Alle verkrijgbare merken hondenvoer.

Alle onderstaande merken hondenvoer zijn verkrijgbaar bij Zooplus. Uiteraard ook alle overige dierenbenodigdheden. Meer dan 8000 producten.

Eukanuba hondenvoer is een premium voer dat alle voedingsstoffen bevat die een hond nodig heeft.

Wist u overigens, dat ook Bol.com een groot assortiment dierenbenodigdheden heeft?

Eukanuba hondenvoer
Eukanuba hondenvoer is een premium voer dat alle voedingsstoffen bevat die een hond nodig heeft. De “Dental Care Formula” van Eukanuba hondenvoer zorgt voor gezonde tanden. Eukanuba hondenvoer is gemaakt zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
Het hondenvoer van Eukanuba is speciaal op de behoefte van uw hond aangepast. Eukanuba is een hoogwaardig premium-hondenvoer gemaakt van de beste ingrediënten. Dankzij het vital-health-recept zorgt Eukanuba hondenvoer voor de bescherming van de gezondheid van uw hond. Eukanuba biedt iedere hond van elke leeftijd precies de juiste voeding. Iedere hond is anders, of het nou grootte, ras of leeftijd is, iedere hond heeft zijn individuele behoeftes. Daarom biedt Eukanuba verschillende productlijnen aan, die inspelen op de individuele behoeftes van uw hond.
Bovendien wordt Eukanuba zonder conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen gemaakt. Dit maakt Eukanuba hondenvoer natuurlijk. Bekijk daarom ons assortiment Eukanuba hondenvoer, Zooplus heeft alle populaire Eukanuba producten en biedt regelmatig een Eukanuba aanbieding aan.

Hill’s Science Plan Hondenvoer
Hill's hondenvoerHill’s Science Plan is hondenvoer van de beste kwaliteit. Naast veel lekkere soorten biedt dit hondenvoer ook speciale producten zoals bijvoorbeeld Oral Care tegen tandsteen of Sensitive Skin voor honden met huidproblemen. Hill`s hondenvoer – aanbevolen door dierenartsen.
Hill’s verkoopt naast droogvoer ook nog natvoer.
Met meer dan 150 dierenartsen, voedingswetenschappers en voedingsspecialisten van over de hele wereld is Hill’s voortdurend op zoek naar innovatieve voedingsoplossing om dieren een evenwichtige voeding te kunnen geven, ongeact leeftijd, activiteit, grootte, enz.
Het assortiment van Hill’s Science Plan droogvoer bevat een een specieke balans van 50 uitgekozen voedingsstoffen afhankelijk van de leeftijd, de levensstijl, de grootte van het ras en de specifieke behoeftes van uw dier. Het is deze specifieke balans die de kwaliteit van Hill’s Science Plan droogvoer bepaald. Zo heeft Hill’s hondenbrokken voor iedere hond.

Hill’s Prescription Diet Canine
Hill's hondenvoerWanneer uw dier ziek is, biedt Hill’s met de Prescription Diet producten een ruime keuze aan klinisch getest therapeutisch voer. Ieder op zich ondersteunt het de vermindering van de belangrijkste gezondheidsklachten van uw dier. Het assortiment bestaat uit smakelijk therapeutisch droogvoer bij een reeks van ziektes zoals urinewegklachten, huidziektes, nierziektes, bewegingsproblemen, maag-darmziektes en overgewicht.
Raadpleeg voor het gebruik van Hill’s Prescription Diet a.u.b. uw dierenarts!

Nutro hondenvoer
Nutro Premium hondenvoer bevat geen dierlijke afvalproducten, maar uitsluitend natuurlijke, eerste klas producten. Nutro hondenvoer biedt een top-voeding met een lekkere smaak. Nutro hondenvoer verzorgt jouw hond met de essentiële voeding. Alle Nutro hondenvoer-producten worden gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen.

Pro Plan hondenvoer
Na meer dan vier jaar onderzoek biedt Pro Plan OPTInutrition hondenvoer met de beste ingrediënten. Pro Plan biedt voor elke levensfase gepast hondenvoer dat een blijvend verschil maakt voor de gezondheid van jouw hond. Elke hond zijn ‘OPTI’!
Pro Plan biedt ook heerlijke hondenbiscuits aan.

Royal Canin Breed hondenvoer
Het voedingsconcept van Royal Canin Breed hondenvoer is speciaal op de leeftijd en behoeften van bepaalde hondenrassen afgestemd. Met Royal Canin hondenvoer voedt u uw hond juist en evenwichtig. Als pionier van hondendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek aan de top in de ontwikkeling van hondenvoeding; de meest moderne productiemethoden maken het mogelijk hoogwaardig hondenvoer van de beste kwaliteit aan te bieden. Royal Canin hondenvoer bevordert zo een lang leven en de gezondheid van jouw hond. Royal Canin heeft ook een assortiment met natvoer en ook snacks.
Een Duitse Herder is heel anders dan een Yorkshire Terrier, ook wanneer het aankomt op de spijsvertering. Verschillende hondenrassen hebben individuele voedingsbehoeftes. Royal Canin Breed heeft daarom een voerlijn ontwikkeld die hierop inspringt.
Bent u op zoek naar voedsel speciaal afgestemd op de behoeftes van uw rashond, dan maakt u met Royal Canin Breed de juiste beslissing. Royal Canin Breed levert bovendien hoogkwalitatief voer, aangezien het voer wordt geproduceerd met behulp van de meest moderne productiemethoden.

Royal Canin Size hondenvoer
Royalcanin hondenvoer.Honden hebben verschillende voedingsbehoeften. Het voedingsconcept van Royal Canin Size hondenvoer is speciaal op grootte, leeftijd, activiteit en levensstijl afgestemd en bevordert zo een lang leven en de gezondheid van jouw hond. Met Royal Canin hondenvoer voed je jouw hond juist en evenwichtig. Als pionier van het hondendroogvoer staat Royal Canin tegenwoordig dankzij intensief onderzoek aan de top van de ontwikkeling in hondenvoeding: de meest moderne productiemethoden maken het mogelijk hoogwaardig hondenvoer van de beste kwaliteit aan te bieden. Royal Canin hondenvoer bevordert zo een lang leven en de gezondheid van jouw hond. Royal Canin heeft ook een assortiment met natvoer en ook snacks.

Hondenvoer Royal Canin Veterinary Diet
Veel honden hebben last van aandoeningen zoals urinewegproblemen, nierinsufficiëntie, gewrichtsziekten, maag- en darmziekten of obesitas. Royal Canin heeft daarom een uitgebreid assortiment dieetvoedingen ontwikkeld. De producten van Royal Canin Veterinary Diet sluiten aan bij de speciale behoeften en bevorderen daarnaast de gezondheid en het welzijn van honden.
Omdat de keuze van de therapie en de dieetvoeding afhankelijk is van de specifieke behoeften van de individuele patiënt, raden wij aan om een dierenarts te raadplegen alvorens een product van het Veterinary Diet assortiment te bestellen. Royal Canin heeft ook een assortiment met natvoer en ook snacks.

Taste of the Wild – graanvrij hondenvoer
Taste of the wild hondenvoer.Taste of the Wild hondenvoer is voeding met overeenkomsten uit de natuur. Unieke proteïne bronnen in een granenvrije receptuur geven jouw hond een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding, die hij ook in de vrije natuur kan vinden. Jouw hond ziet uit naar de smaak van de wildernis.
Alle ingrediënten gebruikt in Tast of the Wild droogvoer zijn zorgvuldig geselecteerd om zo uw hond het best mogelijke voer te bieden. Door de ingrediënten te stomen wordt ervoor gezorgd dat het eten vers blijft, vol van smaak blijft en zijn voedingswaarde behoudt. Ook beschikt dit voer over een aangepast niveau aan probiotica, aminozuren en omega om uw hond gezond te houden. Daarnaast zijn er groenten en fruit in het voer verwerkt om voor een evenwichtige voeding te zorgen.

Wolf of Wilderness – graanvrij hondenvoer
Het droogvoer van Wolf of Wilderness is gebaseerd op de voeding van de wolf. Deze afstamming maakt uw hond tot een alleseter, met name vlees. De voornaamste bron van Wolf of Wilderness is dan ook vlees. Dit wordt gecombineerd met bosbessen, wortels en wilde kruiden en is 100% graanvrij. Daarnaast bevat het voer weinig koolhydraten. Alleen verkrijgbaar bij zooplus!

Acana – graanvrij hondenvoer
Acana Premium Hondenvoer wordt door een familiebedrijf in Alberta (Canada) uit verse, regionale ingrediënten geproduceerd. De speciale receptuur van Acana Hondenvoer houdt er rekening mee dat honden van nature vleeseters zijn. Acana Hondenvoer is meerdere keren wereldwijd geprezen om zijn hoge kwaliteit.

Advance hondenvoer
Advance hondenvoer biedt honden maximale gezondheid en en draagt bij tot het optimaal functioneren van de stofwisseling, het immuunsysteem en de bloedsomloop van uw hond. Advance hondenvoer wordt samengesteld uit hoogwaardige bestanddelen.

Advance Veterinary Diets
Advance Veterinary Diets hondenvoer is een dieetvoer voor honden. Het voer kan bijdragen aan de maximale gezondheid van uw hond en is specifiek gericht op honden die ondersteuning nodig hebben. Het voer is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en is erg lekker van smaak.

Almo Nature hondenvoer
Almo Nature hondenvoer is samengesteld uit hoogwaardige, hypoallergene ingrediënten en is aangepast aan de natuurlijke voedingsbehoeften van de vleeseter hond. Almo Nature droogvoer is daarnaast verreikt met een speciaal neutraceutica-mengsel en speciaal geschikt voor honden met voedingsproblemen. Almo nature heeft ook een assortiment natvoer.

Alpha Spirit graanvrij hondenvoer
Alpha Spirit graanvrij hondenvoer heeft een hoog aandeel aan vlees en vis, evenals een smakkelijke semi-moist consistentie. Het voer is verpakt in handige portiezakjes van 210 g. Het semi-moist hondenvoer heeft een hoge acceptatie en is gemakkelijk te verteren. Bekijk ook de snacks van Alpha Spirit.

Applaws Hondenvoer
Honden zijn van nature vleeseters, hierdoor is het gebruik van dierlijke eiwitten erg belangrijk. Applaws droogvoer heeft een zeer hoog vleesgehalte 75% van het voer bestaat uit vlees en 25% bestaat uit vers fruit, groente en kruiden. Daarnaast zijn er geen granen toegevoegd. Het voer bevat cranberries en Yucca extract, deze ingrediënten hebben een positief effect op de urinewegen en het maagdarmkanaal. Alleen de beste en natuurlijke ingrediënten zijn voor dit compleet en uigebalanceerd voer gebruikt.
Applaw biedt ook een natvoer voor honden aan.

Arden Grange hondenvoer
Arden Grange natuurlijk droogvoer is afkomstig van een Brits familiebedrijf. Het voer is geformuleerd door vooraanstaande voedingsdeskundigen en voldoet aan zeer hoge normen. Hierdoor verstrekt het de optimale voeding voor uw hond. Daarnaast bevat het voer van Arden Grange geen tarwe, soja en zuivelproducten.

Barking Heads hondenvoer bij zooplus
Barking Heads is een natuurlijk droogvoer merk dat alleen de beste en gezonde ingredienten van de beste kwaliteit bevat. Barking Heads hondenvoer is een ultra-premium, natuurlijke droog hondenvoer speciaal voor uw beste vriend. Wij (zooplus) zijn trots dat wij dit merk kunnen aanbieden. Barking Heads hondenvoer: Made in the UK.

Belcando
Belcando Hundefutter Voor een gezonde voeding is het niet alleen belangrijk welke grondstoffen worden opgenomen, ook de kwaliteit is van cruciaal belang. Belcando hondenvoer biedt een evenwichtige, holistisch hondenvoer met de beste en functionele ingrediënten die geeigent zijn voor de voeding van gevoelige honden.

Beneful hondenvoer
Beneful hondenvoer verbindt de gezonde voordelen van een hoogwaardig droogvoer met de lekkere voordelen van een blikvoer. De combinatie van sappige brokken met knapperige kroketten biedt jouw hond afwisseling en kauwplezier.

Bosch hondenvoer
Bosch hondenvoer wordt in een familiebedrijf op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis geproduceerd. Het is een uitgebalanceerd voer van de beste kwaliteit. Met Bosch hondenvoer wordt jouw hond met alle nodige voedings- en opbouwstoffen verzorgd.

Bozita hondenvoer
Bozita HundefutterBozita hondenvoer is een Zweeds kwaliteitsproduct. Door de strenge Zweedse wetgeving wordt in Bozita hondenvoer geen antibiotica, hormonen of kadavermeel verwerkt. Bozita hondenvoer wordt gemaakt op basis van kip en rijst.

Bozita Robur
Bozita Robur heeft een hoog vlees aandeel en is, ondanks de minder hoeveelheden, hoog geconcentreerd. Bozita hondenvoer uit Zweden wordt uit de beste grondstoffen in een van de modernste fabrieken in Europa verwerkt en geproduceerd.

Brekkies
Rijk en sappig voer dat uw hond zeker zal bevallen. Evenwichtig droogvoer voor volwassen honden, linolzuur voor gezonde huid & glanzende vacht, calcium & fosfor voor sterke botten & gebit, met waardevolle vitaminen.

Briantos
Briantos hondenvoer is ontwikkeld door ervaren hondendeskundigen naar de huidige stand van de wetenschap, en bevat alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Briantos overtuigt door zijn zeer goede verteerbaarheid en acceptatie, en ondersteunt ook door waardevolle essentiële vetzuren de huid en vacht. Briantos draagt dus bij aan een evenwichtige voeding van uw hond.

Burns Pet Nutrition
Burns Pet Nutrition hondenvoer is een holistische voeding voor jouw hond! De kwalitatief uitstekende producten van Burns zijn afgestemd op de verschillende behoeften van jouw hond en vormen zo de basis voor een gezonde voeding. John Burns Real Food berust op huisgemaakte kost en de diverse smaken voer staan kwalitatief hoog boven de kwaliteit van het traditionele hondenvoer. Burns biedt uitsluitend hypo-allergeen droogvoer aan wat vrij van kunstmatige aroma’s, kleurstoffen en conserveringsmiddelen is. Naast droogvoer heeft Burns ook een assortiment Natvoer en Snacks.

Concept for Life
Concept for Life is een uniek en wetenschappelijk gebaseerd voedingswaarde concept, dat zich richt op het individuele welzijn en dieetwensen van uw hond in verschillende levensfasen.
Concept for Life – op maat gemaakt voor het leven.

Defu bio
Defu biovoer is 100% biologisch: geen vlees van dieren uit de intensieve veeteelt, geen pesticiden, geen genetisch gemanipuleerde organismen, geen kunstmatige aroma’s, geen chemische conserveringsmiddelen, geen chemische kleur- en geurstoffen.

Dog Chow
Dog Chow hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding gemaakt van hoogwaardige producten. De Dog Chow producten bestaan uit een samenstelling van vlees zoals kip, kalkoen, rund of lam met een mix van volkoren graan of rijst.

Dog´s Favorit
Dog´s Favorit is een goedkoop hondenvoer (alleenvoer) voor volgroeide honden met een normale energiebehoefte. Dog´s Favorit is er in vorm van brokken of als lekkere vlokkenmix.

DogMio
Een bijzonder voordelig en smaakvol hondenvoer (compleetvoer) voor volwassen honden. DogMio is een droogvoer, dat zonder toevoeging van kleur- en conserveringsstoffen wordt gemaakt en de juiste voedingsstoffen biedt aan volwassen honden met een normale energiebehoefte. Dit voer onderscheidt zich door een hoge acceptatie bij honden.
Euro Premium
Euro Premium is het resultaat van een lange en grondige studie en zonder twijfel een premium gamma van de hoogste kwaliteit met de beste basis ingrediënten, 100% natuurlijk en zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen, en bovendien aan een zeer betaalbare prijs.

Earthborn Holistic – graanvrij hondenvoer
Een gelukkig hondenleven in harmonie met de natuur – het Amerikaanse merk Earthborn Holistic biedt uw hond een droogvoer dat overeenkomt met de oorspronkelijke voedingsbehoeften van de voorouders van de hond. De graanvrije receptuur biedt uw hond waardevolle en natuurlijke voedingsstoffen en een hoog vleesgehalte. Daarnaast biedt het voer veel groenten en fruit zoals tomaten, spinazie, bosbessen en cranberries die uw trouwe viervoeter voorziet van de belangrijke vitaminen. Alle ingrediënten komen van de duurzame landbouw en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen! Earthborn ondersteund een groot aantal maatregelen zoals “Terracycle” – 100% recyclebare verpakkingen en het “UPC’s for Trees-Programm” ter bescherming van het milieu!

Exclusion
Exclusion hondenvoer bevat één dierlijke proteïnebron (hert, konijn, eend of vis). Voor lichte koolhydraten wordt uitsluitend aardappel gebruikt. Exclusion hondenvoer is als alleenvoer bijzonder geschikt bij allergieën en onverdraagzaamheden en kan ook als alternatief voor zelf samengestelde diëten worden gebruikt.

Forza 10
Forza 10 hondenvoer kan voedingsgerelateerde ziektes genezen of voorkomen, zoals bijvoorbeeld jeuk, droge, doffe vacht, rode ogen, oren en huid, net als spijsverteringsproblemen. Door het gebruik van een enkele eiwitbron is Forza 10 het ideale hondenvoer bij voedingsgerelateerde allergieën en intolerantie. Forza 10 hondenvoer wordt geproduceerd zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Fokker
Fokker hondenvoeding is samengesteld door voedingsdeskundigen én door mensen uit de praktijk. Dit met als doel: het creëren van de meest optimale voeding voor iedere hond. Daarom bevat de voeding van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten. Behalve de levensfase speelt ook de mate van activiteit een belangrijke rol. Een juiste afstemming van eiwitten en vetten én een zorgvuldige selectie van mineralen en vitaminen creëren de beste voeding voor elke hond.
Hierdoor kan men zeggen dat Fokker een hoogwaardige hondenvoeding is, die ook nog eens betaalbaar is!

Frolic – Dat wil elke hond wel!
Frolic is een complete droogvoeding die ook onweerstaanbaar lekker is! Alles wat jouw hond nodig heeft voor een leven vol plezier. Het voorziet ‘met ieder rondje’ in de dagelijkse behoeftes van jouw hond. Frolic heeft ook een assortiment snacks.

FutterBar
FutterBar vlokkenmix wordt vers met de hand bereid en bestaat uit de beste ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor een hoge verteerbaarheid en een hoge acceptatie en is geschikt voor iedere hond. FutterBar heeft ook een assortiment snacks.

GranataPet
GranataPet hondenvoer bevat granaatappel zaden, met een hoog percentage effectieve anti-oxidanten. GranataPet hondenbrokken kunnen daarom een belangrijke bijdrage leveren aan de cel bescherming voor jouw hond. Voor GranataPet hondenvoer worden alleen grondstoffen van de beste kwaliteit gebruikt. Naast gezond zijn de hondenbrokjes van GranataPet ook nog eens erg lekker!

Grau
Grau hondenvoer is een droogvoer dat door de hoge kwaliteit voor een optimale voeding zorgt. Met dit hondenvoer kun je spijsverteringsproblemen verhelpen en tot het geringste beperken. Grau hondenvoer staat garant voor een gezonde voeding en een beter leven voor jouw hond! Grau heeft ook natvoer in het assortiment.

Greenwoods
Greenwoods droogvoer voor honden bevat de beste natuurlijke ingrediënten van 100% dierlijke eiwitten. Perfect voor een uitgebalanceerd, hypoallergeen dieet voor jouw hond. De gezondheid van uw huisdier staat bij Greenwoods op de eerste plaats.
Green Petfood
100% vegetarisch en graanvrij! Green Petfood is droogvoer zonder vlees in een milieuvriendelijke verpakking en niet op dieren getest. Erkende kwaliteit geproduceerd in Duitsland en verkrijgbaar bij Zooplus.

Happy Dog Supreme
Happy Dog Supreme hondenvoer overtuigt door zijn hoge verteerbaarheid (90%) dankzij een hoge mate van uitsluiting. Deze voerlijn is onder andere zeer geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Happy Dog Supreme hondenvoer bevordert de spijsvertering en de gezondheid van uw hond door een speciale mix van ingrediënten. Vanzelfsprekend worden geen chemische toevoegingen, diermeel of soja gebruikt. Happy Dog Supreme biedt ook een lijn Natvoer en Snacks aan.

Happy Dog NaturCroq
Happy Dog NaturCroq heeft voor iedere hond passende hondenvoer. Voor de productie van Happy Dog NaturCroq hondenvoer worden uitsluitend de traditioneel hoogwaardige Happy Dog grondstoffen gebruikt. Alle grondstoffen van Happy Dog NaturCroq komen bij voorkeur uit Duitse productie. Voor dit hondenvoer worden geen chemische kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, noch diermeel en soja gebruikt. Happy Dog hondenvoer – natuurlijk gezonder!

Hill’s Ideal Balance
Perfect gebalanceerde hondenvoeding van Hill’s Ideal Balance. De voedingsstoffen zijn op een manier gedoseerd, dat uw hond noch een overschot, noch een tekort aan eiwitten, vetten, vitaminen of vezels binnenkrijgt.

Hill’s Nature’s Best
Nature`s Best hondenvoer van Hill’s bevat natuurlijke ingrediënten met extra veel groenten. Bovendien krijgt uw dier alle belangrijke vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnen. Hill’s Nature’s Best hondenvoer met vitamine E en rozemarijn om natuurlijke versheid te garanderen.

Iams hondenvoer
Iams hondenvoer is een optimale combinatie tussen voeding, rijke smaak, aantrekkelijke prijs. Iams Proactive Nutrition droogvoer is een uitgebalanceerde voeding die bij de huidige levensfase, de grootte van het ras en het activiteiten niveau past. Iams gebruikt uitsluitend dierlijke proteïnen en vetten van de hoogste kwaliteit. Iams hondenvoer wordt vervaardigd zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen.

Integra
Integra hondenvoer voor speciale diëten. Bij dit hondenvoer is de samenstelling afgestemd op bepaalde problemen, zoals bijv. overgewicht. Zorg in elke levenssituatie voor het juiste hondenvoer. Integra biedt ook natvoer aan.

Isegrim
Isegrim – graanvrij hondenvoer is een natuurlijke voeding, die is geinspireerd naar de oorspronkelijke voedingsbehoeften van de wolf. Smakelijk vlees en verse vis in combinatie met hartige wilde kruiden en vruchten die rijk zijn aan vitamine C. Daarnaast garanderen de oliën een hoge kwaliteit en een lange hondenleven.

James Wellbeloved
James Wellbeloved hondenvoer, gemaakt van eerste klas, natuurlijke ingrediënten. Bevat één enkele bron van dierlijke proteïne – ofwel lam, ofwel kalkoen. James Wellbeloved is speciaal geschikt voor honden met voedselallergieën of voedselgevoeligheid.
Het bestaat uit een gelimiteerde, duidelijk gedefinieerde selectie van proteïne- en koolhydraat bronnen. James Wellbeloved bevat geen overmatige vetten of proteïnes, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en geen toegevoegde suikers. James Wellbeloved helpt voedselgevoeligheid te minimaliseren en beschermt jouw hond tegen allergieën en is goed voor de spijsvertering, vacht en huid van uw huisdier.

Josera
Josera hondenvoer is wetenschappelijk up-to-date en wordt in Duitsland gefabriceerd uit geselecteerde en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Naast droogvoer biedt Josera ook snacks aan.

Lily’s Kitchen
Lily’s Kitchen hondenvoer was ontstaan uit het verlangen om de meest gezonde en holistische voer te kunnen bieden aan huisdieren. Alleen de beste kwaliteit rauwe ingrediënten zijn gebruikt om het natuurlijke dieet van honden te weergeven. Goed voer staat gelijk aan een goede gezondheid.

Lukullus
Lukullus hondenvoer bevat een combinatie van dierlijke proteïnen, plantaadige ingrediënten en oliën die er samen voor zorgen dat uw hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt. De ingrediënten worden vers en zorgvuldig verwerkt, waardoor smaak en voedingsstoffen veilig gesteld worden.
Lukullus vertrouwt op de kracht van de natuur!

Lupo Sensitiv
Lupo Sensitiv hondenvoer is een speciaal voer voor honden met spijsverteringsproblemen. Luposan hondenvoer wordt gefabriceerd met een speciaal koudwater-pers procedure. Op deze manier blijven voedingsstoffen en vitaminen in Luposan hondenvoer bijna compleet behouden.

Lupo Natural
Lupo Natural is een gegarandeerd koudgeperst volwaardige hondenvoeding uit de beste, natuurlijke ingrediënten zoals Zwitsers poulet, gestoomde aardappels, alpenkruiden en het aquamin-vitamine-complex uit de diepten van de zee. Uitsluitend gebruik van vlees uit op de soort afgestemde houderij en ondersteuning van beschermingsprojecten voor wilde dieren en huisdieren. Luposan hondenvoer – 100% natuurlijk, 100% hond!
Lupo biedt ook gebitsverzorgings snacks aan.

MAC’s
MAC’s hondenvoer heeft een uitstekende kwaliteit en speciale ingrediënten. MAC’s is een semi-vochtig voer met een vlees/visgehalte van tenminste 63%. De natuurlijke combinaties zorgen voor een zeer goede acceptatie en een goede spijsvertering. Bij de productie van MAC’s droogvoer wordt een speciale kookmethode toegepast, waardoor het mogelijk is om tijdens het verwerken van het vers vlees de vitaminen te behouden.

Markus-Mühle
Markus-Mühle hondenvoer is samengesteld uit de natuurlijke buit die de hond in de vrije natuur vindt. Het hondenvoer voorziet Markus-Mühle onafhankelijk van ras, grootte of leeftijd in de verschillende behoeften van uw hond. Dankzij de productiemethode, waar het voer in koud water wordt samengeperst, blijven de vitaminen en voedingsstoffen in het hondenvoer compleet behouden.

Meradog
Meradog hondenvoer staat voor gebalanceerde en gezonde voeding voor uw hond met een hoge compatibiliteit. Meradog hondenvoer bevordert het welzijn en het gestel van uw hond. Naast een lijn met gebalanceerd droogvoer en natvoer, biedt Meradog ook verschillende hondensnacks aan.

My Friend
Het My Friend hondenvoer is lekker, optimaal te verteren en overtuigt door een prima prijs-kwaliteit-verhouding. My Friend wordt gemaakt in de fabrieken van Bosch hondenvoer, en door het gebruik van grotere verpakkingen en goedkopere grondstoffen ontstaat een lekker en gezond hondenvoer, voor een scherpe prijs.

Naturediet
Naturediet hondenvoer is een op biologische ingrediënten gebaseerd droogvoer zoals de natuur het heeft bedoeld, volgens het principe: “Gemaakt voor mensen die om je geven – door mensen die om je geven”. Als gecertificeerd holistisch product is Naturediet droog hondenvoer een holistische en gezonde volledige maaltijd van een kwalitatief hoge waarde. Naturediet droog hondenvoer bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals smaakversterkers, conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen.

Nutrivet
Nutrivet hondenvoer bestaat uit goed verdraagbare, natuurlijke ingrediënten met extra veel vlees en zonder graan. De receptuur biedt uw hond een natuurlijke en evenwichtige voeding, zoals hij deze ook in de natuur zou kunnen vinden. Nutrivet hondenvoer is ideaal voor honden van alle rassen en grootten.
Nutrivet biedt naast droogvoer ook hondensnacks.

Orijen
Orijen hondenvoer wordt door een onafhankelijk Canadees familiebedrijf geproduceerd en bevat veel verse ingrediënten. Orijen hondenvoer is “biologisch aangepast” en bevat veel verse en volwaardige ingrediënten die honden voor hun natuurlijke ontwikkeling nodig hebben. Orijen hondenvoer bevat veel proteïnen, weinig koolhydraten en geen tarwe: 80 % vlees in levensmiddelkwaliteit, 20 % fruit uit de regio en groenten en 0 % tarwe.

Opti Life
Opti Life premiumvoer wordt door voedingspecialisten samengesteld en bevat uitsluitend de allerbeste ingrediënten. Zo zijn alle soorten voer van Opti Life gebaseerd op rijst, een hoogwaardig en licht verteerbaar ingrediënt. Bovendien stammen alle gebruikte eiwitten en vetten van dieren, die geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Optimanova
Visán Optimanova premium droogvoer voor honden is een op de natuur gebaseerde, makkelijk verteerbare hondenvoeding met een hoog vleesaandeel van 65%, waarvan 35% heerlijk vers vlees is. Daarnaast bevat het essentiële voedingsstoffen als FOS en MOS en heeft het slechts één bron van proteïnen.

Pedigree
Pedigree hondenvoer biedt voor iedere hond uitgebalanseerde en speciaal op zijn behoeften afgestemde voeding. Pedrigee bevat een evenwichtige combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgt voor een gezonde voeding met een heerlijke smaak en een dagelijkse portie vreugde voor uw beste vriend. Op deze manier geeft u uw hond alles wat hij dagelijks nodig heeft. Met de vlees-pockets smaakt Pedigree nog beter! Naast droogvoer biedt Pedigree ook natvoer en snacks aan.

Perfect Fit
Perfect Fit, ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen. Ontdek het assortiment en verwen je lieveling met het voer van Perfect Fit.

Pitti Boris
Pitti Boris hondenvoer is een volwaardig hondenvoer en bevat belangrijke mineralen die uw hond nodig heeft. Pitti Boris hondenvoer wordt gemaakt zonder kleurstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen.

Purina Veterinary Diet
Bij ziekte van uw dier biedt Purina met de Veterinary Diets producten een brede keuze aan klinisch getest, therapeutisch voer. Ieder voer afzonderlijk ondersteunt verlichting van de wezenlijkste gezondheidsklachten van uw dier. Een brede keuze aan klinisch geteste voedingsoplossingen. De keuze bestaat uit smakelijk therapeutisch droog- en blikvoer. Deze kunnen worden ingezet bij een reeks aan ziekten, zoals urinewegklachten, huidziekten, nierziekten, mobiliteitsproblemen, maag-darmziekten en overgewicht.

Purizon – graanvrij hondenvoer
Purizon hondenvoer is een premiumvoer met 70% vlees of vis – zonder graan, gebaseerd op de natuurlijke voeding van honden. Purizon bevat hoogwaardig fruit, groenten en verschillende kruiden. Wordt met de grootste zorg bereid, waardoor voedingsstoffen en smaak bewaard worden. Purizon: Nature is our Inspiration.

Rinti Green Mix
Rinti Green Mix hondenvoer is een aanvullend voer met veel ballaststofrijke componenten (plantaardige producten). Daarom is Rinti Green Mix ideaal als aanvulling op pure vleesmaaltijden voor de hond. Een tekort aan koolhydraten kan worden gecompenseerd met Rinti Green Mix.

Royal Canin Club/Selection
Royal Canin Club/Selection is een hoogwaardig hondenvoer. Voor Royal Canin Club/Selection hondenvoer worden uitsluitend gezonde ingrediënten van de beste kwaliteit gebruikt. Natuurlijk worden er bij Royal Canin Club/Selection hondenvoer geen sojameel of andere chemische producten toegevoegd. Royal Canin heeft ook een assortiment met natvoer en ook snacks.

Simpsons Premium
Simpsons Premium hondenvoer is ontwikkeld met alleen de beste kwaliteit ingrediënten! Veel gezondheids- en gedragsproblemen zoals huidallergieën en hyperactiviteit kunnen worden toegeschreven aan een slechte kwaliteit voeding. Het voeden van premium kwaliteit hondenvoer zoals Simpsons kan helpen om deze risico’s te beperken! Het hondenvoer van Simpsons is hypoallergeen, vrij van tarwe gluten, zuivel- en sojaproducten. Het Simpsons hondenvoer Sensitive is speciaal voor honden gevoelig voor allergieën en honden met een gevoelige spijsvertering. 80/20 hondenvoer van Simpsons bevat maarliefst 80% dierlijke eiwitten en 20% groente en fruit. Sensitive en 80/20 zijn vrij van granen.

Specific Veterinary Diet
Specific Veterinary Diet biedt diverse soorten dieetvoedsel die gebruikt kunnen worden voor de dieetbehandeling van uw hond bij verschillende ziekten. Specific Veterinary Diet moet alleen gebruikt worden in overleg met uw dierenarts . Daarnaast moet u met uw hond regelmatige naar de dierenarts voor check-ups. Als de gezondheid van uw huisdier tijdens de verandering van voeding verslechterd, moet u onmiddellijk advies vragen aan uw dierenarts.

Smølke
Het voer van Smølke zorgt voor een complete, gezonde en smakelijke voeding. Daarnaast onderscheid het voer zich door de goede prijs / kwaliteit verhouding en de hoge verteerbaarheid.
Smølke maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten waardoor het voer van Smølke een hoge acceptatie heeft en goed verteerbaar is.

Yarrah
Een maatstaf op het gebied van biologisch hondenvoer
Het Nederlandse merk Yarrah verkoopt hoogwaardig voer voor honden en katten die gezond, lekker en 100% biologisch is.
In 1992 lanceerde Yarrah het eerste assortiment aan biologisch katten en hondenvoer, waarmee ze een trendsetter en voorloper zijn op dit gebied. Vandaag de dag wordt Yarrah voer altijd geproduceerd aan de hand van de strengst mogelijk biologische richtlijnen en met de beste ingrediënten.
Daarom bevat Yarrah hondenvoer geen pesticiden, herbiciden, zware metalen, hormonen, toegevoegde suikers, melkproducten en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
Gevogelte, vee en vis die aan de basis staan van het voer worden met respect en waardigheid behandeld.

Daarnaast is Yarrah sterk tegen het gebruik van dierproeven. Yarrah hond producten zijn per definitie niet gestest op dieren in gevangenschap.
Yarrah hond biedt de volgende productlijnen hondenvoer aan :
Yarrah bio ecologische brokken met kip & graan : Yarrah Sensitive Hondenvoer met kip & rijst is zeer geschikt voor honden met voedingsmiddelallergieën, gevoelige magen of spijsverteringsproblemen, glutenvrij, gecontroleerd biologisch.
Yarrah vegetarisch/veganistisch : Yarrah bio vegetarisch/veganistisch droogvoer voor sensibele honden, ook bij allergieën en overgewicht, met tarwe van gecontroleerde ecologische oorsprong.
Yarrah Bio Ecologisch Senior (glutenvrij) : Yarrah biologisch hondenvoer voor oudere honden, rijk aan kip en vis, evenwichtige receptuur met aangepast voedingsstofgehalte voor optimale verzorging, met rijst, mais en Sorghum (glutenvrij).
Yarrah Bio Sensitive met kip & rijst: Yarrah Sensitive Hondenvoer met kip & rijst is zeer geschikt voor honden met voedingsmiddelallergieën, gevoelige magen of spijsverteringsproblemen, glutenvrij, gecontroleerd biologisch.

Neem gerust vrijblijvend een kijkje in de webshop van Zooplus.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *