Boeken

 

 Bol.com     123Tijdschrift      Leesmap    Landleven     Kwebbels    Bekijk nu
Sara Casalin is kinderpsycholoog en heeft als postdoctoraal onderzoeker meegewerkt aan het grote geluksonderzoek van de onderzoeksgroep Klinische Psychologie aan de KU Leuven.
vrijdag, 23, augustus, 2019
Source: Knack.be
Christophe Van Gerrewey legt de contradicties en denkfouten in The Game van Alessandro Baricco bloot.
maandag, 19, augustus, 2019
Source: Knack.be
'Donald Trump heeft het deksel van de beerput gelicht, maar Amerika was al lang een disfunctioneel land', zegt Björn Soenens.
vrijdag, 16, augustus, 2019
Source: Knack.be
Hij zou graag slimmer zijn. En ook meer kunnen zwijgen. Maar verder is Dimitri Verhulst best tevreden met wie hij is, zegt hij. 'Nee, ik ben niet voorgoed verkloot. Integendeel.'
dinsdag, 13, augustus, 2019
Source: Knack.be
'Maradona was een genie, maar door de prestatiedruk is hij afgetakeld tot een wat zielige, zwaarlijvige drugsverslaafde', zegt Frank Raes.
vrijdag, 9, augustus, 2019
Source: Knack.be
We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Ivan De Vadder, politiek journalist VRT.
donderdag, 8, augustus, 2019
Source: Knack.be
We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Herman De Croo, minister van staat.
woensdag, 7, augustus, 2019
Source: Knack.be
We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Jos Geysels, minister van staat.
dinsdag, 6, augustus, 2019
Source: Knack.be
'In het publieke debat over de dekolonisering zoals het momenteel gevoerd wordt in België, mis ik Afrika', schrijft professor Inge Brinkman (UGent).
maandag, 5, augustus, 2019
Source: Knack.be
We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Cas Mudde, populisme-expert.
maandag, 5, augustus, 2019
Source: Knack.be

Author: Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *