Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

  Cosmania    The Body Shop   Weight Watchers   ArganWinkel   DentSend     Bekijk nu
Mis jij de Upper East Siders en de Pretty Little Liars ook nog iedere dag? Geen paniek, want we hebben goed nieuws voor alle Netflix addicts. Er is namelijk een nieuwe serie die alles te maken heeft met Gossip Girl en Pretty Little Liars en hij staat binnenkort ein-de-lijk op Netflix. Benieuwd over welke serie we het hebben en wanneer je hem kan bingen? Check het hieronder.
dinsdag, 23, oktober, 2018
Source: Girlscene
Flying Tiger is zo'n winkel waar je urenlang kan rondlopen en vervolgens thuiskomt met spulletjes die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar die het leven net iets leuker maken. Enne, de winkel bestaat vandaag tien jaar in Nederland en dat moet natuurlijk gevierd worden. En hoe?! De winkel heeft echt een fantastische actie bedacht voor vandaag, dus pak snel je portemonnee en trek een sprintje naar de shop bij jou in de buurt.
dinsdag, 23, oktober, 2018
Source: Girlscene
Weet je nog toen je als kleine ukkepuk in de zandbak speelde? Poeh, dat is al even geleden hé! Kleuren, verstoppertje, logeerpartijtjes en oneindig zeuren om een snoepje. Ondanks dat je het meeste al bent vergeten, zijn er toch een aantal dingen uit je kindertijd die in je geheugen staan gegrift. Lees snel verder om deze geweldige herinneren op te halen.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
We zijn allemaal dol op Instagram en het delen van mooie plaatjes. Het liefst een kiekje die perfect bij onze feed past, zodat alles één mooi geheel wordt. Het streven naar perfectie is normaal en menselijk, maar sommige meiden onder ons slaan wel eens door op social media. En soms gaat dat weleens te ver, zó ver dat het zelfs een tikkeltje narcistisch wordt.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
Het is altijd ontzettend leuk om dingen met vrienden te doen, maar die heb je niet altijd bij de hand. Tijdens kerst bijvoorbeeld vinden je ouders het fijner als je kerst viert met de familie. Gelukkig heb jij jouw eigen zus. Met haar kan je lachen, gek doen en alles bespreken. Het voelt als je beste vriendin. Houd jij ook zoveel van je zus? Om deze redenen is het gezellig om een zus te hebben.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
Het koude weer wacht ons al op en dan willen we niets liever dan op de bank liggen en series kijken. Sweater weather, of ga jij toch liever voor een onesie? Als jij helemaal gek bent op onesies, dan hebben wij fantastisch nieuws. Bij Action scoor je namelijk alpaca onesies voor een prikkie en ze zijn té leuk.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
Zet al je vooroordelen over oranje make-up maar opzij. Oranje is namelijk niet alleen een goede keuze tijdens Koningsdag of met Halloween. De typisch Nederlandse kleur leent zich namelijk ook heel goed voor mooie herfst make-up looks.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
De herfst 2018 staat weer voor de deur en geef toe, eigenlijk vind je dit de saaiste periode van het jaar. Het is koud, nat en grijs. Wat moet je daar dan mee? Je hebt bijna een week herfstvakantie en stiekem heb je geen idee wat je moet doen. Waarschijnlijk komt het erop neer dat je de hele dag series kijkt en chocolademelk drinkt. Maar girls, er is veel meer! Lees hier wat je allemaal kunt doen tijdens de herfst 2018.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
Ligt het aan ons of ben je als meisje áltijd aan het shoppen? Mascara, jurkjes, maar ook nog een leuke lamp voor in je kamer... Tja, we hebben ook gewoon veel nodig! Helaas hebben we niet altijd veel geld in onze portemonnee om alle winkels leeg te kopen. Gelukkig bestaat er zoiets als korting en aanbiedingen. Wat zijn de koopjes van week #43.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene
De relatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik was erg mysterieus. Toen was het uit en even later werden ze weer samen gespot. Er was geen touw aan vast te knopen, maar vandaag verscheen een foto op Instagram die het toch écht duidelijk maakt: ze zijn weer een stel. Ben jij benieuwd naar de foto? Lees snel verder.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *