Telecom Vacatures

 

Als Senior Tactisch Planner / Procesmanager ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar een order- en productieplan voor de langere termijn en zorg je voor de capaciteits- en resourceplanning op kwartaal en maand basis. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een toonaangevend specialist in het aanleggen en beheren van telecom netwerken. Het is een dynamische organisatie waar innovatie en samenwerken met veel zelfstandigheid centraal staan.Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden en technisch inzicht het verschil maken. Wat je als Senior Tactisch Planner / Procesmanager doet: Vertaalt de forecast (scope 3-18 maanden) naar een tactisch productieplan binnen de daarvoor gedefinieerde kaders en je draagt mede zorg voor het optimaliseren van het planningsproces.Stelt vast hoe de verschillende werkpakketten elkaar beïnvloeden en stemt dit met de klant verantwoordelijken af.Maakt op basis van de klantbehoefte een capaciteitsplanning (maand, kwartaal). Daarbij geef je een forecast af richting de teams, de leveranciers en ketenpartners.Overlegt met de klant over de forecast en monitort continu de capaciteitsplanning.Verdeelt de instroom van de diverse werkpakketten over de teams op basis van inzicht over het totaal proces, de beschikbare capaciteit en het expertisegebied.Bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de hoeveelheid arbeidscapaciteit die nodig is om geplande opdrachten uit te voeren, signaleert resource belemmeringen (seizoensinvloeden, vakantieperiodes) en monitort, informeert en adviseert tijdig betrokkenen en stuurt indien nodig de planning bij.Stelt periodiek rapportages samen en voorziet betrokkenen van de juiste stuurinformatie ten aanzien van forecasting, capaciteit- en resourceplanning.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
As Solution Architect you create technical solutions for our client, an operator in The Netherlands. You will be working directly for our client. It is innovative and ambitious company where quality is highly valued. You like putting your excellent technical product knowledge to good use. Explaining technical issues in plain language to a diverse crowd comes easy to you. Your communication skills also come in handy during client meetings and presentations. What a Solution Architect does: Create technical architecture & design solutions.Guide and have close contact with several teams.Inform the solution team about the solution.Keep track of the delivery and you make sure it happens per design.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Voor een top leverancier van telecommunicatie systemen zijn we op zoek naar een enthousiaste, ondernemende Junior Engineer. Je gaat direct in dienst bij onze oprachtgever en komt te werken in een team waar positiviteit, creativiteit en hard werken echt gewaardeerd wordt. Hier ga je veel leren en, bij goed presteren, doorgroeien naar Field Service- / Project Engineer. Onder begeleiding van een team gekwalificeerde engineers ga jij jezelf verder ontwikkelen op technisch en persoonlijk vlak. De sfeer is informeel en iedereen is bereid om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Je gaat veel leren over het geven van adviezen, werkvoorbereiding en de uitvoering van projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk gericht op complete telecomsystemen voor vliegvelden. Jij hebt een sterke drive om vraagstukken op te lossen. Als jij jezelf voldoende hebt ontwikkelt wordt je het aanspreekpunt voor collega's. In jouw rol richt je je voornamelijk op de service, de projecten en de werkvoorbereiding die hierbij nodig is, zowel intern als extern. Wat je als Junior Engineer doet: Projecten bijhouden en uitvoeren.Uitwerken technische concepten en maken van stuklijsten t.b.v. inkoop.Ondersteuning van je collega Engineers.Anticiperen en prioriteren van klantproblemen.Verhelpen van (spoed) storingen binnen een 24 uurs dienstregeling.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Als Proces Engineer ga je processen en producten veranderen en vernieuwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en analyseren van de technische en financiële uitwerking. Dit ga je doen bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken. Je ondersteunt verschillende afdelingen die bezig zijn met het bouwen en ontwerpen van glasvezelnetwerken. Hierbij maak je commerciële overwegingen, is administratief meedenken van groot belang en zorg je ervoor dat de ontwikkeling van producten aansluit bij de vraag van de klant. Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Je bent een gemotiveerde engineer en hebt ervaring met processen, systemen en procesbeschrijvingsmethodieken. Wat je als Proces Engineer doet: Beoordeelt, optimaliseert en werkt bestaande en nieuwe producten uit.Ondersteunt de afdelingen verschillende afdelingen die werken met glasvezel.Draagt zorg voor de juiste implementatie van ontwikkelingen met betrekking tot de producten.Neemt de gebruikers mee in het ontwikkelproces en ontwikkelt producten door op basis van feedback.Voert kwaliteitscontroles uit.Werkt procesbeschrijvingen uit tot werkinstructies en optimaliseert processen.Zorgt voor procescoördinatie en -beheer (afstemmen, inregelen en tunen van processen en work-flow).Verantwoordelijk voor de financiën.
donderdag, 22, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Je gaat aan de slag als Projectmanager Glas en Koper bij onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in moderne ICT-voorzieningen, draadloze verbindingen en kabelnetwerken waaronder glasvezel. Je bent daar de schakel tussen de klant en de interne organisatie. We zijn opzoek naar een een echte People Manager met commercieel inzicht. Jij gaat de uitdaging aan om kansen van klanten te identificeren en te benutten. Je krijgt energie van het tevreden stellen van klanten. Dat gaat je gemakkelijk af met jouw communicatieve en sociale vaardigheden. Je weet moeiteloos te achterhalen wat de klant echt wil. Wat je als Projectmanager Glas en Koper doet: Vertegenwoordigt de organisatie richting de klant over de voortgang in realisatie van klantorders.Stuurt het team dat ontwerpt en uitvoert aan, voert gesprekken met de klant, speelt in op de klantwens en vertaalt deze naar de te leveren diensten en producten.Realiseert afspraken en contractuele service levels.Verlaagt de Total Cost of Ownership de komende jaren verder.Bouwt en verzorgt glas- en kopernetwerken.Biedt structuur en duidelijkheid aan de organisatie.Innoveert in de producten en dienstverlening.Verantwoordelijk voor het financieel resultaat van het uit te voeren werkpakket.Verantwoordelijk voor de processen gericht op het bouwen en verzorgen van koper en glasnetwerken.
donderdag, 22, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Wij bieden voor deze functie het volgende: Het salaris bedraagt € 13,16 bruto per uur (ongeacht leeftijd); Bovenop het salaris bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op; Diverse opleidingen en trainingen; Gemotiveerde collega's; Hecht en enthousiast team; Reiskostenvergoeding is mogelijk.
woensdag, 21, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Je bepaalt zelfstandig je potentiele klantenbestand en stelt daarbij een passend marktbewerkingsplan op. Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, herkent kansen en vertaalt deze naar commerciële acties. Doordat jouw klanten overal in Nederland zitten, heb je in eerste instantie veelal telefonisch contact en bezoek je de klanten waar nodig. Je stelt zelfstandig offertes op en bundelt hiervoor de krachten binnen Rodin Group samen om tot een goed en passend aanbod te komen. Je werkt nauw samen met je andere collega's binnen het salesteam en bent steeds op zoek naar nieuwe ideeën en leads. Je zorgt dat nieuwe ideeën en services van Rodin een succes worden. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit het bedenken van creatieve samenwerkingsverbanden met onze huidige partners. Het opstellen van contracten en beheer van deze contracten.
woensdag, 21, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Als Operationeel Planner ben je verantwoordelijk voor de planning van nieuwe opdrachten, monteurs en onderaannemers. Dit ga je doen bij onze opdrachtgever, een toonaangevend specialist in het aanleggen en beheren van telecom netwerken. Het is een dynamische organisatie waar innovatie en samenwerken met veel zelfstandigheid centraal staan.Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden en technisch inzicht het verschil maken. Wat je als Operationeel Planner doet: Neemt opdrachten aan en zorgt voor een juiste planning, zo nodig in overleg met de opdrachtgever.Meldt binnenkomende opdrachten aan en af.Plant werkopdrachten voor monteurs zo efficiënt mogelijk in en zorgt voor voldoende capaciteit.Onderhoudt telefonisch contact met de monteurs.Houdt de geautomatiseerde systemen bij.
dinsdag, 20, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Samen gaan wij voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van jou als specialist aan de juiste opdrachtgever. Voor een project bij onze klant zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider IP / DWDM. We zijn opzoek naar mensen die gedreven zijn om voor het beste resultaat te gaan. We zijn geen fans van clichés, maar in deze uitdagende rol ben je écht de spin in het web. In jou vinden we de mix tussen ervaring in de telecom en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je externe partijen op een positieve manier aan kunt sturen. Jij vindt het leuk om alle processen optimaal te laten verlopen. Jouw flexibele instelling komt in dit dynamische proces goed van pas.Wat je als Werkvoorbereider IP / DWDM doet: Maakt de planning voor collega`s en onderaannemers.Ondersteunt en stuurt uitvoerende partijen aan.Verantwoordelijk voor logistieke processen, laat deze zo efficiënt mogelijk verlopen en doet voorstellen voor verbeteringen.Legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast.
maandag, 19, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank
Als Planner speel je een belangrijke, centrale rol. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Daarbij ben je goed in het vinden van de balans tussen de belangen van de klant, organisatie én medewerkers. Een gave uitdaging waarbij jouw communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen het verschil maken. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de opdrachten voor de monteurs. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in moderne verbindingstechnologie. Samenwerken is zeer belangrijk in het bedrijf. Jij weet als planner je hoofd koel te houden in een soms hectische omgeving.Wat je als Planner doet: Plant en beheert de opdrachten voor de monteurs. Dit ga je zo efficiënt mogelijk doen en volgens de klantwensen.Onderhoudt telefonisch contact met de monteurs.Vult de geautomatiseerde systemen in en houdt deze up-to-date.Zorgt voor voldoende kwaliteit voor de uitvoering van de werkzaamheden en voor een efficiënte inzet van de beschikbare capaciteit.Rapporteert zaken aan de teamleider.
maandag, 19, februari, 2018
Source: Telecom vacaturebank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *