Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

  Cosmania    The Body Shop   Weight Watchers   ArganWinkel   DentSend     Bekijk nu
Yes, het aftellen is begonnen. De vakantie is dichterbij dan je denkt en voor je het weet zitten wij met onze billen in het zand en een cocktail in onze hand. Maar bijna net zo leuk is misschien wel de voorpret aan een vakantie, dus waarom nog wachten met boeken? Wij vertellen je vandaag hoe je zo goedkoop mogelijk een vakantie boekt, zodat je op de bestemming zelf extra shopping money hebt.
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Stage lopen, het is misschien wel het leukste onderdeel van je opleiding. Maar heb je ooit al nagedacht over stage lopen in het buitenland? Zo wordt stage lopen namelijk nóg leuker. Weg uit ons koude kikkerlandje, koffers inpakken en hup: op naar het vliegveld. Een stage vinden en zaken regelen met een bedrijf in het buitenland kan best lastig zijn. Lees hier hoe en wat je moet doen voor het lopen van je droomstage.
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Kleur is key! Deze zomer is kleur populairder dan ooit. Van zoete pastelkleuren tot knalkleuren als geel en roze. Heb jij je eerste gekleurde items al aangeschaft? Dan is het nu zaak om ze met elkaar te combineren. Geen idee hoe je begint? Wij helpen je op weg!
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Je hebt vast wel een standaard SPF sterkte zonnebrand die jij in de zomer altijd gebruikt, maar wat betekenen de getallen 15, 20 of 50 op jouw zonnebrand nu eigenlijk echt? De afkorting SPF staat voor sun protection factor oftewel de hoeveelheid zon bescherming, dat weten we allemaal wel. Maar dat de SPF getallen dit betekende, wisten wij nog niet.
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Instagram staat hoog op onze lijst van meest favoriete social-mediakanaal. En we doen er dan ook alles aan om net zo'n mooie feed te krijgen als bekende influencers, bloggers en YouTubers. Streef jij dus ook naar een Instagram feed die on fleek is en maak jij graag Instagramwaardige foto's? Yes please! Dan moet je vooral verder lezen, want Girlscene heeft een aantal tips voor je verzameld.
zondag, 20, mei, 2018
Source: Girlscene
Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze geeft een wel heel openhartige zwangerschapsupdate​, nieuw hoofdstuk voor Nikkie Tutorials en praat Rosanna haar mond voorbij over Temptation Island VIPS?
zaterdag, 19, mei, 2018
Source: Girlscene
Veel meiden hebben prachtige lange lokken, maar ook de kortere kapsels zien we steeds vaker terug in 2018. Van celebs tot influencers en bloggers, veel ladies zetten de laatste tijd de schaar in hun lange lokken en dat levert vaak een tof resultaat op. Overweeg jij ook wel eens een korte coupe te nemen? Dan hebben wij hier 13 redenen waarom jij ook eens een kort kapsel moet proberen.
zaterdag, 19, mei, 2018
Source: Girlscene
We weten het, een kokerrok is niet het meest comfortabele kledingstuk. Ze worden vaak gezien als een kledingstuk dat te benauwd en ongemakkelijk zit. Maar de kokerrok blijft bovenal gewoon heel mooi en fashionable. Check hieronder welke exemplaren niet mogen missen in jouw kledingkast!
zaterdag, 19, mei, 2018
Source: Girlscene
Zelfliefde, zelfzorg en welzijn... dit jaar staat gezondheid bovenaan ons lijstje. Met depressies en burnouts op de loer is het belangrijk om jezelf prioriteit te maken en zo goed mogelijk te verzorgen, zowel fysiek als mentaal. Van sport tot beauty producten en mindsets: dit zijn de wellness en health trends van 2018.
zaterdag, 19, mei, 2018
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *