Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

  Cosmania    The Body Shop   Weight Watchers   ArganWinkel   DentSend     Bekijk nu
We weten allemaal dat een goede nachtrust hartstikke gezond is. Dit verbeter je door bijvoorbeeld niet meer te eten na acht uur 's avonds en om een paar uur voordat je gaat slapen niet meer naar een beeldscherm te kijken. Bij een heerlijke slaappartij denk je misschien meteen aan al die leuke pyjama's die je in de kast hebt hangen, maar wist je dat naakt slapen superveel voordelen heeft? We zetten ze allemaal voor je op een rij. We bedoelen trouwens echt poedelnaakt hè ;-).
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Ongesteld zijn zou niemand omschrijven als een feestje, maar de klachten verschillen heel erg per persoon. Terwijl de één vrolijk een bootcamp-lesje volgt, ligt de ander in bed met een kruik. Omdat menstrueren voor elke vrouw anders is, is het lastig om te weten wanneer een klacht 'normaal' is of niet. Heb je last van één van de klachten in dit artikel? Dan is het misschien verstandig om even langs de huisarts te gaan.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Uh-oh, de temperaturen dalen en we moeten er nu echt aan geloven. De winter 2019 is echt begonnen en morgen gaat het sneeuwen. Haal die sjaals, handschoenen en warme boots maar weer uit de kast. Zijn jouw favoriete boots versleten of ben je toe aan een nieuw paar? Wij hebben de allerleukste laarsjes voor deze winter op een rij gezet.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Ligt het aan ons of ben je als meisje áltijd aan het shoppen? Mascara, jurkjes, maar ook nog een leuke lamp voor in je kamer... Tja, we hebben ook gewoon veel nodig! Helaas hebben we niet altijd veel geld in onze portemonnee om alle winkels leeg te kopen. Gelukkig bestaat er zoiets als korting en aanbiedingen. Wat zijn de koopjes van week #4? Girlscene spitte alle folders door en zet de beste acties en kortingen voor je op een rij.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Het is alweer bijna zover, de dag van de liefde: Valentijnsdag. Ben jij een beetje klaar met rozen, chocolade en kaarten en wil jij dit jaar een origineel cadeau geven aan je lover of crush? Geef 'm dan deze nieuwe Ben & Jerry's smaak, speciaal gemaakt voor Valenstijdag. Ps: Je mag hem ook aan jezelf cadeau geven ;-).
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Temptation Island-fans opgelet! Onze roddelkoningin Michella Kox heeft weer twee nieuwe verleiders ontdekt van het nieuwe seizoen ontdekt. Benieuwd wie het de koppels moeilijk gaat maken op het eiland? Lees dan snel verder.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Temptation Island-fans opgelet! Onze roddelkoningin Michella Kox heeft weer twee nieuwe verleiders ontdekt van het nieuwe seizoen Temptation Island ontdekt. Benieuwd wie het de koppels moeilijk gaat maken op het eiland? Lees dan snel verder.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Op onze to do lijst van dit jaar staat ergens bovenaan een tripje naar Marrakech. De Marokkaanse stad heeft zoveel fijns te bieden! Van het meest heerlijke eten tot prachtige plekken om te verblijven én hele fijne shopmogelijkheden. Maar wat zijn nou de dingen die je écht moet afvinken als je naar Marrakech gaat? Wij helpen je graag een handje!
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Dit is een van de meest gewilde uitbreidingen voor De Sims 4: Huisdieren. Ruim drie jaar na de release maken de trouwe viervoeters eindelijk hun intrede in de vorm van het uitbreidingspakket: De Sims 4 honden en katten. Hier zitten ook features zoals het runnen van een dierenkliniek. Het zal niemand verbazen dat honden en katten de belangrijkste nieuwste kenmerken zijn uit De Sims 4. Deze huisdieren haal je in het dierenasiel en natuurlijk is het mogelijk ze zelf te creëren. Natuurlijk is optie twee het leukste, hier hebben we dan ook de gekste opties voor je die je kan gebruiken tijdens het creëren van je huisdier!
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene
Nog maar een half jaar geleden brak Anna Nooshin met haar liefde Danny. Kort daarna leek het erop dan Anna alweer een nieuwe liefde had gevonden, namelijk Nassim Zeta. Hoewel ze het een tijdje duurde voordat het 'Instagram-official werd, plaatsen de tortelduifjes nu dagelijks foto's. Ze steken het niet meer onder stoelen of banken, want Nassim zet nu zelfs een tattoo met haar naam erop.
maandag, 21, januari, 2019
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *