Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

Cosmania    HansAnders     Weight Watchers      ArganWinkel     HB Care–beauty      Bekijk nu

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: het eerste Love Island-koppel is uit elkaar, Liam Hemsworth vraagt scheiding aan, fans denken dat deze Harry Potter-acteurs aan het daten zijn, Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown lanceert haar eigen beautymerk en Temptation Island-deelnemer Fabrizio deelt voor het eerst een foto van zijn zoontje.
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Zo lag je nog heerlijk met een muziekje en een drankje te genieten van het zonnetje en zo lig je in bed gek te worden van de pijn. Want een verbrande huid betekent: een trekkerig en schurend gevoel. Niet fijn en nog gevaarlijk ook... Daarom geven we je eerste hulp bij verbranding!
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor dit weekend een oude film die nog steeds geweldig blijft: Sex and the City 2!
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Wanneer je haar niet mooi zit, dan kan dit een grote invloed hebben op hoe lekker je in je vel zit. Goed voor je haar zorgen is een must en de nodige tijd besteden aan je haar stylen kan ook geen kwaad. Een andere basis vormt hoe goed je haar geknipt is.
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Een spray tan is ideaal als je voor dat ene belangrijke feestje of event een mooi, bruin kleurtje wil hebben. Maar wat moet je eigenlijk weten voordat je een spray tan boekt zodat je vlekken, strepen en andere problemen voorkomt? Girlscene zet alle do's & don'ts voor je op een rij.
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Volumepoeders veroveren langzaam de harten van vele meiden. Steeds meer mensen gebruiken dit wonderpoeder om hun haar in model te brengen. Het is zo'n product dat in een kleine (bijna lullige) verpakking komt, maar don't be fooled: want een klein beetje poeder is meer dan voldoende. Girlscene geeft je 10 redenen om volumepoeder te gebruiken en daarna lees je een kleine review van dit magische wonder.
zaterdag, 24, augustus, 2019
Source: Girlscene
Terwijl jij en je lover lekker bezig zijn in bed, merk je dat je ineens heel veel pijn hebt tijdens de seks. Niet fijn, want daardoor heb je soms minder zin in een volgende keer. Je bent niet de enige, want veel vrouwen hebben weleens last van pijn tijdens een vrijpartij. Er zijn verschillende oorzaken voor de pijn, dus mocht je er last van hebben is het goed om eerst uit te zoeken waar het vandaan komt. We leggen het hieronder allemaal voor je uit en delen ook tips hoe de pijn verdwijnt.
vrijdag, 23, augustus, 2019
Source: Girlscene
Je bent een paar uur bezig geweest om dé perfecte krullen te maken. Helemaal blij ben je met het eindresultaat en met een voldaan gevoel stap je de deur uit. Als je op het feestje aankomt, ren je als eerste naar de spiegel om te kijken hoe je krullen erbij staan. Je kijkt in de spiegel en tot je grote verdriet zie je alleen nog een klein beetje slag in je haren... Grrr! Komt dit jou bekend voor? Lees dan snel verder voor tips over hoe jij je krullen langer mooi houdt!
vrijdag, 23, augustus, 2019
Source: Girlscene
Wellicht heb jij al sinds day one een vriendin van wie je dacht dat je niet meer zonder haar kon. Toch merk je dat er langzaam scheuren in jullie vriendschap ontstaan. Ergens zit het niet helemaal lekker als jullie samen zijn en je weet niet precies waar het vandaan komt. Je bent veel tijd kwijt aan het nadenken waarom dit gevoel zo is. Wellicht weet je het wel, maar durf jij je er niet helemaal aan toe te geven. Ergens weet je dat jij en je bestie niet meer zo best friend forever zijn als eerst. Dit zijn de vijf tekenen dat het beter is dat jij en je beste vriendin jullie relatie verbreken.
vrijdag, 23, augustus, 2019
Source: Girlscene
Lekker op de bank ploffen met een goede film of serie; wie houdt daar nou niet van?! Gelukkig zijn er genoeg manieren om je favoriete series te bingewatchen en nieuwe films te kijken met je lover of je best friends. Ook op Videoland verschijnen er wekelijks nieuwe series en films. Wij houden je maar al te graag op de hoogte van alle nieuwkomers op Videoland.
vrijdag, 23, augustus, 2019
Source: Girlscene

Author: Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *