Telecom Vacatures

 

Voor meerdere van onze toonaangevende opdrachtgevers zijn we door het hele land op zoek naar Field Engineers. Mooie projecten in de mobile telecom infrastructuur waarbij jouw daadkracht en technisch inzicht het verschil gaan maken. Als Field Engineer zorg je voor ongeplande en geplande on-site aanpassingen aan antennelocaties.De ene dag verhelp je storingen en de andere dag voer je geplande werkzaamheden uit. Waar je ook mee bezig bent, jij vindt het leuk om de beste oplossing te vinden. Iedere dag ga jij met frisse energie nieuwe uitdagingen aan. Wat je als Field Engineer GSM / UMTS / LTE doet: Uitvoeren van correctieve en gepland/ongeplande werkzaamheden aan netwerkelementen van Mobiele Operators GSM/UMTS/LTE.Uitvoeren van alle on-site werkzaamheden.Integreren van nieuwe elementen in het netwerk.Verhelpen van storingen aan antennelocaties.Zorgen voor een goede (administratieve) afhandeling van de storing.
woensdag, 22, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Chef Monteur ben je verantwoordelijk voor een team van 2 tot 10 monteurs bij onze opdrachtgever, een toonaangevend technisch dienstverlener. Je gaat er voor zorgen dat de werkzaamheden bij de klant van onze opdrachtgever binnen het urenbudget worden uitgevoerd en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Jij bent verantwoordelijk voor de oplevering aan de klant.Je vindt het leuk om een afwisselende baan te hebben waarbij je chef van de monteurs bent en een deel van de tijd zelf mee werkt. Jij zorgt voor een goede sfeer binnen het team en bent verantwoordelijk voor het resultaat. Om zaken zo goed mogelijk te regelen, overleg je regelmatig met collega's (projectleider, werkvoorbereider en contractmanager) en de klant.Wat je als Chef Monteur / Teamleider doet: Zorgt voor de kwaliteit, veiligheid, voortgang en controle op projectlocatie bij de eindklantOverlegt met collega's en de klant over de voortgang.Werkt zelf mee en neemt, wanneer nodig, zaken op met de klant en werkt deze uit met de werkvoorbereider.Stuurt het team van monteurs aan en zorgt voor een prettige werksfeer binnen het team.Zorgt er voor dat de klant het vertrouwen in jou houdt.
woensdag, 22, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor telecom projecten van begin tot eind. We hebben mooie kansen bij verschillende opdrachtgevers verspreid in Nederland. Jouw focus, als ervaren projectleider, komt te liggen op site acquisitie, bouw, beheer en onderhoud van (antenne) locaties.Je vind het leuk om de juiste balans te realiseren tussen tijd, kwaliteit en geld. Met jouw ervaring in de telecom en projectmanagement ben je in staat controle uit te voeren en sturing te geven aan een team met diverse specialisaties. Helder communiceren zit in je bloed.Wat je als Delivery Manager doet: Geeft dagelijkse sturing aan Telecom specialisten zoals Engineers, Planners, Projectleiders en/of Monteurs. Hierbij zorg je voor voldoende controle.Stelt een overall planning op, inclusief bijhorende resource behoefte en planlijn voor de uit te voeren projecten.Project-, financieel- en risicomanagement.Rapporteert op projectvoortgang ten aanzien van tijd, geld en kwaliteit ten einde de interne organisatie en de klant te informeren over de realisatie versus doelstellingen.Adviseert, informeert en werkt samen met (potentiële) klanten.Verbetert processen door het opstellen, implementeren en monitoren van procedures en richtlijnen.
woensdag, 22, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Technisch Specialist Beveiligingen draag je zorg voor complexe beveiligingssystemen. Een rol met veel verantwoordelijkheid waarbij het berekenen, programmeren, testen en in bedrijf stellen van beveiligingssystemen centraal staat. Je denkt proactief mee over de teststrategie en vertaalt die strategie naar heldere en effectieve testplannen. Hierbij ben je kritisch op de veiligheids- en kwaliteitseisen. Met jou kennis en ervaring geef je ook instructie aan collega's binnen je team en andere afdelingen.Je wilt graag een bijdrage leveren in een belangrijke functie met een breed scala aan werkzaamheden. Van ingrijpende renovaties aan onderstations tot de aanleg van nieuwe energievoorzieningen. Bovendien houd jij net zoveel van innovatie als wij. Je gaat namelijk aan de slag met state-of-the-art apparatuur, geavanceerde automatiseringssystemen en hoogwaardige dataomgevingen. Wat je als Technisch Specialist Beveiligingen doet: Werkt aan projecten waarin complexe beveiligingssystemen een onderdeel vormen, met als doel het in bedrijf stellen van beveiligingssystemen.Waarborgt een goede informatievoorziening richting het projectmanagement en zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem perfect wordt overgedragen naar de beheerorganisatie.Denkt proactief mee over de teststrategie en vertaalt die strategie naar heldere en effectieve testplannen.Bent betrokken bij het ontwerp en geeft advies daarin, waarbij er kritisch wordt ingezoomd op aspecten als veiligheid, nauwkeurigheid, selectiviteit en kwaliteitVertaalt functioneel ontwerpen naar een technisch ontwerp in de vorm van een beveiligingsspecificatie en logica.Analyseert beveiligingsvraagstukken.Vertaalt het ontwerp in een systeemadvies en in heldere beveiliging programma's.Programmeert deelsystemen (IED's) op het gebied van beveiliging van diverse leveranciers (zoals van ABB, Siemens, Sprecher, Eberle etc.)Koppelt de diverse beveiligingssystemen aan elkaar tot één geïntegreerd systeem.Lost complexe storingen op een derde lijns niveau.Test en protocolleert de diverse beveiligingssystemen en controleert dit met de uitgangspunten.Stelt onderhoudsrichtlijnen op van nieuwe beveiligingssystemen.Ziet toe op de naleving van kwaliteits-, Arbo-, milieu-, veiligheids- enz. voorschriften. Stelt deze mede op.
woensdag, 22, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Samen gaan wij gaan voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van jou als specialist aan de juiste opdrachtgever. Voor meerdere projecten bij onze klanten zijn we op zoek naar Site Engineers op meerdere locaties in Nederland. Site Engineers die gedreven zijn om voor het beste resultaat te gaan. Als Site Engineer ben jij verantwoordelijk voor de bouw en implementatie van telecom installaties. We zijn geen fans van clichés, maar in deze uitdagende rol ben je écht de spin in het web. In jou vinden we de mix tussen ervaring in de telecom en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je externe partijen op een positieve manier aan kunt sturen. Jij vindt het leuk om alle processen optimaal te laten verlopen. Jouw flexibele instelling komt in dit dynamische proces goed van pas. Met een scherp oog voor detail hou jij de controle, signaleer je aandachtspunten en communiceer je deze richting de aannemers.Wat je als Site Engineer doet: Draagt verantwoordelijkheid voor de bouw en verbouw van antenne installaties.Stuurt aannemers en leveranciers aan, signaleert problemen zo vroeg mogelijk en weet deze op een goede manier te communiceren naar betrokken partijen.Laat processen zo efficiënt mogelijk verlopen en doet voorstellen voor verbeteringen richting de Delivery Manager, waaraan je rapporteert.Eindverantwoordelijk voor logistieke processen en controle van offertes rondom je eigen projecten.
woensdag, 22, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Technisch Administratief Medewerker ben je een belangrijke schakel ter ondersteuning van de Engineers voor het voorbereiden van projecten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen, materialen en diverse administratieve processen. Onze opdrachtgever is een specialist in het aanleggen van telecom netwerken.Jij weet resultaten waar te maken. Je vindt het leuk om tot de puntjes op de hoogte te zijn van projecten en zaken goed bij te houden. Omdat jij altijd up-to-date bent van wat er speelt, ben jij het perfecte centrale aanspreekpunt. Gelukkig sta je stevig in je schoenen en ben jij soepel in de omgang, want je bent de contactpersoon voor collega's en derden op verschillende niveaus, waaronder techneuten.Wat je als Technisch Administratief Medewerker doet: Ondersteunt de Engineers bij projectvoorbereiding.Zorgt voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen en materiaal door een uitstekende voorbereiding van de werkzaamheden in de uitvoering.Houdt je bezig met de bestellingen, clickmeldingen, moormeldingen en roept materiaal af voor projecten en zorgt dat deze op tijd klaar staan voor uitvoering.Bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen tijdens de werkvoorbereiding. Je onderhoud nauw contact met de planner, projectleider, engineer, directievoerder, gebouweneigenaren en gemeenteopzichters.Verzamelt de uitvoering(revisie)mappen en zorgt er voor dat deze op tijd bij de na-engineering zijn.
maandag, 20, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Contract Manager ben je verantwoordelijk voor het managen en coördineren van het contract met de opdrachtgever en de daaruit voortvloeiende / gekoppelde contracten met toeleveranciers. Je hebt je sporen verdiend in de telecom. Hierdoor ben je goed in staat om contracten te managen waarbij kosten, kwaliteit, doorlooptijden en het toezien op afspraken constant je aandacht hebben. Daarnaast heb je affiniteit met techniek en ervaring met het dealen met overheidsinstellingen en contracten.
vrijdag, 17, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Gaan jouw skills én het netwerk van onze klant “next level”? En kijk jij naar Max Verstappen op het netwerk dat je zelf ontworpen hebt?Als Trainee Telecom Engineering word je klaargestoomd voor een technische carrière in de telecom. Tijdens dit unieke Traineeship ga jij een opleidingstraject volgen waarbij je de basisprincipes leert van telecom- en netwerkstructuren. Je bent leergierig en wilt graag nieuwe ervaringen opdoen. Als trainee leer je niet alleen vanuit theorieboeken of studieopdrachten, maar krijg je meteen de kans om aan mooie projecten te werken. In het begin zullen dit kleine projecten zijn, maar als snel word je uitgedaagd om steeds complexere projecten uit te voeren. Aan het eind van het traject ben je in staat om geheel zelfstandig een engineeringsproject uit te voeren, van orderintake tot na-registratie.Wanneer een telecom installatie operationeel is en door een provider in gebruik wordt genomen mag je daar best een beetje trots op zijn. Jij zorgt er namelijk voor dat je vrienden probleemloos kunnen Netflixen in de bus!Wat je als Trainee Telecom Engineering doet: Verzamelen van technische netwerkgegevens.Maken van een juiste kostencalculatie en het bewaken van de doorlooptijden.Ontwerpen van het netwerk denk hierbij aan inlezen, aanpassen en het genereren van werktekeningen. Verwerken van informatie en werkinstructies zodat productie het project feilloos kan uitvoeren.
vrijdag, 17, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij die Marketing & Communicatie Stagiair(e) die voor meer geschikt is dan alleen koffie halen? Als Marketing & Communicatie Stagiaire ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het recruitment team. Iets voor 9 kom je op vrijdag aan op kantoor, pak je een kop koffie en check je meteen het laatste nieuws en blog artikelen. Deze komen automatisch binnen via 'feeds' die je hebt ingesteld. Interessante nieuwtjes deel je uiteraard meteen met je collega's. Met deze nieuwtjes en onze eigen artikelen ga je via diverse software tools aan de slag om onze social media kanalen van rijke content te voorzien. Jouw oog voor detail en creativiteit komen hier goed bij te pas. Aan het begin van de middag krijg je een nieuw vacatureprofiel doorgestuurd. Je gaat aan de slag met het schrijven van een aantrekkelijke vacaturetekst. Tussendoor zie je dat een paar collega's een interessante meeting hebben en je neemt het initiatief om hier een leuke foto van te maken voor social media. Nadat de vacature en de social media post online staan, ga je op zoek naar een geschikte kandidaat welke je bespreekt met een van de recruiters. Nog snel een decom cv opmaken dan kunnen we deze voorstellen bij de klant om daarna de week gezellig af te sluiten met je collega's in onze favoriete kroeg om de hoek, de Goesting. Wat een Marketing & Communicatie Stagiair(e) onder andere doet: Samen met de Marketing & Business Intelligence Specialist zorg je voor de website, nieuwsbrieven en de content planning van social media kanalen met ieder tussen de 1.000 en 30.000 volgers.Je gaat regelmatig aan de slag met Photoshop of andere programma's om nieuwe vacature-afbeeldingen te maken of foto's te bewerken. Het is geen probleem als je hier nog geen ervaring mee hebt, dit brengen we je bij.Je ondersteunt de recruitment afdeling met de administratie in ons Applicant Tracking System (ATS). Hierin houden we de status van onze vacatures en kandidaten bij.Je gaat natuurlijk ook zelf op zoek naar geschikte kandidaten!Je kunt goed met Word overweg en zet cv's van top kandidaten om in het decom-format.Je analyseert de resultaten van onze communicatie en recruitment activiteiten via onder andere Google Analytics en onze Business Intelligence tools. Ook dit brengen we je bij!Je komt met verse ideeën om onze kanalen beter in te richten en om onze doelgroepen beter te bereiken. Daarnaast ga je aan de slag met het laten groeien van het aantal volgers op social media.Je gaat een interessant onderzoek uitvoeren, in overleg met Decom en je school.
donderdag, 16, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Administratief Medewerker (HBO / WO) ben je verantwoordelijk voor het invoeren van data en het nakijken van complexe, zakelijke contracten voor verschillende afdelingen van een groot, toonaangevend bedrijf. Je gaat aan de slag binnen het Contract Management Team. De contracten die je controleert zijn op maat gemaakt voor de klant en het is belangrijk dat deze tot in detail kloppen. Jij zorgt er voor dat de contracten echt op orde zijn.Je vindt het leuk om jouw oog voor detail in een administratieve rol in te zetten. De focus ligt op controle, maar je zult ook ook gegevens invoeren of aanpassingen doorvoeren in documenten of systemen. Hierbij waak jij ervoor dat dit accuraat gebeurt. Wat je als Administratief Medewerker (HBO / WO) doet: Controleren van contracten met een waarde tussen de 50 duizend en 5 miljoen euro.Aanpassen of invoeren van contracten of gegevens in systemen en documenten.
donderdag, 16, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Technisch Applicatiebeheerder IFS maak je deel uit van het team Applicatie Beheer. Samen met 5 collega's ben je verantwoordelijk voor de functionele ondersteuning van de bedrijfsapplicaties. De nadruk hierbij ligt op het ERP systeem IFS. Je vindt het leuk om complexe ICT vraagstukken op te lossen. Met jou technische ICT competenties pak je vraagstukken op die zowel technisch als functioneel van aard zijn. Daarnaast vorm je de brug tussen applicatiebeheer, infrabeheer en software ontwikkeling. Je spreekt de taal van je ICT Collega's en zorg samen met hen dat de systemen altijd optimaal presteren en beschikbaar zijn.Wat je als Technisch Applicatiebeheerder IFS doet: Functioneel beheer van het ERP systeem IFS.Pakt vraagstukken op die op de scheidingslijn van functioneel en technisch beheer liggen.Vormt de brug tussen applicatiebeheer, infrabeheer en software ontwikkeling en bent bekend met de (on)mogelijkheden van IFS.Bent bekend met Sharepoint, BizTalk, MSSQL en Business Intelligence.Zorgt voor een optimale performance en beschikbaarheid van de systemen, hierbij kom je met voorstellen om deze naar een nog hoger niveau te tillen.Installeren, configureren, monitoren en optimaliseren van applicaties en het bijhouden en adminstreren van meldingen in TopDesk.Naast het beheer van IFS ben je betrokken bij het introduceren van nieuwe mogelijkheden van het pakket.
woensdag, 15, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
We have a great new opportunity at a renowned Telecom vendor. As a Packet Core Data Engineer you're responsible for network improvements. You bring a rich background in Packet Core, IP and VoLTE E2E. You know how to translate low- and high level designs into configuration of various packet core network nodes and have experience with testing functionality in a lab environment.In this role you will be part of an international, English speaking team in and around Maastricht, The Netherlands. You will spend 30% of your time working from the main office and 70% from the test site. What a Packet Core Data Engineer does: Improve packet core network functionalities.Work on signalling protocals, network nodes and message flows.Translate High Level Designs (HLD) and Low Level Designs (LLD) into Packet Core network node configurations.Test changed or new functionalities in a lab environment, including capturing, reading and analyzing traces.
dinsdag, 14, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Elektrotechnisch Medewerker ga je bij onze opdrachtgever aan de slag om met grote zorg elektrische laadpalen voor auto's te demonteren om daarna de gegevens te noteren van alle onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan componenten als bedrading, stekkers, behuizing, accu's, etc. Daarna draag je er ook zorg voor om de laadpaal weer in oorspronkelijke staat te brengen. Jij vindt het leuk om met techniek bezig te zijn. Daarbij bezit je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je zeer accuraat. Het is echt een combinatie van hands-on demonteren/monteren en daarnaast met oog voor detail administratief bezig te zijn.De duur van het project is 2 tot 4 weken. Het is voor onze opdrachtgever een belangrijk project en bij goed functioneren is er uitzicht op vaste aanstelling en doorgroei mogelijkheden. Daarbij is het een mooie kans om bij te dragen aan de toekomst van elektronisch rijden binnen in een snelgroeiend bedrijf.Wat je als Elektrotechnisch Medewerker doet: Demonteert laadpalen waarbij je zeer zorgvuldig te werk gaat.Registreert de gegevens van alle onderdelen, waaronder de fabrikant, typenummers en serienummers.Monteert laadpalen weer naar de originele staat.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Radio Engineer ben je verantwoordelijk voor de RF planning en het RF ontwerp van mobiele netwerken. Voor onze verschillende opdrachtgevers zijn we op meerdere locaties in Nederland op zoek naar RF professionals, echte toppers in hun vakgebied. Jij gaat aan de slag met diverse onderdelen van radio engineering, zoals planning, netwerkverbetering (dekking en kwaliteit) en de uitvoering van projecten. Je wilt natuurlijk meteen goed van start gaan, dus je hebt al de nodige ervaring in het RF veld. Jij voelt je op jouw best wanneer je jouw analytisch inzicht en technische kennis in zet om radioplannen op te stellen of oplossingen door te voeren. Of je nou bezig bent met planning, site surveys of met collega's van andere disciplines in overleg bent, jij streeft altijd naar het beste resultaat voor de klant.Wat je als Radio Engineer doet: Verzorgt planning en woont (technische) site surveys bij, waarbij je verantwoordelijkheden hebt tot aan site acceptatie.Beoordeelt geschikte locaties met de afdeling Site Acquisitie.Bezoekt sites en overlegt met belanghebbende, zoals Site Engineers, Negotiators en eigenaren.Bepaalt antennerichtingen, antennehoogtes, schotelrichting, e.d.Creëert werkorders in Workflow Management Systemen.Berekent en bepaalt netwerk impact voor bereik en capaciteit uitbreiding.Komt met voorstellen voor RF oplossingen en voert de aanpassingen door om de performance van sites te verbeteren.Ondersteunt bij diverse aanvragen, zoals Corporate Coverage Requests, Site Share & Courtesy Requests en Governmental Regulations Requests.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als je gaat beginnen als telefonisch Accountmanager bij deze organisatie dan krijg je vooraf eerst een starterstraining aangeboden. Hierdoor wordt je beter opgeleidt zodat je alle ins en outs van het bedrijf en de functie komt te weten. Hierdoor ben jij in staat om klanten nog beter van dienst zijn. Je ontvangt een salaris van €12,46 bruto per uur, ongeacht je leeftijd; Hierbij ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren. Kom je met eigen vervoer dan ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10km woon-werkafstand. Mocht je met het OV komen dan krijg je een vergoeding volgens het call center CAO.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je kunt de volgende zaken van ons verwachten: Een bruto uurloon van €12,46; Daarnaast kun je ongelimiteerde bonussen verdienen tussen de €800,- en €1500 euro boven op je salaris; Je bouwt natuurlijk ook 10% vakantiedaguren op en 8% vakantiegeld; Dankzij een intensief coaching traject haal jij het beste uit jezelf en weet je iedere klant te overtuigen; Een vast vrije dag; En een TOP werkgever die jouwontwikkeling erg serieus neemt.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen start jij de functie met een interne training waar jij klaargestoomd wordt voor het echte werk; Jij ontvangt een bruto uurloon van 12,46; Bovenop jouw uurloon ontvang jij bij het behalen van jouw target een geweldige bonus; Uiteraard reis jij niet voor niets dus ook aan een reiskostenvergoeding is gedacht; Jij kan voor langere tijd aan de slag bij een grote multinational waar de doorgroeimogelijkheden ongekend zijn!
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je zult onder goede coaching en begeleiding van start gaan in dit toffe Telecom bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je krijgt een intensieve fulltime training van 2 weken aangeboden. Zoals hierboven vermeld staat kom je terecht in een super leuk en ambitieus team met een informele werksfeer. Het salaris is €12,46 per uur en je gaat 8% vakantiegeld- en 10% vakandaguren opbouwen.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je moet lef hebben. Het woord 'nee' bestaat bij jou niet. Je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent niet bang voor targets en durft de lat hoog te leggen. Je hebt doorzettingsvermogen. Bovenal: je moet houden van het spelletje dat sales heet en een geboren vlotte babbel hebben!
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Jij hebt snoeiharde verkoopervaring. Je weet waar een goed salesgesprek uit bestaat. Je hebt lef, bent misschien zelfs een tikkeltje brutaal. Je hebt een scherp oor: je hoort iedere koopintentie en handelt hier proactief naar. Je bent vriendelijk, hebt een vlotte babbel en een flinke portie doorzettingsvermogen. Daarnaast wil jij 32 uur per week werken, tussen 09:00 uur en 17:30 uur op maandag t/m vrijdag. Jij bent op zoek naar een baan voor langere tijd om in te groeien en jezelf te ontwikkelen tot topverkoper. Je bent een teamplayer met een competitief hart. Jij ziet geen grenzen maar kansen en bent vastberaden deze kans met twee handen te grijpen.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Een startsalaris van € 12,46; Onbeperkte bonussen bij het behalen en overtreffen van je targets; Een vaste vrije dag; Geen verplichtingen in de avonden en in het weekend; dus lekker feesten met je vrienden! Een mooie aanvulling op je CV.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Flexibele tijden op werkdagen tussen 09.00 uur tot 17.30 uur; Een professionele opdrachtgever met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Prettige werksfeer; Een salaris van € 12,46 bruto per uur, ongeacht leeftijd; Uitstekende bonusregeling; Reiskostenvergoeding conform staffel vanaf 10 KM enkele reis; Wij bieden je 8% vakantiegeld en daarnaast kun je 10% vakantiedaguren opbouwen.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor deze functie bieden wij het volgende: € 12,46 bruto per uur ongeacht leeftijd; Een bonusregeling op basis van je prestatie; 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld; Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer; De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen en cursussen; Een pittige baan die goed staat op je c.v. met doorgroeimogelijkheden.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
€ 12,36 bruto per uur ongeacht leeftijd; 10% vakantiedaguren en 8% vakantiegeld; Een bonusregeling op basis van je prestatie; Er is sprake van een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer volgens de callcenter CAO; De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen op commercieel gebied; Werken voor een professionele opdrachtgever in de zakelijke markt.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor deze functie kunnen wij het volgende bieden aan nieuwe medewerkers: Salaris €12,46 bruto per uur (ongeacht leeftijd). Er is naast het uurloon ook sprake van een bonusregeling; Een goede training/begeleiding binnen de organisatie; Goede werkomgeving en informele werksfeer; Flexibele werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur; Doorgroeimogelijkheden.
maandag, 13, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je bent als shopmanager verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van de winkel. Dit houdt in dat je de commerciële doelstellingen behaalt en zelfs overtreft, je verantwoordelijk bent voor een optimale personeelsplanning en bezetting . Je geeft leiding aan een team, zorgt voor een fijne en gemotiveerde werksfeer en streeft samen de verkooptargets na. Een greep uit je werkzaamheden: Eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de winkel. Het behalen en overtreffen van commerciële doelstellingen samen met het team. Eindverantwoordelijk voor een uitstekende winkelpresentatie om een optimale merkbeleving te bewerkstelligen. Zorgdragen voor het gehele personeelsmanagement inclusief ontwikkeling van medewerkers in de winkel. Het dagelijks aansturen, motiveren en coachen van het team Eindverantwoordelijk voor een uitstekende klanttevredenheid, klantbeleving en merkbeleving.
zondag, 12, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je bent als shopmanager verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van de winkel. Dit houdt in dat je de commerciële doelstellingen behaalt en zelfs overtreft, je verantwoordelijk bent voor een optimale personeelsplanning en bezetting . Je geeft leiding aan een team, zorgt voor een fijne en gemotiveerde werksfeer en streeft samen de verkooptargets na. Een greep uit je werkzaamheden: Eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de winkel. Het behalen en overtreffen van commerciële doelstellingen samen met het team. Eindverantwoordelijk voor een uitstekende winkelpresentatie om een optimale merkbeleving te bewerkstelligen. Zorgdragen voor het gehele personeelsmanagement inclusief ontwikkeling van medewerkers in de winkel. Het dagelijks aansturen, motiveren en coachen van het team Eindverantwoordelijk voor een uitstekende klanttevredenheid, klantbeleving en merkbeleving.
zondag, 12, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van maximaal 20 monteurs. Met je team zorg je voor het bouwen en in bedrijf stellen van telecom netwerkcomponenten, hoofdzakelijk op basis van glasvezel en koper. Je zorgt voor de realisatie, budgettering, (capaciteit)planning en bewaakt de kwaliteit van de uit te voeren activiteiten. Het is een dynamische rol waarbij je voortdurend wisselt tussen verschillende aspecten van je functie. Je krijgt veel zelfstandige verantwoordelijkheid en kansen om een positieve impact te maken bij onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de telecom installatietechniek. Om succesvol te zijn sta je stevig in je schoenen en bezit je een flinke dosis communicatieve en commerciële vaardigheden. Je vindt het leuk om de samenwerking op te zoeken met jouw team. Daarnaast werk je ook op een prettige manier samen met andere afdelingen en het management.Wat je als Teamleider Telecom doet: Zelfstandig leidinggeven binnen aangegeven kaders. Hierbij hoort het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende activiteiten in het team.Signaleert knelpunten en stuurt de planning bij waar nodig. Acteert als sparringpartner van de teammanagers over het functioneren van de monteurs. Op basis van de contacten met de teammanagers weet jij de performance van de monteurs wat betreft vakmanschap en competenties waar nodig verder te ontwikkelen. Je voert ook functioneringsgesprekken.Realiseert klanttevredenheid over de monteurs door efficiënt en klantgericht kwaliteit te leveren.Voert gesprekken met monteurs over de performance. Hierbij maak je de prestaties inzichtelijk en krijg je duidelijkheid bij het achterblijven van de KPI's.Aanbieden van coaching en het maken van opleidingsplannen, hierbij worden commerciële afwegingen meegenomen.Stuurt op resultaten en spreekt mensen aan op het nakomen van gemaakte afspraken en verantwoordelijkheden.In deze rol werk je 3 dagen vanuit Harderwijk en 2 dagen op andere locaties.
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
VodafoneZiggo is de grootste en beste Telecomprovider van Nederlands! Wil jij werken voor de KAMPIOEN! Als Inbound Commercieel Klantenservice Medewerker laat je de klant versteld staan van de uitstekende service, geef je een advies op maat en maak je de klant helemaal blij met zijn nieuwe VodafoneZiggo pakket! Je komt te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het' aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Hoe zien deze gesprekken eruit? Na je eerste kop koffie en even bijgepraat te hebben met je collega's, gaat de telefoon. “Dhr. vd Linden belt omdat hij een reclame van Vodafone en Ziggo heeft gezien en hij vraagt zich af of deze actie ook voor hem geldt en welk pakket het beste bij hem past? Je vertelt de dhr. vd Linden meer over de aanbieding en benadrukt wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Dhr. vd Linden is direct enthousiast en besluit naast zijn Ziggo abonnement ook Vodafone mobiel te nemen. Maarten belt omdat hij graag een voetbalpakket bij zijn huidige abonnement wil nemen en hij is benieuwd of hij dan van het weekend al de wedstijd van zijn favoriete voetbalclub kan zien? Je vertelt Maarten dat hij binnen een uur al naar het voetbalkanaal kan kijken. Maarten besluit het voetbalpakket aan zijn huidige abonnement toe te voegen ” YES!! De ochtend is goed begonnen, je hebt direct 2 nieuwe sales binnen gehaald! Je collega's uit je team zijn hier ook erg blij mee, want jullie gaan nu aan de leiding in de afdelingscompetitie.
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Kijk jij wel eens TV? Of ben je juist een streamer? Volg je de laatste ontwikkelingen op digitaal vlak en wil jij dit als eerste van jouw vriendengroep weten? Kom dan werken bij de beste Serviceprovider van Nederland! Wie is deze opdrachtgever? Je kent ze vast en zeker, TV kijken, internetten en mobiel bellen, VodafoneZiggo biedt het! De high-end gebruikers van VodafoneZiggo zijn op zoek naar een finetuning van hun dienstenpakket. Jij zorgt ervoor dat deze klant, net als Nederlands beste Formule 1 coureur, weer net zo aerodynamisch de digitale snelweg op kan met een pakket wat weer helemaal afgestemd is op zijn of haar behoeften! Om bij de pitcrew op de klantenservice van VodafoneZiggo op een top locatie in hartje Rotterdam te horen, beschik jij natuurlijk wel over de juiste attitude! Om je voor te bereiden op deze uitdaging, investeert VodafoneZiggo in jou door een uitgebreide 4 weken durende betaalde training. Om je te blijven ontwikkelen is VodafoneZiggo zeer actief in het coachen van jou! Om op topniveau te kunnen blijven presteren, ga je samen met jouw teamleider jouw skills verder ontwikkelen om op het gebied van communicatie en service alles uit jezelf te halen!
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Kijk jij wel eens TV? Of ben je juist een streamer? Volg je de laatste ontwikkelingen op digitaal vlak en wil jij dit als eerste van jouw vriendengroep weten? Kom dan werken bij de beste Serviceprovider van Nederland! Wie is deze opdrachtgever? Je kent ze vast en zeker, TV kijken, internetten en mobiel bellen, VodafoneZiggo biedt het! De high-end gebruikers van VodafoneZiggo zijn op zoek naar een finetuning van hun dienstenpakket. Jij zorgt ervoor dat deze klant, net als Nederlands beste Formule 1 coureur, weer net zo aerodynamisch de digitale snelweg op kan met een pakket wat weer helemaal afgestemd is op zijn of haar behoeften! Om bij de pitcrew op de klantenservice van VodafoneZiggo op een top locatie in hartje Rotterdam te horen, beschik jij natuurlijk wel over de juiste attitude! Om je voor te bereiden op deze uitdaging, investeert VodafoneZiggo in jou door een uitgebreide 4 weken durende betaalde training. Om je te blijven ontwikkelen is VodafoneZiggo zeer actief in het coachen van jou! Om op topniveau te kunnen blijven presteren, ga je samen met jouw teamleider jouw skills verder ontwikkelen om op het gebied van communicatie en service alles uit jezelf te halen!
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Deze functie biedt jou een unieke kans om je commerciële skills optimaal te benutten. Als sales consultant krijg je zeer gedegen trainingen/ traineeship om de beste in je vakgebied te worden. Je wordt intensief begeleid en ondersteund bij het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van relaties, het werven van personeel voor jou relaties en je te ontwikkelen tot een vakinhoudelijk sterke specialist. Als sales consultant hou je er van om te scoren en hiervoor beloond te worden maar je bent daarnaast wel iemand die ervan houdt om eerlijk zaken te doen en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Training:Een beschikbaarheid van een fulltime training van 5 dagen (overdag van 09:00-17:00) Werktijden:De openingstijden van dit project zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. Loon:18 t/m 21 jaar > € 6,2022 jaar > € 7,3223 jaar en ouder > € 8,56 Bovenop het brutoloon maak je reserveringen aan die door Fintrex worden betaald, zoals vakantietoeslagen (circa 18%) en Feestdagcompensatie. Een leuke werksfeer en prettige werkomgeving. Reserveringen: Bestaan uit vakantiedagen, vakantie toeslag en scholing. Deze bedragen worden opgenomen in een reserve en staan op je loonstrook.
donderdag, 9, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als NOC Engineer bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt. Hiervoor zijn we zijn op zoek naar een leergierig persoon die ervaring heeft met IT en affiniteit heeft met techniek. Je gaat bij onze opdrachtgever aan de slag, een vooraanstaand bedrijf in de verbindingstechnologie waar veel aandacht is aan voor de ontwikkeling van medewerkers.Je vindt het leuk om iedere dag het beste uit jezelf en je omgeving te halen en de samenwerking op te zoeken. Je neemt initiatief en weet goed prioriteiten te stellen om de service levels in stand te houden en continuïteit te waarborgen.Wat je als NOC Engineer doet: Bewaakt en monitort het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk. Hierbij pas je beheermethodieken als ASP en ITIL toe.Bewaakt de continuïteit en nakoming van overeengekomen service levels (beschikbaarheids- en performance normen).Bepaalt prioriteiten bij (dreigende) dienstverstoringen. Initieert en coördineert te ondernemen acties.Zorgt voor registratie van de uitgezette acties en vastlegging van informatie in systemen.Verzorgt de inrichting van monitoring.
donderdag, 9, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Junior Engineer Mobiel ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van mobiele opstelpunten. Natuurlijk krijg je de nodige begeleiding van een ervaren engineer die jou de fijne kneepjes van het vak bij gaat brengen. Jij bent dan ook leergierig en bereid om jezelf te ontwikkelen binnen de functie als Engineer. De werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer afwisselend. De ene dag zul je doorbrengen op kantoor, de andere ben je op locatie en voer je een site survey uit. Tijdens je werkzaamheden ben je kritisch en streef je er naar om het altijd best mogelijke resultaat te behalen.Wat je als Junior Engineer Mobiel doet: Verzamelen van informatie door middel van Site Survey's.Ontwerpen van het netwerk en het maken van werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.Aanvragen van offertes en vergunningen, daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kostencalculatie.Verzorgen van de overdracht van de werkvoorbereiding.
donderdag, 9, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als NOC Engineer bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk. Je bent de bemiddelaar tussen de operationele beheerafdelingen en klant/gebruiker. Jij bent ontzettend goed in het vinden van een balans tussen de klantwensen en praktische mogelijkheden. Hierbij schakel je zeer regelmatig om tussen je normale werkzaamheden en ad hoc vragen. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je onderzoekt wensen en behoeften van (interne) klanten en speelt hierop in. Daarbij werk je zelfsturend. Je stelt je eigen doelstellingen waarbij je rekening houdt met onvoorziene gebeurtenissen.Wat je als NOC Engineer doet: Levert standaard beheerdiensten. Hierbij bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk.Bewaakt vanuit een beheermethodiek het proces van dienstverlening.Bewaakt de continuïteit en nakoming van overeengekomen service levels (beschikbaarheids- en performance normen).Bepaalt prioriteiten bij (dreigende) dienstverstoringen. Initieert en coördineert te ondernemen acties.Bewaakt de voortgang en kwaliteit van storingsafhandeling en informeert klanten/gebruikers.Beoordeelt de uitvoerbaarheid van wijzigingen.Coördineert de uitvoering van wijzigingen en oplossingen van incidenten/knelpunten.Voert dienstenbeheer taken uit, lost standaard problemen op en documenteert en rapporteert bevindingen.
woensdag, 8, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Field Engineer Mobiel houd je je bezig met het volgens voorschriften uitvoeren van montage en installatie werkzaamheden aan mobiele telecom apparatuur en installaties. Hierbij word je ondersteund door twee ervaren Field Engineers die jou de fijne kneepjes van het vak zullen bij brengen. Je vind het leuk om werkzaamheden uit te voeren door heel Nederland. Hierbij is het je niet vreemd om met handgereedschap te werken. Daarnaast ben je bereid om certificaten te halen die erbij helpen om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan Redden op Hoogte en VCA-Basis. Wat je als Junior Engineer Mobiel doet: Het volgens voorschriften uitvoeren van montage en installatiewerkzaamheden aan onder ander: Apparatuur en installaties t.b.v. mobiele telecommunicatie.Valbeveiligingssystemen.Bliksembeveiligings- /aardingsystemen.Elektrotechnische installaties.Glasvezelaansluitingen.Straal (link) verbindingen.
woensdag, 8, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben je commercieel vaardig, resultaatgericht, energiek, vlot, een tikkeltje brutaal en op zoek naar een leuke baan in Den Bosch? Zie je het werken met targets als een positieve uitdaging en voer je graag een vriendelijk en correct commercieel gesprek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw functie Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven Contactcenter Medewerkers. Door jouw gedrevenheid weet jij nieuwe klanten te werven en/of aanvullende producten of diensten te verkopen aan bestaande klanten. Het behalen van targets staat op de voorgrond. De werktijden liggen op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 14.00. Deze zijn in overleg flexibel in te plannen en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie.
dinsdag, 7, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken. Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken. Wat je als Engineer Glas doet: Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.Vraagt vergunningen aan bij overhedenLegt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
maandag, 6, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Administratief Medewerker (HBO / WO) ben je verantwoordelijk voor het invoeren van data en het nakijken van complexe, zakelijke contracten voor verschillende afdelingen van een groot, toonaangevend bedrijf. Je gaat aan de slag binnen het Contract Management Team. De contracten die je controleert zijn op maat gemaakt voor de klant en het is belangrijk dat deze tot in detail kloppen. Jij zorgt er voor dat de contracten echt op orde zijn.Je vindt het leuk om jouw oog voor detail in een administratieve rol in te zetten. De focus ligt op controle, maar je zult ook ook gegevens invoeren of aanpassingen doorvoeren in documenten of systemen. Hierbij waak jij ervoor dat dit accuraat gebeurt. Wat je als Administratief Medewerker (HBO / WO) doet: Controleren van contracten met een waarde tussen de 50 duizend en 5 miljoen euro.Aanpassen of invoeren van contracten of gegevens in systemen en documenten.
maandag, 6, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van maximaal 20 monteurs. Je zorgt voor de realisatie, budgettering, (capaciteit)planning en bewaakt de kwaliteit van de uit te voeren activiteiten. Het is een dynamische rol waarbij je voortdurend wisselt tussen verschillende aspecten van je functie. Je krijgt veel zelfstandige verantwoordelijkheid en kansen om een positieve impact te maken bij onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf in de telecom installatietechniek. Om succesvol te zijn sta je stevig in je schoenen en bezit je een flinke dosis communicatieve en commerciële vaardigheden. Je vindt het leuk om de samenwerking op te zoeken met jouw team. Daarnaast werk je ook op een prettige manier samen met andere afdelingen en het management.Wat je als Teamleider Telecom doet: Zelfstandig leidinggeven binnen aangegeven kaders. Hierbij hoort het organiseren, coördineren en controleren van alle voorkomende activiteiten in het team.Signaleert knelpunten en stuurt de planning bij waar nodig. Acteert als sparringpartner van de teammanagers over het functioneren van de monteurs. Op basis van de contacten met de teammanagers weet jij de performance van de monteurs wat betreft vakmanschap en competenties waar nodig verder te ontwikkelen. Je voert ook functioneringsgesprekken.Realiseert klanttevredenheid over de monteurs door efficiënt en klantgericht kwaliteit te leveren.Voert gesprekken met monteurs over de performance. Hierbij maak je de prestaties inzichtelijk en krijg je duidelijkheid bij het achterblijven van de KPI's.Aanbieden van coaching en het maken van opleidingsplannen, hierbij worden commerciële afwegingen meegenomen.Stuurt op resultaten en spreekt mensen aan op het nakomen van gemaakte afspraken en verantwoordelijkheden.In deze rol werk je 4 dagen in de regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht en 1 dag in Harderwijk.
maandag, 6, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor de leukste en bekendste webshop van Nederland zijn wij op zoek naar SUPER HELDEN! Als Klantenservice Medewerker laat je de klant versteld staan van de uitstekende service, geef je een advies op maat en laat je de klant achter met een glimlach van oor te oor. Wat je aan vrienden vertelt wat je doet: “Ik ben een SUPER HELD en help klanten in nood!” Wat je echt doet: Je gaat je bezighouden met het telefonisch beantwoorden van klantvragen over; Je helpt mensen met het plaatsen van een bestelling op de webshop Je geeft advies over producten Je lost product gerelateerde problemen direct voor de klant op Je helpt de klant als een pakketje verdwaald is.
maandag, 6, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Medewerker Demontage & Montage ga je bij onze opdrachtgever aan de slag om met grote zorg elektrische laadpalen voor auto's te demonteren om daarna de gegevens te noteren van alle onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan componenten als bedrading, stekkers, behuizing, accu's, etc. Daarna draag je er ook zorg voor om de laadpaal weer in oorspronkelijke staat te brengen. Jij vindt het leuk om met techniek bezig te zijn. Daarbij bezit je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je zeer accuraat. Het is echt een combinatie van hands-on demonteren/monteren en daarnaast met oog voor detail administratief bezig te zijn.De duur van het project is 2 tot 4 weken. Het is voor onze opdrachtgever een belangrijk project en bij goed functioneren is er uitzicht op vaste aanstelling en doorgroei mogelijkheden. Daarbij is het een mooie kans om bij te dragen aan de toekomst van elektronisch rijden binnen in een snelgroeiend bedrijf.Wat je als Medewerker Demontage / Montage doet: Demonteert laadpalen waarbij je zeer zorgvuldig te werk gaat.Registreert de gegevens van alle onderdelen, waaronder de fabrikant, typenummers en serienummers.Monteert laadpalen weer naar de originele staat.
vrijdag, 3, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor een ontzettend gave opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste Technical Vendor Manager. In deze rol ga je bijdragen aan de toekomst van elektronisch rijden. Jij bent verantwoordelijk voor de levering van de technische producten. Kerntaken zijn o.a. de planning, controle, beheer en de kwaliteit van de producten vanuit leveranciers en ondersteuning van de operationele afdelingen op technisch vlak. Jij gaat uitblinken door jouw accountmanagement vaardigheden te combineren met technisch inzicht. Dit is een uitdagende positie waarbij je technische oplossingen en beslissingen kunt beïnvloeden en een brug slaat tussen de vendors en interne organisatie. De problemen en uitdagingen waar je mee te maken krijgt zijn vaak uniek en complex. Wat je als Technical Vendor Manager EV doet: Draagt verantwoording voor de kwaliteit van technische producten die worden ingekocht.Zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald.Schat voorgestelde technische aanpassingen in op toegevoegde waarde voor de interne klant en de eind klant. En stel deze intern voor i.s.m. Product Management. Zorgt ook voor de daadwerkelijk implementatie i.s.m. de leverancier voor toepassing.Ontleedt problemen en komt met oplossingen. Escalaties vanuit de interne organisatie, klant en vendors komen bij jou terecht. Jij pakt deze op een professionele manier op, verwerkt ze en zorgt voor een oplossing. Tijdige, juiste en volledige communicatie met alle stakeholders is hierbij het primaire doel.Houdt het management op de hoogte van belangrijke kwesties en veranderingen die de verwachte bedrijfsresultaten kunnen beïnvloeden.Internationale klanten, projecten en leveranciers horen bij het werkveld.
donderdag, 2, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Onze opdrachtgever ontwikkelt laadoplossingen die de bestuurders van een elektrische auto's voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid. Als medewerker Technische Support ga jij bijdragen aan de EV Infrastructure en ben je primair verantwoordelijk voor het contact met onderhoud- en storingsmonteurs die technisch inhoudelijke vragen hebben. Als specialist op het gebied van laadinfrastructuur bied je zowel per email als telefonisch 1e en 2e lijns ondersteuning aan de monteurs in het veld. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat die efficiency en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je vindt technisch contact en relatiebeheer leuk en bent in staat om op afstand technische ondersteuning te bieden. Je denkt mee met de partner in het belang van de partner monteur en de eindklant. Maar bent ook continu scherp op hoe zaken slimmer, meer gestructureerd en efficiënter kunnen. Hierbij ligt de focus op kwaliteit en werk en redeneer je naar het belang van de E-rijder. Wat je als Technisch Support Medewerker EV doet: Je helpt de monteur met vragen en bewaakt actief de voortgang.Tevens geef je advies wat ervoor zorgt dat het probleem zich niet herhaalt. Op deze manier zorg je voor een maximale partner en elektrisch rijder tevredenheid.Naast elektrotechniek is kennis van IT/data verbindingen/IoT een vereiste. Veel laadoplossingen kennen uitvoerige IT software systemen.Je bent niet alleen technisch, maar je kunt het ook allemaal goed mondeling en schriftelijk verwoorden naar ons partners en monteurs in het veld. In meerdere talen, minimaal Nederlands en Engels en bij voorkeur ook Duits.Verzorgt technische ondersteuning en signaleert verbeteringsmogelijkheden in processen en systemen.
donderdag, 2, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Recruiter krijg je om te beginnen een Recruitment Traineeship om de beste in je vak te worden. Je brengt eerst de kandidatenmarkt goed in beeld om vervolgens bedrijven te benaderen en te ontzorgen op het gebied van Recruitment. Je krijgt trainingen van de beste trainingsbureaus en wordt ook intern goed begeleid. Na gemiddeld 3 maanden kan je al geheel zelfstandig als recruiter functioneren en dus ook voor je eigen business zorgen.
donderdag, 2, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Ingenieur ga jij bij onze opdrachtgever testprogramma's ontwerpen en ontwikkelen. Jouw doel is de functionaliteit en integriteit van elektronische laadpalen en de service eromheen te valideren. Bij onze opdrachtgever werk je aan de toekomst van de EV Infrastructure. Je vindt het leuk om de betrouwbaarheid van het systeem te beoordelen. Daarbij voel je je prettig om jouw elektrotechnische kennis en affiniteit met IT te combineren in een uitdagende job. Je bent ook in staat om verbeteringen voor te stellen en om testprocedures en protocollen te schrijven. Wat je als Tester Elektrotechniek EV doet: Technische werkzaamheden en afronding van de opgegeven taken binnen de beschikbare tijd en het budget.Ontwerpt, ontwikkelt, analyseert, documenteert en ondersteunt het testen van producten, systemen en subsystemen voor de elektrotechnische, functionele en IT-gerelateerde onderdelen.Controleert de klantspecificaties en eisen.Specificeert en evalueert leverancierscomponenten en subsystemen.Verleent technische kennis en bijstand aan andere ingenieurs en ondersteunend personeel.Rapporteert vorderingen en status.Evalueer het vermogen van producten om prestatienormen en specificaties te voldoen.Voert debugs uit van test hardware en software.
donderdag, 2, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Contractmanager ondersteun je het managen en evalueren van complexe contracten bij onze opdrachtgever, een toonaangevende technisch dienstverlener. Hier krijg je de verantwoordelijkheid over werktuigbouwkundige contracten gericht op datacenters. Je gaat werken in een dynamische, positieve en persoonsgerichte werkomgeving. Een mooie kans waarbij er voldoende ruimte is om jezelf te ontplooien en door te groeien. Je vindt het leuk om je commerciële en technische vaardigheden in te zetten. Je signaleert kansen en vertaalt deze naar oplossingen voor de klant. Als contractmanager ben je het eerste contactpersoon bij contractuele zaken. Hierbij houd je het overzicht en werk je planmatig, zelfstandig, secuur en gestructureerd. Je weet goed de balans te vinden tussen de belangen van het bedrijf en de eindklant, waarbij kosten, kwaliteit en service jouw focus hebben. Je denkt ook mee over duurzaamheid en energiereductie. Wat je als Junior Contractmanager doet: Maakt contractafspraken met alle direct- en indirect betrokken partijen.Signaleert en implementeert verbeter- en optimalisatie mogelijkheden.Managen, adviseren, uitvoeren, beheren en bewaken van contractzaken.Bewaakt de afspraken binnen het contract.Maakt contractafspraken, zorgt voor de totstandkoming van werkbegrotingen en zorgt voor de afwikkeling van meerwerk.Rapporteert de financiële status van de contracten, stelt forecasts op en maakt planningen.Blijft op de hoogte van de nieuwste innovaties in de markt.Signaleert verbetermogelijkheden en doet verbetervoorstellen.
woensdag, 1, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor de Retentiedesk afdeling van Ziggo in Rotterdam zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Klantbehoud Medewerkers. Als Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen die bij Ziggo binnenkomen. Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van Ziggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Ziggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van Ziggo te verkopen.
woensdag, 1, november, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Vind jij het gaaf om installaties te onderhouden bij mooie bedrijven in de (Bio) Farmaceutische, Food en Proces industrie? Als Service Monteur ga je voor onze opdrachtgever, een toonaangevend technisch dienstverlener, onderhoud plegen bij industriële bedrijven. Hiervoor zoeken we een enthousiast persoon die ervaring heeft met industriële installaties. Je vindt het leuk om zelfstandig of in teamverband met een takenpakket aan de slag te gaan met een werkpakket. Samen met de werkvoorbereider of service coördinator ben je verantwoordelijk. Het gaat voornamelijk om preventies en correctief onderhoud. Hierbij weet je goed de regelgeving zoals de hygiënecode en Good Manufacturing Practice (GMP) wetgeving na te leven.Wat je als Service Monteur doet: Correctief en preventief onderhoud aan verschillende soorten installaties, zoals: Clean in Place installaties (CIP)Steam in Place (SIP)Water for Injection (WFI)Pure Water (PW)Gedemineraliseerd water (WDI/Demi)Clean Steam (CS)Stoom, Industriële WasautomatenAutoclaven
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators. Als Manager Telecom Vastgoed geef je leiding aan interne, dan wel externe verwervers en beheer je de contracten en relaties met grondeigenaren (zowel particulier als overheid). Als kartrekker ben je daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.Wat je als Manager Vastgoed Management & Verwerving doet: Beheren van de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding ervan.Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio.Aansturen van afdeling Verwerving (intern en/of extern).Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met vastgoedpartijen.Aankopen van gronden en andere (telecom) assets.Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Engineer Glas ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van de Glasvezelnetwerken. Je gaat onder andere aan de slag met GEOS, KANVAS en CAD. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van vele soorten netwerken. Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer en hebt ervaring met glasvezelnetwerken. Wat je als Engineer Glas doet: Draagt zorg voor het ontwerpen van het netwerk. Dit betekent het inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen.Maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.Schrijft werkinstructies en kostencalculaties.Bewaakt de doorlooptijden van je eigen projecten.Vraagt vergunningen aan bij overhedenLegt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast, zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de projecten.
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators. Als Manager Telecom Vastgoed geef je leiding aan interne, dan wel externe verwervers en beheer je de contracten en relaties met grondeigenaren (zowel particulier als overheid). Als kartrekker ben je daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.Wat je als Manager Vastgoed Management & Verwerving doet: Beheren van de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding ervan.Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio.Aansturen van afdeling Verwerving (intern en/of extern).Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met vastgoedpartijen.Aankopen van gronden en andere (telecom) assets.Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Bij het DAS Servicecenter komt al het telefoonverkeer voor de rechtshulpverlening binnen. Ben jij maximaal 20 uur per week beschikbaar en wil jij ons Contactcenter komen versterken? Lees dan snel verder. Dit ga je doen als medewerker Contactcenter Bij DAS Servicecenter komt al het telefoonverkeer voor de rechtshulpverlening binnen. De medewerkers van DAS Contactcenter beantwoorden en verwerken ruim 2500 gesprekken per dag voor de dossierbehandelaars van Legal Operations. In ieder gesprek wordt aan de hand van het verhaal bepaald hoe de beller verder geholpen kan worden. •Je neemt de telefoon aan •Je verbindt door en beantwoordt, indien mogelijk, vragen van verzekerden •Bij afwezigheid van de dossierbehandelaar, maak je een terugbelnotitie Waar kom je terecht? In totaal werken er bij DAS Contactcenter ongeveer 90 medewerkers op verschillende tijden. Deze tijden liggen tussen 08.00 en 17.45 uur. Op de afdeling heerst een warme, collegiale sfeer. Er is veel aandacht voor elkaar. Coaching vinden wij zeer belangrijk en hier is veel ruimte voor. Als je start met je werkzaamheden krijg je een opleiding van 5 dagen. Je gaat daarna aan de slag met een coach waar je altijd op terug kan vallen.
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Jouw rol als Medewerker KlantcontactIn deze rol ben jij hét aanspreekpunt van onze gasten en huiseigenaren. Daarbij is het zaak om snel en accuraat antwoord te geven op allerlei verzoeken zowel telefonisch als via e-mail of chat. Het maakt voor jou niet uit of dat in het Nederlands of Engels is. Het registreren van omboekingen en het afhandelen van resoluties zijn voorbeelden van je dagelijkse werkzaamheden. Jij bent dé expert en hebt een antwoord op iedere vraag en een oplossing voor elke uitdaging. Jij weet de verwachtingen van de klant iedere dag weer te overtreffen! Je krijgt bij deze baan te maken met verschillende soorten klanten uit allerlei werelddelen, die bij jou terecht kunnen met hun hun vragen. Je kent ons bedrijf en de processen op je duimpje en weet goed wat je wel en niet kunt beloven. Je bent zelf ook voortdurend bezig hoe we samen slimmer kunnen werken en de klanten optimaal kunnen bedienen. Je stapt in op een leuk moment Wij zitten middenin de fase om van een toffe start-up te groeien naar een (internationale) innovatieve scale-up. Dat maakt het interessant, uitdagend en heel divers. Wij leggen de lat steeds wat hoger, wat maakt dat je soms uit je comfortzone moet stappen. Ook krijg je veel verantwoordelijkheid en bepaal jij wat goed is voor bnbmanager en voor de klant. Die vrijheid is met jouw ervaring geen probleem! Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.bnbmanager.nl
dinsdag, 31, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Field Engineer ga je security en safety installaties testen en inbedrijfstellen. Het is een diverse job, waarbij je continu voor nieuwe uitdagingen komt te staan op hardware en software vlak. Deze tackle je vol enthousiasme, zelfstandig of in teamverband. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een van de grootste technische dienstverleners in Nederland. Jouw projecten focussen zich in regio west.Je vindt het leuk om een verantwoordelijke rol te hebben. Aan ieder project ga je vol enthousiasme aan de slag. Je werkt accuraat en efficiënt zodat fouten worden voorkomen en projecten tijdig worden afgerond. Hierbij zet je een breed scala van tools in om uiteindelijk de eindklanten zo goed mogelijk te helpen.Wat je als Field Engineer doet: Je controleert en onderhoudt security en safety installaties en de werking van toegepaste hard- en software. Kennisgebieden die hierbij horen zijn elektriciteit, mechanica, instrumentatie en HVAC.Je werkt zelfstandig of in teamverband aan projecten.Je draait mee in storingsdiensten.
maandag, 30, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Infrastructuur zoals zendmasten voor Mobiele Operators. Als Manager Telecom Vastgoed geef je leiding aan interne, dan wel externe verwervers en beheer je de contracten en relaties met grondeigenaren (zowel particulier als overheid). Als kartrekker ben je daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.Wat je als Manager Vastgoed Management & Verwerving doet: Beheren van de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding ervan.Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio.Aansturen van afdeling Verwerving (intern en/of extern).Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met vastgoedpartijen.Aankopen van gronden en andere (telecom) assets.Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
maandag, 30, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Onze opdrachtgever is een internationale, snelgroeiende onderneming die investeert in Telecom Vastgoed zoals GSM-Masten voor Mobiele Operators. Als Manager Telecom Vastgoed geef je leiding aan een klein team verwervers en beheer je de contracten en relaties met vastgoedpartijen. Als kartrekker ben je daarnaast actief bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe concepten. Je bent contractueel en juridisch sterk maar bent ook een kei in het onderhouden van relaties. Daarnaast ben je commercieel en ben je een pragmatische Manager die niet alleen leiding geeft maar ook zelf participeert in projecten.Wat je als Manager Telecom Vastgoed doet: Beheren van de vastgoed portfolio en je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding ervan.Bedenken en implementeren van nieuwe concepten en processen.Identificeren, analyseren en rapporteren van de risico's van de vastgoed portfolio.Aansturen van afdeling Verwerving (intern en/of extern).Onderhandelen en verlengen van raamovereenkomsten, huurcontracten en andere overeenkomsten met vastgoedpartijen.Aankopen van gronden en andere (telecom) assets.Opstellen en administratief afhandelen van aankopen en andere overeenkomsten in samenwerking met notaris.Controleren en perfect up-to-date houden van de systemen.Verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages.
zondag, 29, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Projectleider VoIP ben je als coördinator verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten. Je stuurt continu op kwaliteit, kosten en doorlooptijd. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het betreft projecten die enkele weken voorbereiding kosten en binnen enkele dagen worden opgeleverd. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VoIP-oplossingen voor het MKB.Als Projectleider ben je na ondertekening van de offerte verantwoordelijk voor de aansturing van de installatie van nieuwe telefoon centrales en/of de implementatie van VoIP oplossingen. Aan de hand van een opname op locatie bij de klant werk je een stappenplan en daarbij behorende planning uit. Je communiceert gedurende het gehele traject met zowel externe als interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en Monteurs. Wat je als Junior Projectleider VoIP doet: Verantwoordelijk voor de complete begeleiding van projecten vanaf de ondertekening van de offerte tot en met de oplevering.Eerste aanspreekpunt voor klanten tijdens de projectfase. Daarnaast communiceer je gedurende het traject ook met externe contactpersonen zoals IT-leveranciers en Service Providers.Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
donderdag, 26, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als VoIP Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en programmering van telefonie oplossingen bij klanten in het zakelijke MKB. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VoIP-oplossingen voor het MKB.Je vindt het leuk om servicegericht te werk te gaan op locatie. Je voert installaties uit bij klanten door heel Nederland en wilt jou opgedane kennis van VoIP en ICT inzetten om klanten te helpen altijd bereikbaar te zijn. Kwaliteit en service staan hoog bij je in het vaandel. Wat je als VoIP Engineer doet: Installeren en programmeren van telefonie-oplossingen bij klanten door heel Nederland.Verhelpen van storingen en het verlenen van technische support.Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
donderdag, 26, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
As a Core Network Engineer IMS you are responsible for network designs in the IMS domain. Your goal will be to make the network of a leading operator even better. It's a versatile role for a true technical specialist with VoLTE, CS-Voice and SIP experience. Are you up for the challenge?You enjoy working in a highly motivated team at our client in The Netherlands. You will also still be part of #TeamDecom. This means that we will provide you with full support for Visa procedures, housing, etc. And after the start of your new job we will continue to help you reach your goals.What you do as a Core Network Engineer IMS: Design High Level Designs (HLD) and Low Level Designs (LLD).Responsible for upgrades and patches.Provide Technical support, both internal and external.
donderdag, 26, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ziggo; wie kent het niet? De grootste telecom dienstverlener van Nederland is op zoek naar versterking voor hun klantcontact centrum in Rotterdam. Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en commercieel onderlegd? Namens Ziggo mogen wij mensen helpen aan een leuke nieuwe baan in het callcenter in hartje Rotterdam. Binnen het callcenter van Rotterdam zijn er momenteel verschillende mogelijkheden binnen de diverse disciplines van het klantcontact centrum. Wij zoeken medewerkers die zich verder willen ontplooien, die graag voor één van de grootste bedrijven van Nederland wil werken en daar binnen een jaar tijd een dienstverband bij Ziggo zelf willen verdienen! Jij? Op dit moment hebben wij op 3 afdelingen vacatures: Medewerker Retentie (klantbehoud) Inbound Medewerker Retentie (klantbehoud) Outbound Medewerker Inbound Sales Binnen al deze functies staat het contact met de Ziggo-klant centraal. Jij begeleidt de klant bij een nieuwe bestelling, of je bent de persoon die ervoor zorgt dat een klant weer helemaal tevreden is met zijn dienstenpakket. Jij gaat het gesprek aan met de klant en door jouw enthousiasme en drive ga je klanten overtuigen van de kwaliteit van de diensten van Ziggo! Wanneer je aangenomen wordt voor één van deze functies, start je met een fulltime training van 4 weken om je helemaal klaar te stomen voor jouw werkzaamheden. De komende tijd starten er veel trainingen binnen Ziggo, waardoor je ongetwijfeld op een voor jou gunstig moment kunt instromen!
dinsdag, 24, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Service Coördinator / Planner zorg je voor de uitvoering van alle werkzaamheden die zijn overeengekomen met de klant op het gebied van technische installaties en communicatienetwerken. Je vindt het leuk om met Opdrachtgevers en Monteurs in contact te zijn en je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerker. Om hier invulling aan te geven behoren communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen tot jouw talent. Wat je als Service Coördinator / Planner doet: Verantwoordelijk voor het monitoren van de werkopdrachten voor een team van circa 15 monteurs.Adviseren van de monteurs op locatie.Je onderhoud de contacten met de opdrachtgevers en leveranciers en stelt hiervoor de planning op.Je bewaakt het volledige proces en onderhoud telefonisch contact met de opdrachtgevers.Je werkt met geautomatiseerde systemen en je houdt deze up-to-date.Je houdt je bezig met het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten.Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische omgeving en hebt een groot oplossend vermogen.Je initieert verbeteringen.Je bewaakt de planning en zorgt voor een goed administratie.
dinsdag, 24, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ga jij bijdragen aan interessante projecten gericht op de infrastructuur voor elektrisch rijden? Als Medewerker Projectmanagement (PMO) ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van projecten. Denk hierbij aan plannen, organiseren, monitoren en rapporteren. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een snel groeiend, middelgroot bedrijf dat zich richt op moderne oplossingen voor de zogenaamde Electric Vehicle (EV) markt. Een mooie kans om bij te dragen aan een groene toekomst in een uitdagende rol.Je vindt het om met veel positieve energie zaken goed te organiseren. Als ervaren PMO Medewerker zorg jij voor een goedlopende support office. Je bent een kei samenwerken en wilt altijd de hoogste kwaliteit opleveren. Daardoor ben je goed in staat om jouw centrale rol binnen de organisatie te vervullen. Hierbij kun je goed met feedback omgaan en durf je zelf collega's ook aan te spreken.Wat je als Medewerker Projectmanagement (PMO) doet: Ondersteunt de projectmanagerLevert betrouwbare rapportages.Stemt vraag en aanbod met betrekking tot resources af en vergroot het inzicht in de beschikbaarheid van resources.Ondersteunt bij het aanvragen van nieuwe project managers, het verlengen van contracten van externe medewerkers en onderhoud het totaal resource overzicht van de programma's.Coördineert de onboarding van nieuwe medewerkers op projecten en programma's.Beheert standaarden, templates en documenten met betrekking tot projectmanagement.Borgt dat producten, activiteiten en uitkomsten in lijn zijn met de vastgelegde criteria.Ondersteunt bij de uitvoering van kwaliteitscontroles en reviews op projecten.Coördineert en organiseert project reviews.Ondersteunt in de uitvoering van communicatie activiteiten.Verzorgt secretariële ondersteuning voor het team, de projecten en de programma's.
donderdag, 19, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Een bruto uurloon van €9,04 per uur vanaf 21 jaar en ouder; Volledige OV-vergoeding of reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats; De mogelijkheid om veel uren te maken op de momenten dat het jou uitkomt; Een professionele werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat.
donderdag, 19, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Glasvezel Engineer ondersteun je de projectleider. Het gaat om mutatieprojecten in de infrastructuur. Denk hierbij aan het verleggen van glasvezels, de aanleg van nieuwe tracés, etc. Het is een ondersteunende functie waarbij veel waarde wordt gehecht aan jouw persoonlijkheid.Je vindt het leuk om met enthousiasme werkzaamheden op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Voor deze rol zoeken we zowel ervaren als junior kandidaten met enige glasvezel kennis. Wat je als Glasvezel Engineer doet: Ondersteunen bij mutatieprojecten (verleggen van glasvezels, de nieuwe aanleg van tracés, etc).Lezen van bekabelingstekeningen.Tekenen van kleine glasvezeltekeningen.Checken van fysieke infrastructuur ter plaatse en zaken vastleggen op foto of papier.
donderdag, 19, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
As an IMS Engineer you have a range of responsibilities in the Core Network domain. Your focus is on IMS / vIMS. You test solutions, perform audits, provide support and handle documentation for our client, a well-known, international player in the telecoms field. The role is mostly desk-based, but on some days you will also drive to the test center.In you we find a specialist with experience broad technical skills in the IMS domain. Since you will be working together with coleagues and customers, it's important that you have a strong communication skills and a sense for business.What you do as a IMS Engineer: Focus on the Core Network.Carry out intense testing to certify solution's suitability and readiness for deployment.Provide onsite support, troubleshooting, implementation and rollout.Conduct network and system audits or assessment.Work with Project Manager to identify the scope of work for projects.Perform knowledge transfer to project team and customer.Handle various levels (high, detail & low) of documentations and Knowledge Based Articles.Perform problems replication and product faults identification.Interact with external and internal customer(s) during various stages of support and implementation.
dinsdag, 17, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Medewerker Planning ben je verantwoordelijk voor het inplannen van werkzaamheden en medewerkers. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een gaaf telecombedrijf dat zich richt op connectiviteit-diensten en nieuwe technologieën. Het is een snelgroeiend bedrijf dat veel waarde hecht aan professionaliteit, respect en innovatie.Als top kandidaat ben je communicatief vaardig en goed in administratie. Bij de intake van klantvragen weet je goed door te vragen om erachter te komen wat er precies moet gebeuren. Met de juiste informatie bij de hand, meld je de opdracht aan in het Workflow Management System en plan je de tickets en monteurs in. Daarnaast ga je diverse administratieve taken uitvoeren.Wat je als Medewerker Planning doet: Plant tickets en resources in en meldt opdrachten aan in het workflow management system.Verzorgt de intake van klantvragen waarbij je goed doorvraagt wat er precies moet gebeuren.Belt met klanten voor het maken van afspraken.Verzorgt de verlof planning in het programma Field Force.Voert diverse administratieve handelingen uit.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Medewerker Planning ben je verantwoordelijk voor het inplannen van werkzaamheden en medewerkers. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, een gaaf telecombedrijf dat zich richt op connectiviteit-diensten en nieuwe technologieën. Het is een snelgroeiend bedrijf dat veel waarde hecht aan professionaliteit, respect en innovatie.Als top kandidaat ben je communicatief vaardig en goed in administratie. Bij de intake van klantvragen weet je goed door te vragen om erachter te komen wat er precies moet gebeuren. Met de juiste informatie bij de hand, meld je de opdracht aan in het Workflow Management System en plan je de tickets / resources in. Daarnaast ga je diverse administratieve taken uitvoeren.Wat je als Medewerker Planning doet: Plant tickets en resources in en meldt opdrachten aan in het workflow management system.Verzorgt de intake van klantvragen waarbij je goed doorvraagt wat er precies moet gebeuren.Belt met klanten voor het maken van afspraken.Verzorgt de verlof planning in het programma Field Force.Voert diverse administratieve handelingen uit.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor het Klant Contact Center van onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar Callcenter Medewerkers. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en oplossingen voor in huis (alarminstallaties, rookmelders, inbraakpreventie etc.). Als Callcenter Medewerker benader je potentiele klanten om ze op een enthousiaste en overtuigende manier, één van de beveiligingsproducten te verkopen. Deze klanten hebben zelf via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de diensten van onze opdrachtgever. Naar aanleiding van dit terugbel verzoek neem jij telefonisch contact op met de klant. Tijdens het gesprek informeer je de klant over de mogelijkheden van de beveiligingsproducten. Daarnaast maak je samen met de klant een virtuele tour door het huis om op deze manier de behoefte van de klant in kaart te brengen. Daarnaast bel jij potententiele klanten op nadat ze een bezoek hebben gehad van een Security Vertegenwoordiger om hun laatste twijfels weg te nemen en ze een van de systemen te verkopen. Wat de Security Vertegenwoordiger niet is gelukt, krijg jij wel voor elkaar! Jij belt ze namelijk op met een ‘offer they can't refuse' om ze alsnog te overtuigen. Als contact center medewerker bel je dus het bestaande klantenbestand na (warme leads). Als je een systeem verkocht hebt, maak je ook meteen een afspraak met een van de installateurs voor de installatie van het systeem. Het belscript zal je voldoende handvaten bieden om je telefoongesprekken succesvol af te ronden. Naast deze verkoopgesprekken, handel je ook binnenkomende klantvragen af. Je verkoopkwaliteiten wissel je dus af met je empathisch vermogen en servicegerichtheid.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar parttime en fulltime Inbound Callcenter Medewerkers. Als Inbound Callcenter Medewerker kom je te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het' aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen. Als Inbound Callcenter Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor de Retentiedesk afdeling van VodafoneZiggo zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers. Als Inbound Klantbehoud Medewerker VodafoneZiggo ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen. Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Wij zijn voor een opdrachtgever in Abcoude op zoek naar Inbound Klantenservice Medewerkers voor op het Klantcontact Center van een Internationale Luchthaven. Als Klantenservice Medewerker voer je vele inkomende telefoongesprekken (inbound) waarbij je de klant van het juiste antwoord voorziet. Daarnaast beantwoord je ook klantvragen per e-mail en chat. Je beantwoordt vragen en verstrek informatie over; aankomst- en vertrektijden, reserveringen, parkeren, gevonden voorwerpen, winkelen en een dagje uit op de Luchthaven. In de gesprekken gebruik je jouw communicatieve vaardigheden, kennis en beschikbare informatie om de klanten te ondersteunen bij vragen, klachten en/of problemen. Je werkt in een dynamische, afwisselende en internationale omgeving waarbij dienstverlening en klanttevredenheid de rode draad vormt. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw commerciële- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!Voor de Retentiedesk afdeling van van een bekende Telecomprovider zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers. Als Inbound Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen.Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van de Telecomprovide. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Onze opdrachtgever heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van deze Telecomprovider te verkopen.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende klantcontact functie waarin jij jouw communicatieve, servicegerichte en commerciële vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder! Voor een aantal grote topmerken zoals; VodafoneZiggo, Samsung, Bol.com en de Media Markt zijn wij op zoek naar Klantenservice Medewerkers. Als Klantenservice Medewerker ben jij het visitekaartje van de organisatie en beantwoord je telefonische vragen over bestellingen, facturen, storingen of geef je advies over een product. Je laat de klant versteld staan van de uitstekende service, geeft advies op maat en laat de klant ophangen met een glimlach op zijn gezicht. Ben jij nog steeds enthousiast? Neem dan telefonisch contact op met een van onze recruiters via telefoonnummer 088 99 888 88. Zij kunnen jou alles vertellen over de openstaande vacatures en de mogelijkheden bij een van deze top merken.
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Telefonisch Klantadviseur voor VodafoneZiggo waarschijnlijk jouw nieuwe baan! Voor de afdeling Retentie zijn wij op zoek naar kandidaten die de klanten van VodafoneZiggo zich weer helemaal thuis laten voelen met de dienstverlening van VodafoneZiggo. Jij gaat het gesprek aan met klanten die bij jou hebben aangegeven hun contract te willen opzeggen. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Door in gesprek te gaan met deze klanten kom je erachter waarom zij hun diensten willen beëindigen. Op basis van de informatie die jij tijdens dit gesprek krijgt, ga je op zoek naar de beste oplossing voor deze klant, met als ultieme doel; het behouden van deze klant voor VodafoneZiggo! Wat je aan vrienden vertelt wat je doet: "Ik zorg ervoor dat mijn klanten weer helemaal happy zijn met de producten die zij afnemen!" Wat je echt doet: In gesprek gaan met klanten die één of meerdere diensten van VodafoneZiggo willen opzeggen. Jij bent er voor de klant en wil hem/haar, d.m.v. een optimale service en het afstemmen van het dienstenpakket van VodafoneZiggo met de klant, behouden voor VodafoneZiggo. Weet jij de klant weer blij te maken met de diensten die hij/zij afneemt? Dan heb je jouw doel bereikt en is de klant geholpen aan precies het juiste pakket wat helemaal naar zijn/haar wens is!
maandag, 16, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Deze functie biedt jou een unieke kans om je commerciële skills optimaal te benutten. Als junior accountmanager krijg je zeer gedegen trainingen/ traineeship om de beste in je vakgebied te worden. Je wordt intensief begeleid en ondersteund bij het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van relaties, het werven van personeel voor jou relaties en je te ontwikkelen tot een vakinhoudelijk sterke specialist. Als junior accountmanager hou je er van om te scoren en hiervoor beloond te worden maar je bent daarnaast wel iemand die ervan houdt om eerlijk zaken te doen en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
zaterdag, 14, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Deze functie biedt jou een unieke kans om je commerciële skills optimaal te benutten. Als junior accountmanager krijg je zeer gedegen trainingen/ traineeship om de beste in je vakgebied te worden. Je wordt intensief begeleid en ondersteund bij het binnenhalen van nieuwe klanten, het opbouwen van relaties, het werven van personeel voor jou relaties en je te ontwikkelen tot een vakinhoudelijk sterke specialist. Je houdt ervan om te scoren en hiervoor beloond te worden maar je bent daarnaast wel iemand die ervan houdt om eerlijk zaken te doen en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden.
zaterdag, 14, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel ter ondersteuning van de Engineers voor het voorbereiden van projecten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen, materialen en diverse administratieve processen. Onze opdrachtgever is een specialist in het aanleggen van telecom netwerken.Jij weet resultaten waar te maken. Je vindt het leuk om tot in de puntjes op de hoogte te zijn van projecten en zaken goed bij te houden. Omdat jij altijd up-to-date bent van wat er speelt, ben jij het perfecte centrale aanspreekpunt. Gelukkig sta je stevig in je schoenen en ben jij soepel in de omgang, want je bent de contactpersoon voor collega's en derden op verschillende niveaus, waaronder techneuten.Wat je als Werkvoorbereider 4G Telecom Installaties doet: Ondersteunt de Engineers bij projectvoorbereiding.Zorgt voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen en materiaal door een uitstekende voorbereiding van de werkzaamheden in de uitvoering.Houdt je bezig met de bestellingen, clickmeldingen, moormeldingen en roept materiaal af voor projecten en zorgt dat deze op tijd klaar staan voor uitvoering.Bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen tijdens de werkvoorbereiding. Je onderhoud nauw contact met de planner, projectleider, engineer, directievoerder, gebouweneigenaren en gemeenteopzichters.Verzamelt de uitvoering(revisie)mappen en zorgt er voor dat deze op tijd bij de na-engineering zijn.
donderdag, 12, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel ter ondersteuning van de Engineers voor het voorbereiden van projecten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen, materialen en diverse administratieve processen. Onze opdrachtgever is een specialist in het aanleggen van telecom netwerken.Jij weet resultaten waar te maken. Je vindt het leuk om tot de puntjes op de hoogte te zijn van projecten en zaken goed bij te houden. Omdat jij altijd up-to-date bent van wat er speelt, ben jij het perfecte centrale aanspreekpunt. Gelukkig sta je stevig in je schoenen en ben jij soepel in de omgang, want je bent de contactpersoon voor collega's en derden op verschillende niveaus, waaronder techneuten.Wat je als Werkvoorbereider 4G Telecom Installaties doet: Ondersteunt de Engineers bij projectvoorbereiding.Zorgt voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen en materiaal door een uitstekende voorbereiding van de werkzaamheden in de uitvoering.Houdt je bezig met de bestellingen, clickmeldingen, moormeldingen en roept materiaal af voor projecten en zorgt dat deze op tijd klaar staan voor uitvoering.Bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen tijdens de werkvoorbereiding. Je onderhoud nauw contact met de planner, projectleider, engineer, directievoerder, gebouweneigenaren en gemeenteopzichters.Verzamelt de uitvoering(revisie)mappen en zorgt er voor dat deze op tijd bij de na-engineering zijn.
donderdag, 12, oktober, 2017
Source: Telecom vacaturebank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *