Bouwend Nederland

 

SierbetonOnline     Websa       MorresWonen      Onlineverf      Woning (ver)huren       Bekijk nu

Ben jij een jonge ambitieuze bouwer, ondernemer of manager en wil je groeien in eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met een aantal gelijkgezinden je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over je bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Wil je zien wat er op de branche afkomt en samen kijken hoe je daar het best op in kunt spelen? Dan is de Jong Bouwend Nederland Masterclass iets voor jou! Schrijf je nu in voor de masterclass >>
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Een gezonde werkdruk hoeft helemaal niet erg te zijn. Dit kunt u als werkgever ook niet altijd voorkomen. Maar wat als een gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim? Welke rol speelt leefstijl hierin en wat kunt u hier als werkgever aan doen? Daarover organiseert ArboNed in het land de gratis, interactieve kennissessie ‘Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress'.
dinsdag, 22, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
De afgelopen weken hebben ruim 100 deelnemers vanuit lidbedrijven in Zuid-Holland meer informatie gekregen over de gevolgen van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB). Tijdens deze bijeenkomsten bleek, dat hoewel de wet ‘pas' op 1 januari 2021 wordt ingevoerd, het belangrijk is nú al met de voorbereiding te beginnen.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
MSD 2020 Bijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up to date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waarin vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van groot belang zijn. Daarom is besloten om ook in 2020 de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) te organiseren.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Kennismaking nieuwe NEN3650 reeks
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Introductiedag
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Een spoorloos verdwenen voorzitter, PAS, PFAS, PFOS en WKB: de problemen stapelden zich op tijdens de ledenvergadering van afdeling IJmond-Kennemerland, donderdag 17 oktober.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Ons doel is bouw- en infrabedrijven te verenigen, verbinden en ondersteunen. We werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen we aan de hand van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice. Als Bouwend Nederland Limburg hebben we 38 aangesloten infrabedrijven. In het algemeen kunnen we stellen dat de samenwerking en het onderlinge vertrouwen tussen opdrachtnemer en opdrachtgever beter kan en moet. Bouwend Nederland wil daarover graag met u in gesprek. Om dat goed en onderbouwd te kunnen doen, heeft er een 0-meting plaatsgevonden onder onze leden. In deze meting (door middel van een enquête) is concrete informatie verzameld over aanbestedingstrajecten in Limburg, hierbij zijn alle opdrachtgevers afzonderlijk beoordeeld. Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst op woensdag 30 oktober 13.30-16.30 uur om samen de uitkomsten te bespreken en door te praten over de wenselijke situatie vanuit zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.
maandag, 21, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
In deze editie staan we o.a. stil bij de kick-off van het label Bouwend Nederland Verzekeringen. Dit label werd in het leven geroepen met als primaire doel om onze leden te behoeden voor financiële risico's die de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Want we weten dat je als ondernemer bewust risico's moet durven nemen. En als het dan toch misgaat, kan je rekenen op onze uitgebreide en bouw- en infraspecifieke dekkingen. Wil je graag bekijken of jouw huidige verzekeringen jouw dagelijkse risico's voldoende afdekken? Neem dan contact op met bnlverzekeringen@aon.nl of bel 020 430 51 80.
vrijdag, 18, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland
Met een paar maatregelen kan het kabinet de ontwikkeling en de bouw van woningen weer vlot trekken. Dat schrijft de woningbouwsector in een brief aan het kabinet. Deze maatregelen hebben geen nadelig effect op Natura 2000- gebieden. Dat blijkt uit een onafhankelijk rapport van onderzoeksbureau Sweco dat de sector vandaag met de brief aan de staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken aanbiedt
donderdag, 17, oktober, 2019
Source: Bouwend Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *