragen? Lees dan snel door.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Heeft één van jouw goede voornemens ook te maken met minder tijd achter schermen doorbrengen en meer doen voor anderen? Dan zit je met Bucketoo helemaal goed. Met deze app kan iedereen met een passie een unieke ervaring, les of workshops aanbieden of ervaren. Bucketoo geeft jou zo de kans om van jouw passie een business te maken. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel door.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene
Het is dé tijd van de influencers en de vele video's op YouTube. Er zijn verschillende video's te vinden op het platform en groot favoriet zijn altijd nog de video's van beautyvloggers NikkieTutorials en Beautygloss. Urenlang kunnen we kijken naar hoe zij de mooiste make-uplooks creëren. Afzonderlijk zijn ze al leuk om naar te kijken, dus laat staan als ze samen zijn. Waarschijnlijk ben je nu razend benieuwd. Dus laten we daarom even teruggaan in de tijd, naar deze video van 10 jaar geleden.
dinsdag, 21, januari, 2020
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *