Bouwend Nederland

 

 SierbetonOnline   Kamertje   LederenPlankdrager    MorresWonen   Onlineverf   Bekijk nu
Een kwart (25%) van de werknemers in de bouwsector is 55 jaar of ouder. Het werk is lichamelijk zwaar, doorwerken tot de AOW-leeftijd is niet altijd haalbaar. Als de inzetbaarheid verandert, is het belangrijk om duidelijkheid te krijgen in de gevolgen daarvan. Zetten u en uw werknemer de financiële gevolgen op een rij? Kijk dan ook eens welke oplossingen de pensioenregeling van bpfBOUW kan bieden. In de praktijk blijkt dat eerder stoppen met werken vaker mogelijk is dan gedacht.
dinsdag, 23, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
"Bouwen kan veel slimmer met meer rendement." Welke rol speelt energietransitie? Waarom mis je de boot als je niet digitaliseert? Kom naar het BN Café: de interactieve en energieke talkshow van Bouwend Rijnmond. Met op maandag 12 november aanstaande o.a. Diederik Samsom en Ronald Huikeshoven (directievoorzitter AM) in Kantine Walhalla Rotterdam.
dinsdag, 23, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
De sprookjesachtige setting van de ledenvergadering IJmond Kennemerland straalde vooral rust uit, maar de lezingen in Chateau Marquette waren behoorlijk prikkelend en ontnuchterend.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
Drenthe klaar voor circulair bouwen: nu de praktijk nog. Op 1 en 2 november vindt in Assen hét evenement rond circulair bouwen plaats.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
Wat begon als een bijeenkomst over functioneel specificeren bij de gemeente Alphen aan den Rijn, eindigde in een gezamenlijk oproep voor het vergroten van vertrouwen en durven loslaten. Functioneel specificeren is een middel om de samenwerking tussen de markt en de overheid te verstevigen, maar alleen wanneer dit gecombineerd wordt met andere manieren van aanbesteden.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
Op donderdag 6 december vindt de EBG Pitch – Infra en Innovatie plaats. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch tijdens het Infra Innovatieatelier.
maandag, 22, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan hét Klimaatdebat van de regio Hart van Brabant. Dit vindt plaats op donderdag 25 oktober van 12.00-17.20 uur in het Willem II Stadion te Tilburg. O.a. georganiseerd door de gemeente Tilburg.
vrijdag, 19, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
Met medewerking van o.a. Diederik Samsom en Doekle Terpstra. Het begint een traditie te worden: de Marktdag in de provincie Utrecht, waar jaarlijks zo'n 200 deelnemers uit de bouwkolom elkaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele bouw gerelateerde thema's en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. Bent u benieuwd naar de gevolgen van klimaatveranderingen in de samenleving en de gebouwde omgeving? Zijn er naast bedreigingen juist ook kansen? Kom dan inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Dit jaar zijn we te gast op het hoofdkantoor van AFAS in Leusden waar een bijzonder programma in de steigers staat.
vrijdag, 19, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
“Timemanagement is, naast allerlei handige trucjes, vooral persoonlijk leiderschap” Door de grote belangstelling voor de workshop Timemanagement tijdens de Regiodag eind januari in de Efteling, hebben de afdelingen afgelopen mei, via de BNL Academy, In Breda en Leende vier trainingen Timemanagement georganiseerd. Onder leiding van Peter Vos - schrijver van ‘Hét Powerboek' - kregen de deelnemers in een halve dag inzicht hoe zij chaos konden ombuigen naar controle, rust en minder stress.
vrijdag, 19, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland
SPB Gouwe en Rijnstreek leidt al 35 jaar leerlingen op voor de bouw. “De laatste tijd loopt het aanbod terug, terwijl de vraag groeit. Als we de komende 35 jaar willen blijven opleiden, moeten we de gehele keten hierbij betrekken”, zegt Ramon Looije, directeur van SPB Gouwe en Rijnstreek. Dat was het vertrekpunt voor de Bouwacademie Gouwe en Rijnstreek.
vrijdag, 19, oktober, 2018
Source: Bouwend Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *