Bouwend Nederland

 

SierbetonOnline     Websa       MorresWonen      Onlineverf      Woning (ver)huren       Bekijk nu

Voldoe makkelijker en vooral sneller aan de NLCS norm met de nieuwe alles in-1-tool GWW-CAD voor AutoCAD. Zet eenvoudig KLIC-meldingen en geografische informatie vanuit de Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK) om naar jouw projecttekening conform NLCS. Werk snel en overzichtelijk met NLCS-objecten, ingeladen vanuit GWW-CAD, in jouw projecttekening.
donderdag, 22, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Al jaren is er behoefte aan meer praktijkkennis binnen het onderwijs. Daarnaast­ gaan veel techniekdocenten op vmbo- en mbo-scholen de komende jaren met pensioen. De scholen zijn dringend op zoek naar vervangers; mensen die de praktijk al in de vingers hebben en hun kennis en ervaring graag willen overdragen op de volgende generatie technici. De technische O&O fondsen (OTIB/A+O Metalektro/OOM), Bouwend NL, Kennispact MBO Brabant, de overheid én de participe­­rende ROC's doen een beroep op werknemers én werkgevers in de techniekbranche.
donderdag, 22, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
De bouw en infra loopt potentieel 14 miljard euro omzet mis in de komende vijf jaar als gevolg van de uitspraak van de Raad van State over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Dat blijkt uit een sectorrapport van ABN AMRO.
donderdag, 22, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Digitalisering en duurzaamheid staan hoog op de agenda van elke organisatie. Succesvol digitaal werken leidt tot een duurzamere werkomgeving. Maar hoe pak je dat aan en wat houdt dat in voor jouw organisatie? Hoe werk je samen aan digitalisering met zowel interne als externe partijen?
donderdag, 22, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Ben jij een jonge ambitieuze bouwer, ondernemer of manager en wil je groeien in eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met een aantal gelijkgezinden je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over je bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Wil je zien wat er op de branche afkomt en samen kijken hoe je daar het best op in kunt spelen? Dan is de Jong Bouwend Nederland Masterclass iets voor jou! Schrijf je nu in voor de laatste plaatsen >>
donderdag, 22, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft het initiatief Beter Aanbesteden in het leven geroepen om de kwaliteit van aanbestedingen te verbeteren. Medewerkers en leden van Bouwend Nederland hebben actief deelgenomen aan de regionale gesprekstafels, waar aanbestedende diensten en het bedrijfsleven met elkaar in overleg gingen over de verbeterpunten. De uitkomst: een Actieagenda met 23 actiepunten. Met de handreiking “Betere communicatie bij aanbestedingen” leveren wij de bijdrage voor actiepunt 19.
dinsdag, 20, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
De Gemeente Den Haag, Bouwend Nederland en MKB Infra organiseren op 12 september de jaarlijkse marktdag: "De markt zijn we samen". Tijdens deze jaarlijkse gezamenlijke marktdag van Bouwend Nederland, MKB Infra en Gemeente Den Haag gaan de gemeente Den Haag en marktpartijen in gesprek om tot meer onderling begrip en betere samenwerking te komen.
dinsdag, 20, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Wat is PFAS? PFAS is een stoffengroep, die in Nederland – maar ook in Europa – verspreid in het milieu wordt aangetroffen. De afkorting staat voor poly- en perfluoralkylstoffen. Deze stoffen worden al decennialang toegepast in allerlei industriële en andere processen en producten (o.a. in verf, cosmetica, kleding). Kenmerkend voor PFAS is dat zij persistent, mobiel en nauwelijks biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien is van verschillende PFAS-stoffen aangetoond dat ze toxisch zijn. PFAS behoort hiermee tot de groep van Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS).
dinsdag, 20, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Wil jij als (aankomend) manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op actuele vraagstukken en tegelijkertijd werken aan je management skills? Schrijf je dan in voor één van de drie management opleidingen die in het najaar van start gaan!
dinsdag, 20, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland
Sinds de uitspraak van de Raad van State een streep zette door het Programma Aanpak Stikstof op 19 mei jl. is er een hoop gebeurd. In ons nieuwbericht van 9 juli was het standpunt van Bouwend Nederland te lezen. Voorop staat dat Bouwend Nederland de regering vraagt zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden over wat de gevolgen van deze uitspraak zijn voor lopende projecten. Bouwers, opdrachtgevers én vergunningverlenende instanties moeten weten waar ze aan toe zijn.
maandag, 19, augustus, 2019
Source: Bouwend Nederland

Author: Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *