Bouwend Nederland

 

 SierbetonOnline   Kamertje   LederenPlankdrager    MorresWonen   Onlineverf   Bekijk nu
Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook voor jou als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is deze cursus voor jou geschikt! In deze cursus op 2 juli leer je namelijk alles over werkingssfeer, minimumbepalingen en aanname van medewerkers. Ook onderwerpen als ontslag, pensioen en functiewaardering komen aan bod.
zaterdag, 19, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Sectortafel Gebouwde Omgeving - Werkgroep Masterplan ofwel de wijkaanpak Nederland werkt aan een nationaal Klimaatakkoord: in 2030 moeten we vijftig procent minder CO2 uitstoten. Voor de uitwerking buigen nu diverse ‘sectortafels' zich over de uitdagingen in verschillende deelgebieden. Bouwend Nederland is betrokken bij de sectortafel ‘Gebouwde omgeving', die weer bestaat uit vijf werkgroepen. Joep Rats zit namens Bouwend Nederland in de werkgroep Wijkaanpak.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Vanaf 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Heeft u na deze datum behoefte om de puntjes op de i te zetten? Bij voldoende aanmeldingen kan de BNL Academy de AVG-cursus ook via uw afdeling op locatie aanbieden. Uiteraard bieden hiernaast ook de mogelijkheid van een InCompany-cursus. Interesse? Stuur een mail aan academy@bouwendnederland.nl.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Voorafgaand aan de ledenvergadering van 17 mei brachten de leden van afdeling Veenendaal een bezoekje aan Warmtebedrijf Ede. Een zeer leerzame rondleiding die bouwers enthousiast maakte over de duurzame alternatieven om in te zetten bij ede energietransitie.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Gemeente Den Haag nodigt innovatieve ondernemers uit om mee te denken over brandende vragen. Met jouw frisse ideeën en expertise kunnen we meer bereiken voor de stad. Meeting the Market is een vrijplaats voor innovatie waar ondernemers en de gemeente samen op zoek gaan naar vernieuwende oplossingen voor 14 actuele vraagstukken.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Op dinsdag 26 juni 2018 wordt een workshop over (Circulaire) Duurzaamheid in de GWW gehouden.
vrijdag, 18, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Macau. De reisgids van 20 jaar terug prijst schiereilandjes Coloane en Taipa aan als lommerrijke plekken om tot rust te komen. Zo'n 13-14 jaar geleden is de modderige strip tussen de twee dorpsgemeenschappen gedempt om plaats te maken voor een lustoord vol casino's, hotels en shopping malls.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Wil de bouw het nijpende tekort aan personeel indammen, dan moet er serieus werk worden gemaakt van het opleiden van zij-instromers. Daarvoor zou het ook goed zijn als er niet per regio maar landelijke uniforme spelregels komen voor de inzet van werklozen en statushouders. Bovendien moet er meer een appel worden gedaan op ouders opdat jongeren weer kiezen voor een beroep in de bouw. Voor die aanpak van het ‘gebrek aan handjes' pleit Peter Postma, voorzitter van de vakgroep opleidingsbedrijven en directeur bij Bouwmensen en Inframensen in Oss.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Slopen kan echt niet meer, want daarbij gaan te veel herbruikbare grondstoffen en bouwmaterialen verloren. Een groeiende groep bedrijven richt zich daarom op ‘urban mining', met sloopgebouwen als donor en de stad als goudmijn. Dat was het onderwerp van BNR Bouwmeesters van woensdag 16 mei.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland
Hoe draagt de gebouwde omgeving bij aan ons geluk? Dat was het onderwerp van BNR Bouwmeesters van woensdag 9 mei.
donderdag, 17, mei, 2018
Source: Bouwend Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *