Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

  Cosmania    The Body Shop   Weight Watchers   ArganWinkel   DentSend     Bekijk nu
Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Fans van Kylie Jenner denken dat ze weer zwanger is, Millie Bobby Brown is aan het daten met een Beckham en Channing Tatum gaat voor een nieuwe look.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
Het is de droom van vele mensen: de wereld zien. En jij krijgt nu die kans. Súper vet natuurlijk. Maar iets minder vet als je dat alleen reizen allemaal maar rete-spannend vindt. Als er een keer iets gebeurt kun je natuurlijk niet even je ouders of je besties bellen dat ze nú langs moeten komen voor een knuffel. Ze moeten namelijk zo een vijftienduizend kilometer afleggen. Iedereen die op reis gaat, gaat van tevoren door een aantal fases. Dus, deze spanning is helemaal niet gek. Lees hieronder vijf herkenbare fases voor iedere (net nieuwe) wereldreiziger.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
De lente is net begonnen, het zonnetje breekt vaker door en de jassen kunnen bijna worden opgeborgen. Triple YAY! En dat betekent ook dat ons favoriete seizoen voor de deur staat: het festivalseizoen. Het is weer tijd voor heerlijke hapjes, drankjes en dansjes. Het enige wat nog ontbreekt is de perfecte festival outfit waarin jij de show gaat stelen op je volgende feestje.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
Halen jouw vriendinnen ook altijd flauwe grappen met jou uit? Dan is het op 1 april tijd om jouw girlsquad eens goed terug te pakken. En nee, we hebben het niet over veters aan elkaar vastknopen en scheetkussens verstoppen. Wij hebben de grappigste 1 april grappen voor je op een rij gezet, zodat jij een keer je vriendinnen kan terugpakken. Have fun!
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
Lange wimpers, daar dromen we allemaal van? De één is gezegend met mega lange wimpers, de ander moet het met kortere exemplaren doen. Toch kunnen we de natuur tegenwoordig eenvoudig een handje helpen. Met een likje mascara, wimperextensions of met een wimperserum, welteverstaan.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
De vrolijke paashaas komt weer rondhuppelen in onze tuintjes! Met Pasen staat voor veel mensen net als Kerstmis en Sinterklaas, heel veel lekker eten centraal. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om je huis of kamer om te toveren in de lentesfeer en de handen uit de mouwen te steken. Je bent gelijk een middag zoet met knutselen en je verrast je familie aan de ontbijttafel! We zetten vijf ideeën op een rij met de leukste DIY's voor Pasen.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
Yay! Het is weer tijd voor een MEGA grote winactie. In deze box zitten alle beautyproducten die je maar nodig hebt: van lipsticks en nagellakjes tot aan oogschaduw. Naast dat deze box bomvol beauty zit, zit er onder andere nog een boek in met de nodige lessen van en voor powervrouwen, mega veel sieraden en kun je je laptop iedere dag matchen bij je outfit met één van de toffe laptophoezen. Deze goed gevulde box kan binnenkort van jou zijn. Ben je benieuwd wat er allemaal precies in zit en hoe je deze box mogelijk op je deurmat krijgt? Lees dan snel verder.
zaterdag, 23, maart, 2019
Source: Girlscene
Wellicht werk je al of incasseer je maandelijks geld van ome duo, als twintiger hebben wij aardig wat centen te besteden. Hoewel we vroeger nog ons spaarvarken kapotsloegen om er speelgoed van te komen, geven we ons geld nu liever aan andere dingen uit. Want hey, zolang je de vaste kosten kunt betalen mag je van de rest best iets leuks doen, toch? Aan de volgende dingen mag je namelijk best eens iets meer uitgeven.
vrijdag, 22, maart, 2019
Source: Girlscene
Hi lieve girls van Girlscene! Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Sylvana en ik ben 20 jaar. De komende vier maanden ga ik de redactie van Girlscene versterken, hoe leuk! Ik houd heel erg van fashion en lifestyle, dus toen ik de vacature langs zag komen moest ik gelijk reageren. En met goed geluk: nu zit ik hier, tussen de meiden van de redactie, mijn eerste eigen artikel te schrijven.
vrijdag, 22, maart, 2019
Source: Girlscene
Kom jij helemaal tot rust met een boek en een kop thee? Verslind jij maandelijks meerdere boeken? En ben jij soms niet meer te stoppen tijdens het lezen van een spannend boek? Dan ga jij luisterboeken ook ongetwijfeld leuk vinden. Lekker op de bank, dekentje erbij en een druk op de playknop en jij droomt weg bij deze chicklit luisterboeken.
vrijdag, 22, maart, 2019
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *