Telecom Vacatures

 

Als ervaren Procesmanager wordt jij enthousiast van procesbesturing, procesverbetering en mensen verbinden en ontwikkelen. Zo lever jij een waardevolle bijdrage aan een efficiëntere organisatie en hogere kwaliteit. Onze opdrachtgever bouwt en beheert telecom netwerkinfrastructuren voor haar klanten.Jij vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de volledige procesketen en het managen van de klant. Betrouwbaarheid, continuïteit en procesdoorlooptijd zijn daarbij belangrijke begrippen. Je weet mensen te overtuigen op verschillende niveau's en durft gevraagd en ongevraagd advies te geven. Ten slotte weet je mensen te verbinden en te ontwikkelen en vier je successen samen.Wat je als Procesmanager doet: Analyseert en verbetert de interne bedrijfsprocessen gericht op het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie van het leveren van diensten aan de klant.Draagt verantwoordelijkheid voor de dagelijkse (productie)besturing, waarbij het gaat om realisatie, budgettering, (capaciteit)planning en kwaliteit van de uit te voeren activiteiten.Bestuurt de productie door arbeidscapaciteit af te stemmen op het werkpakket op dag- en weekniveau.Bewaakt de doorlooptijd van de planning en stuurt indien noodzakelijk bij en stuurt actief op (individuele) KPI's.Adviseert het betreffende management over mogelijkheden om een efficiëntere productie te realiseren.Verbetert het raamwerk dat collega's in staat stelt om hun werkzaamheden prettig, efficiënt en effectief uit te voeren. Om dit te kunnen doen heb jij intensief contact met medewerkers op verschillende hiërarchische niveaus.Zoekt de samenwerking met de business op en je weet wat er speelt en welke kansen en knelpunten er zijn en kan daar op inspelen. Incidenten moeten worden gecorrigeerd en noodzakelijke structurele verbeteringen of ontwikkelingen geborgd. Levert dagelijkse voortgangsrapportages voor alle relevante processtappen op en maakt indien nodig ook technische rapportages.Draagt HR en financiële verantwoordelijkheden binnen het proces.
zaterdag, 23, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Engineer HFC / Ziggo ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van coax- en glasvezelnetwerken. Daarnaast krijg je verschillende opleidingen aangeboden en wordt je bijgestaan door een ervaren Engineer HFC / Ziggo zodat jij je kunt ontwikkelen tot een volwaardig Engineer HFC / Ziggo. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en bent kritisch naar je eigen werk. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jou omgeving uit elke dag weer voor het beste te gaan. Daarnaast weet je met jouw communicatieve skills goed in contact te blijven met de opdrachtgever en houd jij deze altijd op de hoogte van de status van de lopende projecten. Wat je als Junior Engineer HFC / Ziggo doet: Ontwerpen van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen).Maken van werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.Schrijven van de juiste werkinstructies en bewaken van de doorlooptijden van de projecten.Aanvragen van vergunningen bij overheden en vastleggen van gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten in een logboek. Zo heeft de opdrachtgever altijd inzicht in de voortgang van zijn projecten.
donderdag, 21, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor telecom projecten van begin tot eind. We hebben mooie kansen bij verschillende opdrachtgevers verspreid in Nederland. Jouw focus, als ervaren projectleider, komt te liggen op site acquisitie, bouw, beheer en onderhoud van (antenne) locaties.Je vind het leuk om de juiste balans te realiseren tussen tijd, kwaliteit en geld. Met jouw ervaring in de telecom en projectmanagement ben je in staat controle uit te voeren en sturing te geven aan een team met diverse specialisaties. Helder communiceren zit in je bloed.Wat je als Delivery Manager doet: Geeft dagelijkse sturing aan Telecom specialisten zoals Engineers, Planners, Projectleiders en/of Monteurs. Hierbij zorg je voor voldoende controle.Stelt een overall planning op, inclusief bijhorende resource behoefte en planlijn voor de uit te voeren projecten.Project-, financieel- en risicomanagement.Rapporteert op projectvoortgang ten aanzien van tijd, geld en kwaliteit ten einde de interne organisatie en de klant te informeren over de realisatie versus doelstellingen.Adviseert, informeert en werkt samen met (potentiële) klanten.Verbetert processen door het opstellen, implementeren en monitoren van procedures en richtlijnen.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor meerdere van onze toonaangevende opdrachtgevers zijn we door het hele land op zoek naar Field Engineers. Mooie projecten in de mobile telecom infrastructuur waarbij jouw daadkracht en technisch inzicht het verschil gaan maken. Als Field Engineer zorg je voor ongeplande en geplande on-site aanpassingen aan antennelocaties.De ene dag verhelp je storingen en de andere dag voer je geplande werkzaamheden uit. Waar je ook mee bezig bent, jij vindt het leuk om de beste oplossing te vinden. Iedere dag ga jij met frisse energie nieuwe uitdagingen aan.Wat je als Field Engineer GSM / UMTS / LTE doet: Uitvoeren van correctieve en gepland/ongeplande werkzaamheden aan netwerkelementen van Mobiele Operators GSM/UMT/LTE.Uitvoeren van alle on-site werkzaamheden.Integreren van nieuwe elementen in het netwerk;Verhelpen van storingen aan antennelocaties.Zorgen voor een goede (administratieve) afhandeling van de storing.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Radio Engineer ben je verantwoordelijk voor de RF planning en het RF ontwerp van mobiele netwerken. Voor onze verschillende opdrachtgevers zijn we op meerdere locaties in Nederland op zoek naar RF professionals, echte toppers in hun vakgebied. Jij gaat aan de slag met diverse onderdelen van radio engineering, zoals planning, netwerkverbetering (dekking en kwaliteit) en de uitvoering van projecten. Je wilt natuurlijk meteen goed van start gaan, dus je hebt al de nodige ervaring in het RF veld. Jij voelt je op jouw best wanneer je jouw analytisch inzicht en technische kennis in zet om radioplannen op te stellen of oplossingen door te voeren. Of je nou bezig bent met planning, site surveys of met collega's van andere disciplines in overleg bent, jij streeft altijd naar het beste resultaat voor de klant.Wat je als Radio Engineer doet: Verzorgt planning en woont (technische) site surveys bij, waarbij je verantwoordelijkheden hebt tot aan site acceptatie.Beoordeelt geschikte locaties met de afdeling Site Acquisitie.Bezoekt sites en overlegt met belanghebbende, zoals Site Engineers, Negotiators en eigenaren.Bepaalt antennerichtingen, antennehoogtes, schotelrichting, e.d.Creëert werkorders in Workflow Management Systemen.Berekent en bepaalt netwerk impact voor bereik en capaciteit uitbreiding.Komt met voorstellen voor RF oplossingen en voert de aanpassingen door om de performance van sites te verbeteren.Ondersteunt bij diverse aanvragen, zoals Corporate Coverage Requests, Site Share & Courtesy Requests en Governmental Regulations Requests.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Glasvezel Engineer ondersteun je de projectleider. Het gaat om mutatieprojecten in de infrastructuur. Denk hierbij aan het verleggen van glasvezels, de aanleg van nieuwe tracés, etc. Het is een ondersteunende functie waarbij veel waarde wordt gehecht aan jouw persoonlijkheid.Je vindt het leuk om met enthousiasme werkzaamheden op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Voor deze rol zoeken we zowel ervaren als junior kandidaten met enige glasvezel kennis. Wat je als Glasvezel Engineer doet: Ondersteunen bij mutatieprojecten (verleggen van glasvezels, de nieuwe aanleg van tracés, etc).Lezen van bekabelingstekeningen.Tekenen van kleine glasvezeltekeningen.Checken van fysieke infrastructuur ter plaatse en zaken vastleggen op foto of papier.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Project Manager wil je graag je expertise met complexe projecten en (verander)programma's inzetten binnen Telecom. Voor diverse klanten in Nederland zijn we op meerdere locaties op zoek naar Projectmanagers. Jij bent een ervaren projectmanager die gewend is te opereren in 'de business' of op het snijvlak van de business en Telecom.Jij voelt je op je best als je bij complexe projecten verantwoordelijk bent voor de realisatie en het resultaat. Je bezit een flinke dosis projectmanagement ervaring en weet goed de balans te vinden tijd, kwaliteit en geld. Wat je als Project Manager Telecom doet: Realisatie van projecten: van de initiatiefase tot en met de overdracht naar de klantenorganisatie, binnen de afgesproken planning en budget en volgens kwaliteitsnormen.Projectvoorbereiding en planning.Initiëren en beheren van projecten.Voorbereiden en beheren van alle risicofactoren voor en tijdens de levenscyclus van een project.Managen van KPI's en SLA's.Beheer van project wijzigingsverzoeken.Zorgen voor de afronding van het project en dat de opleveringsprocessen zijn afgerond.Deelnemen aan de voorbereiding van nieuwe projecten en aanbestedingen wanneer dat nodig is.Onderhouden van een relevant netwerk bij de opdrachtgever, zowel aan de business zijde als de telecom zijde.Je begrijpt op welke wijze je met de stakeholders van het project moet omgaan.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Samen gaan wij gaan voor het allerbeste. Dat begint met het koppelen van jou als specialist aan de juiste opdrachtgever. Voor meerdere projecten bij onze klanten zijn we op zoek naar Site Engineers op meerdere locaties in Nederland. Site Engineers die gedreven zijn om voor het beste resultaat te gaan. Als Site Engineer ben jij verantwoordelijk voor de bouw en implementatie van telecom installaties. We zijn geen fans van clichés, maar in deze uitdagende rol ben je écht de spin in het web. In jou vinden we de mix tussen ervaring in de telecom en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je externe partijen op een positieve manier aan kunt sturen. Jij vindt het leuk om alle processen optimaal te laten verlopen. Jouw flexibele instelling komt in dit dynamische proces goed van pas. Met een scherp oog voor detail hou jij de controle, signaleer je aandachtspunten en communiceer je deze richting de aannemers.Wat je als Site Engineer doet: Draagt verantwoordelijkheid voor de bouw en verbouw van antenne installaties.Stuurt aannemers en leveranciers aan, signaleert problemen zo vroeg mogelijk en weet deze op een goede manier te communiceren naar betrokken partijen.Laat processen zo efficiënt mogelijk verlopen en doet voorstellen voor verbeteringen richting de Delivery Manager, waaraan je rapporteert.Eindverantwoordelijk voor logistieke processen en controle van offertes rondom je eigen projecten.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Directievoerder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse uitvoering van civiele-, glasvezel en montagewerkzaamheden. Echt een 'spin in het web' rol, want je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen tijdens de uitvoering. Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de telecom infrastructuur.Je vindt het leuk om je coördinerende en communicatieve vaardigheden in te zetten. Hiermee stuur je op kwaliteit, veiligheid en een tijdige oplevering. Je durft verbeteringen aan te brengen aan de processen en reageert snel op ontwikkelingen. Bij voorkeur heb je al eerder met de aanleg en mutatie van ondergrondse netwerken gewerkt, zodat je meteen 'up- and running' bent.Wat je als Directievoerder doet: Zorgt voor een goede afstemming van de benodigde capaciteit voor de uitvoering van civiele-, glasvezel en montagewerkzaamheden van een te bouwen netwerk.Bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen in overleg met de projectleider.Voert kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit. Eventueel meer/minderwerk geef je door aan de projectleider. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle uitvoerende medewerkers en onderhoud je nauw contact met betrokkenen zoals de planner, projectleider, teamleider, opdrachtgever en overige instanties.Neemt actief deel aan weekstarts en teammeetings. Ook lever je een actieve bijdrage in het verbeteren van de processen en dien je verbetervoorstellen in.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Bouw Projectleider Mobiel ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de bouw van mobiele sites. Het aansturen van de aannemer is een van jouw hoofdverantwoordelijkheden. Voor deze uitdaging bij een bekende telecom operator zoeken we een echte teamplayer.Jij vindt het leuk om projecten in goede banen te leiden. Je bent goed in het aansturen van aannemers en het bewaken van de voortgang. Hierbij heb je voldoende technische kennis om de juiste keuzes te maken. Daarnaast ben je financieel eindverantwoordelijk voor de sites. Hierbij is het ook belangrijk dat je administratief secuur werkt. Wat je als Bouw Projectleider Mobiel doet: Technical Site Survey van nieuwe antenne opstelpunten met aannemer en bijsturen op het site design.Beoordelen van site engineering en design op juistheid op basis van requirements.Beoordelen van Quotations van de aannemers op juistheid van opgevoerde kosten.Aansturen van de aannemers en haalt het beste in hen naar boven. Je zorgt voor een goede samenwerking en stuurt op doorlooptijden en deadlines.Uitzetten of terug managen van oplossingen voor problemen die de aannemer ondervindt tijdens of voor de bouw van de siteBouwtechnische acceptatie van de site op locatie met de aannemerSturen op het oplossen van restpuntenCoördineren van het "on air" brengen van de locatie: afstemmen tussen aannemer, Transmissie en Integration.Validatie van de as built van afgeronde sites Controle op de factuur van de aannemer op juistheid op basis van de daadwerkelijk uitgevoerde werkzaamhedenAdministratief bijhouden van alle proces stappen in de systemen
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Projectleider zorg je voor een goede begeleiding en afronding van diverse procesmatige en technische projecten op zowel operationeel als financieel vlak. Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is een van je sterke punten. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en draagt zorg voor een goede communicatie tussen collega's en de interne afdelingen. Jouw kennis van project- en procesmanagement komen hierbij goed van pas. Als spin in het web onderhoud je het contact met de verschillende belanghebbende. Jij maakt jouw projecten tot een succes. Wat je als Projectleider doet: Leidt organisatorisch en procesmatige projecten.Stelt projectplannen op en stemt die af met interne en externe stakeholders.Draagt bij aan de implementatie van nieuwe processen en werkpakketten, maar ook bij de realisatie van nieuwe netwerken en van maatwerk opdrachten.Draagt de financiële verantwoordelijkheid voor het budget van het project.
woensdag, 20, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
De systeembeheerder geeft aanvulling op het netwerkbeheer van onze klanten. Zo zorgt de systeembeheerder voor het uitvoeren van projecten, verzorgen van uitleveringen van het hard- en software en het oplossen van knelpunten bij relaties. Het geven van advies aan onze klanten is ook erg belangrijk binnen de functie systeembeheerder. De dagelijkse werkzaamheden bevatten daarnaast garantie, onderhoud en service afhandelingen. - Invulling geven aan de externe, interne en technische dienstverlening bij klanten. Dit betreft onder andere testen, installatie en configureren. - Samen met de aangewezen contactpersoon ga je plannen en afstemmen van de werkzaamheden. Van hier uit voer je de volgende activiteiten uit. - Administratieve verantwoording van uitgevoerde werkzaamheden, denkend aan bezoekverslagen en urenverantwoording. - Terugkoppeling geven aan de operationeel manager over de activiteiten. - Het op orde houden van eigen productiviteit en kwaliteit van de geleverde prestaties. - Het bewaken van eigen productiviteit en kwaliteit van de geleverde prestaties. - Bezig zijn met ontwikkelingen in de markt die voor de (toekomstige) dienstverlening van belang kunnen zijn. - Een ondersteunende rol van de verkoop, bij de presales activiteiten op het gebied van techniek.
dinsdag, 19, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Glasvezel Engineer ondersteun je de projectleider. Het gaat om mutatieprojecten in de infrastructuur. Denk hierbij aan het verleggen van glasvezels, de aanleg van nieuwe tracés, etc. Het is een ondersteunende functie waarbij veel waarde wordt gehecht aan jouw persoonlijkheid.Je vindt het leuk om met enthousiasme werkzaamheden op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Voor deze rol zoeken we zowel ervaren als junior kandidaten met enige glasvezel kennis. Wat je als Glasvezel Engineer doet: Ondersteunen bij mutatieprojecten (verleggen van glasvezels, de nieuwe aanleg van tracés, etc).Lezen van bekabelingstekeningen.Tekenen van kleine glasvezeltekeningen.Checken van fysieke infrastructuur ter plaatse en zaken vastleggen op foto of papier.
dinsdag, 19, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Wat wordt er van jou verwacht? Als Junior Accountmanager, bouw je jouw eigen professionele database op binnen de MKB sector in de Benelux; Je gaat leads genereren voor de aangesloten business partners; Je brengt de behoefte van de klant in kaart op het gebied van Telecom, Printing, Energie en Hardware en stemt het best passende aanbod hierop af; Je wordt een expert op het gebied van IT en telefonie en weet klanten feilloos te adviseren;
maandag, 18, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Ontwerper Telecomsystemen ben je als Engineer verantwoordelijk voor het ontwerpen van telecom oplossingen voor het spoor en het ontwerpen van besturingssystemen. Je vindt het leuk om zelfstandig te werk te gaan op basis van een functioneel ontwerp. Je toont graag initiatief binnen de projecten waar je aan werkt. Je kunt goed met druk omgaan en dit omzetten naar de kwaliteit die de klant van jou verwacht. Wat je als Ontwerper Telecomsystemen doet: Ontwerpt telecom oplossingen en besturingssystemen.Maakt de ontwerpen in AutoCAD en Microstation. Gaat planmatig te werk waarbij je de deadlines niet uit het oog verliest.Schakelt snel tussen verschillende projecten waarbij jij je flexibel opstelt.
maandag, 18, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Administratief Medewerker (HBO / WO) ben je verantwoordelijk voor het invoeren van data en het nakijken van complexe, zakelijke contracten voor verschillende afdelingen van een groot, toonaangevend bedrijf. Je gaat aan de slag binnen het Contract Management Team. De contracten die je controleert zijn op maat gemaakt voor de klant en het is belangrijk dat deze tot in detail kloppen. Jij zorgt er voor dat de contracten echt op orde zijn.Je vindt het leuk om jouw oog voor detail in een administratieve rol in te zetten. De focus ligt op controle maar je zult ook ook gegevens invoeren of aanpassingen doorvoeren in documenten of systemen. Hierbij waak jij ervoor dat dit accuraat gebeurt. Wat je als Administratief Medewerker (HBO / WO) doet: Controleren van contracten met een waarde tussen de 50 duizend en 5 miljoen euro.Aanpassen of invoeren van contracten of gegevens in systemen en documenten.
vrijdag, 15, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Koper Engineer ga je aan de slag met het VDSL werkpakket. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden vele soorten netwerken. Jij gaat een bijdrage leveren aan super snel internet.Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer met koper ervaring die weet hoe je registreert en muteert in Kanvas.Wat je als Koper Engineer doet: Onder andere het verzorgen van registraties en mutaties in Kanvas.
vrijdag, 15, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Servicedesk Medewerker Telecom zorg je voor de uitvoering van alle werkzaamheden die zijn overeengekomen met de klant op het gebied van technische installaties en communicatienetwerken. Je vindt het leuk om met Opdrachtgevers en Monteurs in contact te zijn en je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerker. Om hier invulling aan te geven behoren communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen tot jouw talent. Wat een Servicedesk Medewerker Telecom doet: Verantwoordelijk voor het monitoren van de werkopdrachten voor een team van circa 15 monteurs.Adviseren van de monteurs op locatie.Je onderhoud de contacten met de opdrachtgevers en leveranciers en stelt hiervoor de planning op.Je bewaakt het volledige proces en onderhoud telefonisch contact met de opdrachtgevers.Je werkt met geautomatiseerde systemen en je houdt deze up-to-date.Je houdt je bezig met het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten.Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische omgeving en hebt een groot oplossend vermogen.Je initieert verbeteringen.Je bewaakt de planning en zorgt voor een goed administratie.
donderdag, 14, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Een marktconform salaris; Prachtige groeikansen; Een werkplek op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag; Reiskostenvergoeding, vakantiegeld (natuurlijk); Een baan voor 28 - 32 uur per week; Een supergezellig team dat op je met open armen zal verwelkomen!
donderdag, 14, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Natuurlijk werk je niet voor niets. Je ontvangt een uurloon van €11,00 euro per uur. Je bouwt 8% vakantiegeld op en 10% vakantiedaguren. Daarnaast ontvang je (vanaf 10 KM-reisafstand) een reiskostenvergoeding. Verder is dit een uitstekende toevoeging op je CV- hier kan een carrière mee gestart worden! Vanuit FINTREX kun je verder rekenen op goede begeleiding. We zorgen ervoor dat je een vast contactpersoon krijgt waarbij je terecht kunt met al je vragen en opmerkingen. Uiteraard zorgt T-Mobile voor een degelijke training, zodat jij helemaal voorbereid aan de slag kan!
donderdag, 14, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Glasvezel Engineer ga jij aan de slag met het controleren van werktekeningen tegen het gemaakte ontwerp. Dit doe je bij een toonaangevende opdrachtgever in de Telecom infrastructuur die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden vele soorten netwerken. Jij gaat een bijdrage leveren aan super snel internet.Je vindt het leuk om altijd de beste oplossing te vinden en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierbij houdt je de wensen van de klant hoog in het vaandel. Jij bent een gemotiveerde en zelfstandige engineer met koper ervaring die weet waar je op moet letten bij werktekeningen.Wat je als Glasvezel Engineer doet: Controleren van werktekeningen tegen het gemaakte ontwerp.Diverse engineeringwerkzaamheden.
donderdag, 14, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
We have a great new opportunity at a renowned Telecom vendor. As a Packet Core Data Engineer you're responsible for network improvements. You bring a rich background in Packet Core, IP and VoLTE E2E. You know how to translate low- and high level designs into configuration of various packet core network nodes and have experience with testing functionality in a lab environment.In this role you will be part of an international, English speaking team in and around Maastricht, The Netherlands. You will spend 30% of your time working from the main office and 70% from the test site. What a Packet Core Data Engineer does: Improve packet core network functionalities.Work on signalling protocals, network nodes and message flows.Translate High Level Designs (HLD) and Low Level Designs (LLD) into Packet Core network node configurations.Test changed or new functionalities in a lab environment, including capturing, reading and analyzing traces.
woensdag, 13, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ga jij aan de slag bij een snel groeiend, jong team dat trots is op innovatie? Als Technisch Administratief Medewerker verzorg jij het opleveren van laadpalen voor elektrische auto's. Je draagt bij aan het realiseren van een moderne infrastructuur voor elektronisch rijden.Met speels gemak communiceer jij met alle betrokken partijen, van klant tot aannemers en gemeentes. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent goed in het samenwerken met je collega's van andere afdelingen om tot de beste oplossing te komen voor de klant. Bij voorkeur heb je een technische MBO of HBO opleiding afgerond. Wat je als Technisch Administratief Medewerker doet: Communiceert met interne- en externe klanten.Vraagt benodigde vergunningen en netaansluitingen aan.Bij de uitvoering van de werkzaamheden stuur jij externe partijen aan, waaronder de aannemers.Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het opleveren van de werkende laadpaal en een tevreden klant.Ter afronding zorg je voor de registratie in de systemen en blijf je het eerste contactpersoon voor vragen van jouw klant.
woensdag, 13, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Senior Procesadviseur zorg je voor doorlopende verbetering. Je gaat aan de slag met het zo goed mogelijk optimaliseren van processen en systemen, inclusief het geven van training en ondersteuning aan de eindgebruikers. Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, analytisch inzicht hebt en goed vooruit kunt denken. Onze klant is op zoek naar een collega die kwaliteit belangrijk vindt en ook commerciële overwegingen kan maken. Je kunt goed om gaan met tijdsdruk en weet altijd het overzicht te behouden over jouw werkpakket. Als ideale kandidaat kun je meedenken op managementniveau. Resultaten boek je door de samenwerking op te zoeken. Bij aanpassingen aan bijzondere situaties blink jij uit door jouw inzicht, initiatieven en improvisatievermogen.Wat je als Senior Procesadviseur doet: Geeft gerichte uitleg en training en werkt procesbeschrijvingen uit tot werkinstructies.Zorgt voor procescoördinatie en -beheer (afstemmen, inregelen en tunen van processen en workflow).Overlegt met de uitvoeringsorganisatie over knelpunten en verbeteringen en je schakelt regelmatig om tussen verschillende (deel) activiteiten, vragen van collega's of knelpunten die een acute reactie vereisen.Analyseert de doelmatigheid van de interne bedrijfsprocessen die uiteindelijk gericht zijn op het leveren van diensten aan de klant.Adviseert het management over mogelijkheden om tot verbetering van de doelmatigheid te komen en begeleidt de uitvoering van deze verbetervoorstellen.Blijft altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen van je vakgebied.Initieert onderzoeken, geeft adviezen, onderhoudt brede contacten en zorgt voor eventueel tussentijds overleg zowel intern als extern met de klant.
maandag, 11, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Tactisch Planner ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar een order- en productieplan. Jij verzorgt hierbij de capaciteit- en resource planning. Jij weet als geen ander het overzicht te houden en betrokkenen te informeren wanneer nodig.Je vindt het leuk om te werken aan het behalen van een gemeenschappelijk doel met collega's en klanten. Je draagt bij aan een effectieve samenwerking binnen een team bestaande uit personen met verschillende achtergronden (verschillende functies, verschillende afdelingen en met externen). In jou vinden we een professional die de business van de klant centraal stelt en proactief handelt.Wat je als Tactisch Planner doet: Vertaalt de forecast (tot 1 jaar) naar een order productieplan. Hierbij houd je rekening met de gedefinieerde kaders en draag je mede zorg voor het optimaliseren van het planningsproces.Maakt op basis van de klantbehoefte een capaciteitsplanning (week, maand, kwartaal) en geeft een forecast af richting de teams, de leveranciers en ketenpartners.Verdeelt de instroom van de diverse werkpakketten over de teams op basis van inzicht over het totaal proces, de beschikbare capaciteit en het expertisegebied.Gaat in gesprek met de klant over de forecast en monitort continu de capaciteitsplanning.Stuurt indien nodig bij en adviseert daarin het management en de klant over mogelijke verbeteringen.Bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de arbeidscapaciteit die nodig is om geplande opdrachten uit te voeren. Ook signaleer je resource belemmeringen (seizoensinvloeden, vakantieperiodes) en zorg je voor monitoring. Je informeert en adviseert tijdig betrokkenen en stuurt indien nodig de planning bij.Stelt periodiek rapportages samen en voorziet betrokkenen van de juiste stuurinformatie ten aanzien van forecasting, capaciteit- en resourceplanning.
maandag, 11, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Site Engineer ben je verantwoordelijk voor technische aanpassingen aan bestaande installaties en nieuwbouw binnen de Telecom: van het opvolgen van offertes tot de realisatie van antennes in hoogspanningsmasten. Bij onze klant is het lekker druk. Jij weet in deze dynamische omgeving je hoofd koel te houden en projecten in goede banen te leiden. Natuurlijk vind je het leuk om hoogspanningsvoorzieningen te ontwerpen, zoals fibers, routers of jumpers. Je beschikt daarbij over een flinke dosis technisch inzicht en gezond verstand. Daarnaast ben je communicatief vaardig en laat niet over je heen lopen. Dit komt ook goed van pas bij het aansturen van de aannemers. Wat je als Site Engineer doet: Opnemen van de situatie in het veld en het maken en opvolgen van de offertes.Ontwerpen van de antenne voorzieningen, zoals fibers, router, jumpers, antenne en aanpassingen aan de mast en bijbehorende werkvoorbereiding.Aansturen van de tekenaars, constructeurs en aannemers.Reviewen van ontwerpen en adviseren.Opstellen en onderhouden van technische documentatie en productinformatie.Regelen van As-builts en het projecten afsluiten.
maandag, 11, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
We have a great new opportunity at a renowned Telecom vendor. As a Packet Core Data Engineer you're responsible for network improvements. You bring a rich background in Packet Core, IP and VoLTE E2E. You know how to translate low- and high level designs into configration of various packet core network nodes and have experience with testing functionality in a lab environment.In this role you will be part of an international, English speaking team in and around Maastricht, The Netherlands. You will spend 30% of your time working from the main office and 70% from the test site. What a Packet Core Data Engineer does: Improve packet core network functionalities.Work on signalling protocals, network nodes and message flows.Translate High Level Designs (HLD) and Low Level Designs (LLD) into Packet Core network node configurations.Test changed or new functionalities in a lab environment, including capturing, reading and analyzing traces.
donderdag, 7, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Procesmanager ben je verantwoordelijk voor analyseren en verbeteren van de interne bedrijfsprocessen van onze klant. Jij wordt enthousiast van het maken van verbetervoorstellen. Zo lever jij een waardevolle bijdrage aan een efficiëntere organisatie en hogere kwaliteit. Onze klant bouwt en beheert telecom netwerkinfrastructuren voor haar klanten. Met deze klanten zoek jij de samenwerking op en jij weet commerciële kansen op een positieve manier te benutten.Wat je als Procesmanager doet: Analyseert en verbetert de interne bedrijfsprocessen gericht op het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie van het leveren van diensten aan de klant.Adviseert het betreffende management over mogelijkheden om een efficiëntere productie te realiserenAnalyseert de uitval in processen en zorgt voor verbeteringen.Beheert het tactisch plan en stemt de forecast af met klanten over het werkpakket en de bijbehorende capaciteit.
woensdag, 6, september, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Administratief Medewerker (HBO / WO) ben je verantwoordelijk voor het nakijken van complexe, zakelijke contracten voor verschillende afdelingen van een groot, toonaangevend bedrijf. Je gaat aan de slag binnen het Contract Management Team. De contracten die je controleert zijn op maat gemaakt voor de klant en het is belangrijk dat deze tot in detail kloppen. Jij zorgt er voor dat de contracten echt op orde zijn.Je vindt het leuk om jouw oog voor detail in een administratieve rol in te zetten. De focus ligt op controle maar je zult ook ook gegevens invoeren of aanpassingen doorvoeren in documenten of systemen. Hierbij waak jij ervoor dat dit accuraat gebeurt. Wat je als Administratief Medewerker (HBO / WO) doet: Controleren van contracten met een waarde tussen de 50 duizend en 5 miljoen euro.Aanpassen van contracten of gegevens in systemen wanneer nodig.
donderdag, 31, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Heel simpel: we bieden je een uitdagende functie aan. Dat doe je natuurlijk niet voor niets. Een marktconform salaris; Uiteraard bouw je vakantiegeld & vakantiedaguren op; Je ontvangt een reiskostenvergoeding van ons; Je start met een betaalde training; Daarnaast is dit bedrijf écht een aanwinst voor je CV. Met alle verschillende interne trainingen ben jij straks een allrounder en dat is natuurlijk nooit een slecht idee!
donderdag, 31, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Natuurlijk willen we graag dat jij een vliegende start hebt bij je nieuwe werkgever, maar nog belangrijker vinden we het dat je het daar op lange termijn óók naar je zin hebt! De voorwaarden: Jij ontvangt €10,25 per uur; Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren op; Natuurlijk start je niet zonder een training. Deze betalen we gewoon uit! Je krijgt een vast aanspreekpunt vanuit FINTREX, voor al je vragen over vrije dagen, ziek zijn en andere dingen die je gewoon kwijt wil! Wij zorgen voor een reiskostenvergoeding (tot 30 KM). Met je eigen auto? Dan is het 0,13 ct. per kilometer. Ga je met de trein of bus? Dan is de vergoeding 100%.
woensdag, 30, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Het is eigenlijk heel simpel. Klanten bellen en jij geeft hen antwoord. Want: dat kan jij. Je hebt immers een training gehad om álles te weten over de verschillende producten in het assortiment. Daarnaast weet je precies hoe het zit met garanties, reparaties, winkels en technische problemen. Klanten bellen jou - jij zoekt het uit. Wanneer je er zelf niet uitkomt dan zorg je ervoor dat de klant zo snel mogelijk iets hoort van een andere afdeling. Ondertussen zorg je voor een verslag van het gesprek, regel je de administratie en zet je acties uit voor collega's. Voor je het weet rinkelt de telefoon voor en kan je aan de slag met een nieuwe casus!
woensdag, 30, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen start jij de functie met een interne training waar jij klaargestoomd wordt voor het echte werk; Jij ontvangt een bruto uurloon van 12,46; Bovenop jouw uurloon ontvang jij bij het behalen van jouw target een geweldige bonus; Uiteraard reis jij niet voor niets dus ook aan een reiskostenvergoeding is gedacht; Jij kan voor langere tijd aan de slag bij een grote multinational waar de doorgroeimogelijkheden ongekend zijn!
dinsdag, 29, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Het is heel simpel: T-Mobile zal je belonen voor het werk dat je verricht. Daar doen we niet moeilijk over. Je ontvangt €12,46 bruto per uur aan basissalaris. Daarnaast is er een uitstekende bonusregeling. Er zit geen limiet op de hoogte van deze bonussen. Om je een idee te geven: de gemiddelde bonus ligt tussen de €800 - €1200 euro per maand! Mochten de harde euro's nog niet genoeg voor je zijn: je doet standaard mee met een leuk incentiveprogramma. Leuke extra's als skydiven, een fiets, gadgets of korting: gewoon omdat jij elke dag je best doet. Uiteraard bouw je 8% vakantiegeld op en 10% vakantiedaguren. Wij zorgen er vervolgens voor dat je reiskosten vergoed worden (vanaf 10 KM), tot 100% met het OV. Daarnaast krijg je een eigen contactpersoon die je met raad en daad zal bijstaan gedurende je loopbaan bij T-Mobile. Een betaalde training van 3 weken, coaching én gezelligheid is een standaard gegeven.
dinsdag, 29, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor het Klant Contact Center van onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar Callcenter Medewerkers. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en oplossingen voor in huis (alarminstallaties, rookmelders, inbraakpreventie etc.). Als Callcenter Medewerker benader je potentiele klanten om ze op een enthousiaste en overtuigende manier, één van de beveiligingsproducten te verkopen. Deze klanten hebben zelf via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de diensten van onze opdrachtgever. Naar aanleiding van dit terugbel verzoek neem jij telefonisch contact op met de klant. Tijdens het gesprek informeer je de klant over de mogelijkheden van de beveiligingsproducten. Daarnaast maak je samen met de klant een virtuele tour door het huis om op deze manier de behoefte van de klant in kaart te brengen. Daarnaast bel jij potententiele klanten op nadat ze een bezoek hebben gehad van een Security Vertegenwoordiger om hun laatste twijfels weg te nemen en ze een van de systemen te verkopen. Wat de Security Vertegenwoordiger niet is gelukt, krijg jij wel voor elkaar! Jij belt ze namelijk op met een ‘offer they can't refuse' om ze alsnog te overtuigen. Als contact center medewerker bel je dus het bestaande klantenbestand na (warme leads). Als je een systeem verkocht hebt, maak je ook meteen een afspraak met een van de installateurs voor de installatie van het systeem. Het belscript zal je voldoende handvaten bieden om je telefoongesprekken succesvol af te ronden. Naast deze verkoopgesprekken, handel je ook binnenkomende klantvragen af. Je verkoopkwaliteiten wissel je dus af met je empathisch vermogen en servicegerichtheid.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor VodafoneZiggo, de grootste aanbieder in Nederland voor televisie, internet en telefonie zijn wij op zoek naar commercieel medewerkers klantbehoud (Retentie) voor het afhandelen van inbound telefonisch klantcontact. Je komt te werken in een dynamisch team bij een professionele organisatie met een prettige werksfeer en wederzijdse betrokkenheid. Bij onze opdrachtgever staan training en coaching hoog in het vaandel. De afdeling Retentie heeft als doelstelling om optimale klanttevredenheid te realiseren, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid bij de organisatie blijven. Dit wordt bereikt door pro-actief in te spelen op klantbehoeftes met betrekking tot hun telefoon-, televisie- en internetabonnement. Samen met de klant wordt bekeken in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Met klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen. Door middel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij de klant kunt behouden als klant. Als commercieel medewerker klantbehoud (inbound EN outbound) zorg jij ervoor dat klanten die een product/dienst willen opzeggen worden behouden voor de organisatie. Dit bereik jij door; Telefonisch klantvragen met betrekking tot opzeggingen correct af te handelen in de systemen, dan wel door te zetten naar andere afdelingen In gesprek te gaan met de klant betreffende de reden van opzegging Opzeggingen die niet meer te beïnvloeden zijn verwerken in de systemen op een klantvriendelijke en efficiënte manier Actief aan cross- en upselling te doen Tevredenheidscalls uit te voeren met niet-actieve klanten om de klanttevredenheid te verhogen
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar parttime en fulltime Inbound Callcenter Medewerkers. Als Inbound Callcenter Medewerker kom je te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het' aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen. Als Inbound Callcenter Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van VodafoneZiggo. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en haal je plezier uit het verlenen van service en het verkopen van producten en diensten? Dan zoeken we jou! Voor de klantenservice afdeling van een VodafoneZiggo in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar fulltime en parttime Inbound Commercieel Klantbehoud Medewerkers. Als Inbound Commercieel Klantbehoud Medewerker VodafoneZiggo ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen. Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige abonnement. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Commercieel Klantbehoud Medewerker VodafoneZiggo zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Inbound Klantadviseur voor VodafoneZiggo waarschijnlijk jouw nieuwe baan!Voor de afdeling Retentie zijn wij op zoek naar kandidaten die de klanten van VodafoneZiggo zich weer helemaal thuis laten voelen met de dienstverlening van Ziggo. Jij gaat het gesprek aan met klanten die bij jou hebben aangegeven hun contract te willen opzeggen. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Door in gesprek te gaan met deze klanten kom je er achter waarom zij hun diensten willen beeindigen. Op basis van de informatie die jij tijdens dit gesprek krijgt, ga je op zoek naar de beste oplossing voor deze klant, met als ultieme doel; het behouden van deze klant voor VodafoneZiggo! Wat je aan vrienden vertelt wat je doet:"Ik zorg ervoor dat mijn klanten weer helemaal happy zijn met de producten die zij afnemen!"Wat je echt doet:In gesprek gaan met klanten die één of meerdere diensten van VodafoneZiggo willen opzeggen. Jij bent er voor de klant en wil hem/haar, d.m.v. een optimale service en het afstemmen van het dienstenpakket van VodafoneZiggo met de klant, behouden voor VodafoneZiggo. Weet jij de klant weer blij te maken met de diensten die hij/zij afneemt? Dan heb je jouw doel bereikt en is de klant geholpen aan precies het juiste pakket wat helemaal naar zijn/haar wens is!
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor de Retentiedesk afdeling van VodafoneZiggo zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers. Als Inbound Klantbehoud Medewerker VodafoneZiggo ben je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen. Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor Ziggo in Zoetermeer zijn wij per direct op zoek naar Inbound Klantenservice Medewerkers Sales. Als Inbound Klantenservice Medewerker kom je te werken op de bestellijn van Ziggo en ben je ‘het' aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van Ziggo. Denk hierbij aan vragen over digitale televisie, internet, (mobiele) telefonie en extra zenderpakketten. Je voorziet de klant van de juiste informatie en adviseert hem bij de aanschaf van producten en diensten. Daarnaast bekijk je samen met de klant welke producten en diensten er nog meer zijn (alles in een pakket of extra zenderpakketten) om hem te voorzien in al zijn behoeften. Op basis van jouw enthousiaste en overtuigende verhaal weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Klantenservice Medewerker waarschijnlijk jouw nieuwe baan! Als Klantenservice Medewerker kom je te werken op de Helpdesk afdeling en ben jij de stem van Ziggo. Klanten van Ziggo nemen telefonisch contact met jou op als ze een vraag hebben over of een probleem met hun interactieve televisie, internet of telefonie. In de gesprekken gebruik je jouw communicatieve vaardigheden, kennis en beschikbare productinformatie zodat de klanten weer optimaal gebruik kunnen maken van hun Ziggo diensten. Wat je aan vrienden vertelt wat je doet: "Ik zorg ervoor dat de klanten van Ziggo weer helemaal tevreden zijn en met plezier gebruik kunnen maken van hun Ziggo producten en diensten!" Wat je echt doet: Je helpt telefonisch klanten van Ziggo met hun vragen en problemen, daarnaast adviseer je ze over de producten en diensten die ze afnemen. De gesprekken die je voert kunnen gaan over; Ik wil mijn Ziggo pakket installeren maar kom er niet uit… Ik heb geen internetverbinding. Wat is er aan de hand? Ik zie een E52-melding op mijn tv. Wat betekent dit? Ik kan bellen, maar niet gebeld worden… Weet je nu nog niet het antwoord op deze vragen? Geen probleem, tijdens de fulltime training van 3 weken maken we van jou een echte specialist op het gebied van internet, televisie en telefonie.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou! Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste Sales Agents B2B. Als Sales Agent B2B neem je telefonisch contact op met bedrijven en informeer je de klanten over het product. Vanuit deze informatie wek je de interesse op bij de klant en bied je het product aan dat het best bij de behoeften en wensen van de klant past. In de gesprekken gebruik je jouw communicatieve vaardigheden en kennis om de klant zo goed mogelijk te adviseren.
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie en wil jij net die stap extra zetten voor jouw klanten? Dan is de functie van Telefonisch Klantadviseur voor VodafoneZiggo waarschijnlijk jouw nieuwe baan! Voor de afdeling Retentie zijn wij op zoek naar kandidaten die de klanten van VodafoneZiggo zich weer helemaal thuis laten voelen met de dienstverlening van VodafoneZiggo. Jij gaat het gesprek aan met klanten die bij jou hebben aangegeven hun contract te willen opzeggen. Dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Door in gesprek te gaan met deze klanten kom je erachter waarom zij hun diensten willen beëindigen. Op basis van de informatie die jij tijdens dit gesprek krijgt, ga je op zoek naar de beste oplossing voor deze klant, met als ultieme doel; het behouden van deze klant voor VodafoneZiggo! Wat je aan vrienden vertelt wat je doet: "Ik zorg ervoor dat mijn klanten weer helemaal happy zijn met de producten die zij afnemen!" Wat je echt doet: In gesprek gaan met klanten die één of meerdere diensten van VodafoneZiggo willen opzeggen. Jij bent er voor de klant en wil hem/haar, d.m.v. een optimale service en het afstemmen van het dienstenpakket van VodafoneZiggo met de klant, behouden voor VodafoneZiggo. Weet jij de klant weer blij te maken met de diensten die hij/zij afneemt? Dan heb je jouw doel bereikt en is de klant geholpen aan precies het juiste pakket wat helemaal naar zijn/haar wens is!
maandag, 28, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende klantcontact functie waarin jij jouw communicatieve, servicegerichte en commerciële vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder! Voor een aantal grote topmerken zoals; VodafoneZiggo, Samsung, Bol.com en de Media Markt zijn wij op zoek naar Klantenservice Medewerkers. Als Klantenservice Medewerker ben jij het visitekaartje van de organisatie en beantwoord je telefonische vragen over bestellingen, facturen, storingen of geef je advies over een product. Je laat de klant versteld staan van de uitstekende service, geeft advies op maat en laat de klant ophangen met een glimlach op zijn gezicht. Ben jij nog steeds enthousiast? Neem dan telefonisch contact op met een van onze recruiters via telefoonnummer 088 99 888 88. Zij kunnen jou alles vertellen over de openstaande vacatures en de mogelijkheden bij een van deze top merken.
vrijdag, 25, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als IP Netwerk Engineer ga jij er voor zorgen dat de IP netwerk infrastructuur optimaal werkt. Je plant, implementeert en optimaliseert de IP netwerk infrastructuur waarbij je de projecteisen, richtlijnen en procedures in gedachte houdt.Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het netwerk van klanten. Het komt regelmatig voor dat je op locatie van de klant test- of implementatiewerkzaamheden aan het verrichten bent.Je gaat werken in een team dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van voice-netwerkwerkzaamheden (inclusief roaming), denk hierbij aan netwerk integratie, configuratie, testing en levering op basis van een High Level Design. Het betreft een multi-vendor en multi-operator omgeving. Je rapporteert aan de Project Manager of aan de Technical Manager. Wat je als IP Netwerk Engineer doet: Implementeert van LLD (Low Level Design) in het netwerk, conform planning.Bouwt, configureert, optimaliseert, test en accepteert nieuwe netwerk elementen volgens de procedures. Zo implementeer en activeer je nieuwe netwerk infrastructuur met minimale serviceonderbreking.Gaat ook op locatie van de klant aan de slag, waar de nieuwe infrastructuur geïmplementeerd en getest wordt. De activatie wordt meestal gedaan in service windows waarbij strikte change management procedures worden opgevolgd. Hier komt soms nachtwerk bij kijken.Houdt een hoog kennisniveau op pijl zodat je goed je werkzaamheden kunt blijven uitvoeren.Analyseert complexe incidenten op basis van verzoeken van het NOC/Back Office om zo de beschikbaarheid van het netwerk te garanderen.
donderdag, 24, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Teamleider Telecom ben je verantwoordelijk voor een team van monteurs en ben je de sparringspartner van de teammanagers.Je vindt het leuk om de kwaliteiten van mensen naar boven te halen. Zo geef je op een positieve manier invulling aan jouw rol als Teamleider. Daarbij zorg je voor duidelijkheid en structuur en stuur je op performance. Wat je als Teamleider Telecom doet: Sparringpartner zijn van de teammanagers over het functioneren van de monteurs. Op basis van de contacten met de teammanagers weet jij de performance van de monteurs wat betreft vakmanschap en competenties waar nodig verder te ontwikkelen.Realiseren van klanttevredenheid over de monteurs door efficiënt en klantgericht kwaliteit te leveren.Voert gesprekken met monteurs over de performance. Hierbij maak je de prestaties inzichtelijk en krijg je duidelijkheid bij het achterblijven van de KPI's.Aanbieden van coaching en het maken van opleidingsplannen, hierbij worden commerciële afwegingen meegenomen.Voeren van functioneringsgesprekken en sturen op duidelijkheid van gemaakte afspraken die zijn vastlegt in gespreksverslagen.In deze rol werk je 4 dagen in de regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht en 1 dag in Harderwijk.
woensdag, 23, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Een marktconform salaris; 8% vakantiegeld en 10% vakantiedagen; De mogelijkheid om tussen de 28 en de 40 uur per week te werken; Een tegemoetkoming in de reiskosten; Diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden; De mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een professionele organisatie.
maandag, 21, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Gaan jouw recruitment skills bij ons door het dak?Als je het naar je zin hebt, dan presteer je beter. Daarom investeren wij in de gezelligheid die bij een leuke baan hoort. Denk hierbij aan toffe teamuitjes, gezellige vrijdag middag borrels en de foto's van het laatste optreden van Tom.Samen gaan wij gaan voor het allerbeste resultaat in een gezellige en professionele setting.Door keihard te werken en constant te innoveren zijn wij een gevestigde naam binnen onze specialismen geworden. Om onze groei door te zetten zijn we op zoek naar 2 nieuwe toppers.Vrijheid bindt onze mensen en opdrachtgevers. De vrijheid om mee te bewegen met veranderende ambities en om te groeien in een markt die continu nieuwe uitdagingen biedt. Met als doel jezelf steeds weer te ontwikkelen. Want alleen dan kun je het beste in jezelf naar boven halen.Als Recruitment Trainee heb je de ambitie om de beste te worden. Met elke achtergrond kun je Recruiter worden, toch is het niet voor iedereen weggelegd. Je bent gemakkelijk in de omgang, sterk in het overtuigen van mensen en bezit een goed gevoel voor humor. Met gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professionals tot universitair geschoolde projectleiders. Daarnaast bezit je een gezonde dosis commerciële drive en hoog energieniveau. Het Traineeship is heel divers. Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben je keihard online aan het searchen via diverse databases en heb je diverse gesprekken met kandidaten. De andere dag ben je in de wolken omdat de kandidaat die je vorige week hebt voorgesteld bij onze klant is aangenomen. Recruitment is een wereld vol ups en downs. Ook als het een tijdje tegen zit weet jij je enthousiasme vast te houden. Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling staan centraal. Tijdens je Traineeship volg je meerdere cursussen en analyseren we samen waar je sterktes en zwaktes liggen. Uiteindelijk groei je door tot Recruiter of Accountmanager. Wij lopen voorop als het gaat om inventieve recruitmentstrategieën. Als jij het type bent die ook graag voorop gaat dan is de Decom lifestyle echt iets jou.Jouw verantwoordelijkheden als Recruitment Trainee: Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van ons uitgebreide eigen netwerk, social media en vacaturebanken.Je organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten, opdrachtgevers en collega's.
maandag, 21, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Engineer HFC / Ziggo ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van jouw eigen glasvezelnetwerk en coax projecten.Jij kunt netwerken ontwerpen als geen ander. Ook vindt je het leuk om jezelf uit te dagen om het project perfect af te ronden. Daarnaast weet je met jouw communicatieve skills goed in contact te blijven met de opdrachtgever en houd jij deze altijd op de hoogte van de status van de lopende projecten.Wat je als Engineer HFC / Ziggo doet: Ontwerpen van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen).Maken van werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.Schrijven van de juiste werkinstructies en bewaken van de doorlooptijden van de projecten.Aanvragen van vergunningen bij overheden en vastleggen van gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten in een logboek. Zo heeft de opdrachtgever altijd inzicht in de voortgang van zijn projecten.
donderdag, 17, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van de netwerk infrastructuren. Je vindt het leuk om in een zeer dynamische omgeving te werken waarin je constant bezig bent met verbeteringen.Wat je als Netwerkbeheerder doet: Werkt zelfstandig aan het configureren, installeren, troubleshooten en het onderhouden en beheren van netwerken, exchanges, routers/firewalls, switches en applicaties.Geeft actief feedback en advies over de verbetering van het netwerk, zodat het netwerk efficiënter en effectiever gemaakt wordt.Zorgt voor een goede beveiliging op het netwerk.
donderdag, 17, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ga jij aan de slag bij een snel groeiend, jong team dat trots is op innovatie? Als Junior Projectleider verzorg jij het opleveren van laadpalen voor elektrische auto's. Je draagt bij aan het realiseren van een moderne infrastructuur voor elektronisch rijden.Met speels gemak communiceer jij met alle betrokken partijen, van klant tot aannemers en gemeentes. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent goed in het samenwerken met je collega's van andere afdelingen om tot de beste oplossing te komen voor de klant. Bij voorkeur heb je een technische MBO of HBO opleiding afgerond. Wat je als Junior Projectleider doet: Communiceert met interne- en externe klanten.Vraagt benodigde vergunningen en netaansluitingen aan.Bij de uitvoering van de werkzaamheden stuur jij externe partijen aan, waaronder de aannemers.Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het opleveren van de werkende laadpaal en een tevreden klant.Ter afronding zorg je voor de registratie in de systemen en blijf je het eerste contactpersoon voor vragen van jouw klant.
donderdag, 17, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou! Voor het Callcenter van VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar Inbound Klantbehoud Medewerkers. Je komt te werken op de Klantenservice afdeling van VodafoneZiggo en je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten. De klanten bellen jou met de intentie om hun abonnement op te zeggen. Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van VodafoneZiggo. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. VodafoneZiggo heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van VodafoneZiggo te verkopen.
woensdag, 16, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
VodafoneZiggo is hard onderweg om de grootste Telecomprovider van Nederlands te worden! Wil jij werken voor de aanstaande KAMPIOEN! Als Inbound Commercieel Klantenservice Medewerker laat je de klant versteld staan van de uitstekende service, geef je een advies op maat en maak je de klant helemaal blij met zijn nieuwe VodafoneZiggo pakket! Je komt te werken op de bestellijn van VodafoneZiggo en ben je ‘het' aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Klanten bellen jou om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen over producten en diensten van VodafoneZiggo. Hoe zien deze gesprekken eruit? Na je eerste kop koffie en even bijgepraat te hebben met je collega's, gaat de telefoon. “Dhr. vd Linden belt omdat hij een reclame van Vodafone en Ziggo heeft gezien en hij vraagt zich af of deze actie ook voor hem geldt en welk pakket het beste bij hem past? Je vertelt de dhr. vd Linden meer over de aanbieding en benadrukt wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Dhr. vd Linden is direct enthousiast en besluit naast zijn Ziggo abonnement ook Vodafone mobiel te nemen. Maarten belt omdat hij graag een voetbalpakket bij zijn huidige abonnement wil nemen en hij is benieuwd of hij dan van het weekend al de wedstijd van zijn favoriete voetbalclub kan zien? Je vertelt Maarten dat hij binnen een uur al naar het voetbalkanaal kan kijken. Maarten besluit het voetbalpakket aan zijn huidige abonnement toe te voegen ” YES!! De ochtend is goed begonnen, je hebt direct 2 nieuwe sales binnen gehaald! Je collega's uit je team zijn hier ook erg blij mee, want jullie gaan nu aan de leiding in de afdelingscompetitie.
woensdag, 16, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Field Engineer Telecom / Datacom ben je verantwoordelijk voor de installatie, het in werking stellen en het oplossen van storingen aan Telecom en Datacom apparatuur. Je vindt het leuk om in een zeer dynamische omgeving te werken waarin je constant bezig bent met verbeteringen.
maandag, 14, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Voor het Klant Contact Center van VodafoneZiggo in Rotterdam zijn wij op zoek naar fulltime en parttime Commercieel Klantbehoud Medewerkers. Als Commercieel Klantbehoud Medewerker kom je telefonisch in contact met klanten die een opzegintentie hebben. In dit telefoongesprek probeer je te achterhalen wat de reden van opzegging is, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige abonnement. Waar nodig geef je extra uitleg over de producten en diensten en over de mogelijkheden die VodafoneZiggo te bieden heeft. Doormiddel van het gesprek kom je er achter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Commercieel Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid.
maandag, 14, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Wil jij jouw communicatieve vaardigheden een boost geven? Lees dan snel verder! Wij zoeken kandidaten met HBO/WO niveau, wonend in de omgeving van Den Haag. Het gaat om een telefonische functie voor 10 tot 20 uur in de week die je zelf in kan delen! Let op! Het is geen commerciële functie maar een klantenservice functie. Wat moet je doen? Tijdens je werk beheer je telefoonlijnen van verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld van een tandarts, een reisbureau en een begrafenisondernemer. Jij noteert de berichten van de klanten netjes in het systeem van het bedrijf waar de klant voor belt.
maandag, 14, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en haal je veel plezier uit het verlenen van service en wil jij jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Als Telefonisch Booking Medewerker ben jij actief in het telefonisch benaderen en enthousiasmeren van potentiële nieuwe klanten van onze opdrachtgever. Deze klanten hebben zelf via de website aangegeven geïnteresseerd te zijn in de diensten van onze opdrachtgever. Naar aanleiding van dit terugbel verzoek neem jij telefonisch contact op met de klant. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van gebruiksvriendelijke alarmsystemen en beveiligingsoplossingen aan particulieren. Als Telefonisch Booking Medewerker neem je telefonisch contact op met potentiele klanten om de klant te informeren over de beveiligingsproducten en diensten van onze opdrachtgever. Het doel van het gesprek is om een afspraak in te plannen voor de Accountmanagers Buitendienst. Eén van de Accountmanagers Buitendienst zal bij de klant thuis een demonstratie geven over de verschillende beveiligingsproducten en diensten. Jouw werkzaamheden bestaan uit; Het terugbellen van klanten voor het inplannen van afspraken voor de Accountmanagers Buitendienst Het opnemen en in behandeling nemen van inkomende gesprekken Het nauwkeuring verwerken van klantgegevens en gespreksverslagen in de daarvoor bestemde CRM-systemen.
maandag, 14, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Junior Projectleider VOIP ben je als coördinator verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten. Je stuurt continu op kwaliteit, kosten en doorlooptijd. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het betreft projecten die enkele weken voorbereiding kosten en gemiddeld in 2 dagen worden opgeleverd. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VOIP-oplossingen voor het MKB. Als Projectleider ben je na ondertekening van de offerte verantwoordelijk voor de aansturing van de installatie van nieuwe telefoon centrales en/of de implementatie van VOIP oplossingen. Aan de hand van een opname op locatie bij de klant werk je een stappenplan en daarbij behorende planning uit. Je communiceert gedurende het gehele traject met zowel externe als interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en monteurs. Je communiceert gedurende het gehele traject met zowel externe als interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en monteurs. Wat je als Junior Projectleider VOIP doet: Verantwoordelijk voor de complete begeleiding van projecten vanaf de ondertekening van de offerte tot en met de oplevering.Eerste aanspreekpunt voor klanten tijdens de projectfase. Daarnaast communiceer je gedurende het traject ook met interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en Monteurs.Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
vrijdag, 11, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Proces Specialist ben je een echte organisatorische duizendpoot die continu processen wilt verbeteren. Het doel van de functie is het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van het productieproces. Zo zorg jij ervoor dat de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd wordt. Als half-mens-half-machine ben je sterk in het proces- en systematisch denken, heb je een analytische blik en ben je in staat om in waardeketen te denken. Zo weet jij procesoptimalisaties en KPI-verbeteringen te realiseren. Dit doe je met een flinke dosis overtuigingskracht om zowel intern als extern overeenstemming te bereiken.Een belangrijke rol met veel verantwoordelijkheid waarvoor een resultaatgerichte en datagedreven mindset belangrijk is om de afdeling en business te beoordelen en op resultaten te sturen. Ook weet jij de impact van fysieke en administratieve controles goed kunt beoordelen en deze effectief kunt inrichten.Wat je als Proces Specialist doet: Bewaakt en verbeterd de kwalitatieve output van de beheer- en productieorganisatie.Organiseert kwaliteitscontroles samen met de operationele voorman. Natuurlijk zorg je er voor dat de controles aansluiten bij de behoefte van zowel de interne business en de klanten.Draagt zorg voor het continu verbeteren van de specifieke bedrijfsprocessen die de kwalitatieve output genereren. ‘First time right' is hierin een belangrijke graadmeter. Hierbij maak je gebruik van diverse methoden van data analyse en verbetermanagement.Legt verbindingen tussen enerzijds de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de business en anderzijds de wensen van klanten en diverse normeringen waar de organisatie aan wil voldoen.
vrijdag, 11, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Kwaliteitscoördinator ben je een echte organisatorische duizendpoot die continu processen wilt verbeteren. Het doel van de functie is het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van het productieproces. Zo zorg jij ervoor dat de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd wordt. Als half-mens-half-machine ben je sterk in het proces- en systematisch denken, heb je een analytische blik en ben je in staat om in waardeketen te denken. Zo weet jij procesoptimalisaties en KPI-verbeteringen te realiseren. Dit doe je met een flinke dosis overtuigingskracht om zowel intern als extern overeenstemming te bereiken.Een belangrijke rol met veel verantwoordelijkheid waarvoor een resultaatgerichte en datagedreven mindset belangrijk is om de afdeling en business te beoordelen en op resultaten te sturen. Ook weet jij de impact van fysieke en administratieve controles goed kunt beoordelen en deze effectief kunt inrichten.Wat je als Proces Specialist doet: Bewaakt en verbeterd de kwalitatieve output van de beheer- en productieorganisatie.Organiseert kwaliteitscontroles samen met de operationele voorman. Natuurlijk zorg je er voor dat de controles aansluiten bij de behoefte van zowel de interne business en de klanten.Draagt zorg voor het continu verbeteren van de specifieke bedrijfsprocessen die de kwalitatieve output genereren. ‘First time right' is hierin een belangrijke graadmeter. Hierbij maak je gebruik van diverse methoden van data analyse en verbetermanagement.Legt verbindingen tussen enerzijds de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de business en anderzijds de wensen van klanten en diverse normeringen waar de organisatie aan wil voldoen.
donderdag, 10, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Service Delivery Manager Telecom Infra ben je verantwoordelijk voor een grote klant van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever ontwerpt, bouwt en beheert Telecom Infrastructuren op basis van Managed Services.
dinsdag, 8, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij de professionele Recruiter die wij zoeken? Door keihard te werken en constant te innoveren zijn we een gevestigde naam geworden binnen onze specialisaties. Om onze groei bij nieuwe klanten en segmenten verder vorm te geven, zijn we op zoek naar een nieuwe topper.Jij bent super handig in talentpooling en onderhoudt goede contacten met je kandidaten. Zelf ben je online goed vindbaar en je weet kandidaten via social media en andere online kanalen aan je te binden. Met speels gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professional tot een universitair geschoolde projectleider.Jij bent in staat de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te maken. Als dat lukt? Dan ben jij de koning te rijk! Zo draag je een belangrijke steen bij aan de groei van #TeamDecom.Wij lopen voorop als het gaat om inventieve recruitment technieken. Als jij het type bent dat ook graag voorop gaat in de polonaise dan is deze baan echt iets jou. Wat je als Recruiter doet: Bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van jouw eigen netwerk, ons uitgebreide netwerk, vacaturebanken en social media.Organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten, opdrachtgevers en collega's.
dinsdag, 8, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Gaan jouw recruitment skills bij ons door het dak? Als je het naar je zin hebt, dan presteer je beter. Daarom vinden wij de gezelligheid die bij een leuke baan hoort belangrijk. Denk hierbij aan toffe teamuitjes, gezamenlijke lunches en sterke maandagochtendverhalen. Dit alles binnen een toffe werkomgeving. Samen gaan wij voor het allerbeste resultaat in een gezellige en professionele setting. Vrijheid bindt onze mensen en opdrachtgevers. De vrijheid om mee te bewegen met veranderende ambities en om te groeien in een markt die continu nieuwe uitdagingen biedt. Met als doel jezelf steeds weer te ontwikkelen. Want alleen dan kun je het beste in jezelf naar boven halen. Als Junior Recruiter heb je de ambitie om de beste te worden. Met elke achtergrond kun je recruiter worden, toch is het niet voor iedereen weggelegd. Als recruiter ben je makkelijk in de omgang, sterk in het overtuigen van mensen en daarnaast heb je gevoel voor humor. Met gemak knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professionals tot universitair geschoolde projectleiders. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis commerciële drive en een hoog energieniveau. Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben je keihard online aan het searchen via diverse databases en heb je gesprekken met kandidaten. De andere dag ben je in de wolken omdat de kandidaat die je vorige week hebt voorgesteld bij onze klant is aangenomen. Recruitment is een wereld vol ups en downs, waarin jij altijd je enthousiasme weet vast te houden. Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij lopen voorop als het gaat om inventieve recruitmentstrategieën. Als jij het type bent dat ook graag voorop gaat dan is de Decom lifestyle echt iets voor jou. Wat je als Junior Recruiter doet: Verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten door middel van ons uitgebreide eigen netwerk, social media en vacaturebanken.Organiseert, plant en voert gesprekken met kandidaten om tot een juiste match te komen tussen de kandidaat en opdrachtgever.Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt zodat je een adviserende rol kunt vertolken richting kandidaten, opdrachtgevers en collega's.
dinsdag, 8, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Test Specialist ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen aan de (e-commerce) website van een grote partij.Je komt te werken in een gedreven team van professionals waarin iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Jij bent de deskundige in het testen van responsive websites. Om meteen goed in het team te passen, heb je al enige ervaring met Agile werken, bijvoorbeeld in een Scrum-team. Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat de test strategie en procedures continu verbeteren.
vrijdag, 4, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Test Specialist ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen aan de (e-commerce) website van een grote partij.Je komt te werken in een gedreven team van professionals waarin iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Jij bent de deskundige in het testen van responsive websites. Om meteen goed in het team te passen, heb je al enige ervaring met Agile werken, bijvoorbeeld in een Scrum-team. Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat de test strategie en procedures continu verbeteren.
vrijdag, 4, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Test Specialist ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen aan de (e-commerce) website van een grote partij.Je komt te werken in een gedreven team van professionals waarin iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Jij bent de deskundige in het testen van responsive websites. Om meteen goed in het team te passen, heb je al enige ervaring met Agile werken, bijvoorbeeld in een Scrum-team. Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat de test strategie en procedures continu verbeteren.
vrijdag, 4, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw commerciële- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!Voor de Retentiedesk afdeling van van een bekende Telecomprovider zijn wij opzoek naar parttime en fulltime Inbound Klantbehoud Medewerkers. Als Inbound Klantbehoud Medewerker ben je verantwoordelijk voor het in behadeling nemen van opzeggingen.Met de klanten die hun abonnement willen opzeggen ga je in gesprek om te achterhalen waarom ze willen opzeggen, daarnaast bekijk je samen met de klant in hoeverre hun wensen nog aansluiten op het huidige aanbod van de Telecomprovide. Doormiddel van het gesprek kom je erachter op welke manier jij hen kunt behouden als klant. Als Inbound Klantbehoud Medewerker zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven. Onze opdrachtgever heeft als doelstelling de beste van Nederland te worden op het gebied van klanttevredenheid. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid. Je hebt een ruime verantwoordelijkheid bij het zoeken van een juiste oplossing voor de klant en bent daarnaast in staat om ook de producten van deze Telecomprovider te verkopen.
donderdag, 3, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ga jij als ervaren Network Engineer aan de slag met klantmigraties voor een grote operator? Je wordt verantwoordelijk voor de levering en implementaties bij klanten en de hand-over aan de afdeling Support & Maintenance. Daarnaast zorg je dat het kennisniveau binnen het team op pijl blijft en geef je technisch advies aan collega's of klanten. Jij zorgt voor een optimale klanttevredenheid. Dit lukt jou omdat je goed luistert naar de wensen van de klant en zorgt dat implementaties in een keer goed verlopen. Veel verantwoordelijkheid dus! Jij bent ook flexibel, want deze migraties vinden soms buiten kantooruren plaats, bijvoorbeeld in het weekend. Wat je doet als Network Engineer (Klantmigraties): Accepteren of opschonen van klantprojecten uit de backoffice, PMO of projectmanagement.Checkt en verzekert de technische haalbaarheid van de gekozen oplossingen.Bereid de implementatietaken voor, inclusief planning en verzorgt wanneer nodig ook de planning en management van on-site field engineering.Voert implementatietaken uit volgens de SLA en 'first time right' principe. Ondersteunt de klant of andere partijen met aanpassingen aan de systemen zodat deze goed samenwerken met die van de operator. Daarbij zorg je ook voor test & acceptance. Bent bereid om buiten kantooruren te werken.Lost problemen op die voorkomen door incorrecte implementatie of integratie.Houdt een hoog kennisniveau van netwerk, systemen en service binnen het team. Bijvoorbeeld door on-the-job trainingen en de documentatie van processen en procedures.Bent bereid om als consultant op te treden voor collega's of klanten en deelt je kennis met customer support team.
donderdag, 3, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de complete begeleiding van projecten. Je stuurt continu op kwaliteit, kosten en doorlooptijd. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten gedurende de doorlooptijd van projecten. Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen zoals bedrijfscentrales en VOIP-oplossingen voor het MKB. Als Projectleider ben je na ondertekening van de offerte verantwoordelijk voor de aansturing van de installatie van nieuwe telefoon centrales en/of de implementatie van VOIP oplossingen. Aan de hand van een opname op locatie bij de klant werk je een stappenplan en daarbij behorende planning uit. Wat je als Projectleider VOIP doet: Verantwoordelijk voor de complete begeleiding van projecten vanaf de ondertekening van de offerte tot en met de oplevering.Eerste aanspreekpunt voor klanten tijdens de projectfase. Daarnaast communiceer je gedurende het traject ook met interne contactpersonen zoals IT-leveranciers, Service Providers en Monteurs.Samen met je collega's het volledig ontzorgen van klanten in hun telefonische bereikbaarheid.
donderdag, 3, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel ter ondersteuning van de Engineers voor een datacenter project. Daarbij krijg je de verantwoordelijkheid voor diverse administratieve processen, zoals het bijhouden van change documentatie, offertes voorbereiden, e.d. Daarnaast onderhoudt je contact met onder andere sitemanagers, subcontractors en leveranciers.Je vindt het leuk om tot de puntjes op de hoogte te zijn van projecten en zaken goed bij te houden. Omdat jij altijd up-to-date bent van wat er speelt, ben jij het perfecte centrale aanspreekpunt. Gelukkig ben jij soepel in de omgang, want je bent de contactpersoon voor collega's en derde, op verschillende niveaus, waaronder techneuten. Naast je administratieve en sociale skills, is een technische achtergrond belangrijk. Je bent namelijk ook onderdeel van de servicedesk.Wat je als Werkvoorbereider doet: Ondersteunen van de Engineers.Bijhouden van CRQ (change documentatie).Uitvoeren service desk activiteiten als verlengstuk voor bestaande service desk.Acces & delivery request's afhandelen en contactpersoon zijn voor subcontractor's, leveranciers, engineers, site managers en 3e. Offertes aanvragen bij leveranciers en offertes voorbereiden voor klanten.Changes nalopen en archiveren op K-schijf en in Clientèle. Daarnaast Clientèle PPM aanmaken en uitdraaien.Documentatie werkbonnen subcontractors verwerken en archiverenStatussen, actielijsten en notulen voorbereiden, uitwerken, verspreiden en bijhouden.Aanvragen van schakelbevoegde of speciaal getrainde mensen wanneer nodig.Kantoor artikelen en spareparts bijhouden.Aanvullende werkzaamheden op verzoek van teamleider.
woensdag, 2, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor verschillende serviceprojecten in heel Nederland. Je vind het leuk veel onderweg te zijn en gaat eerstelijns service werkzaamheden uitvoeren aan bestaande netwerk-infrastructuren. We zoeken twee collega's met verschillende specialisaties. Voor beide rollen is het belangrijk dat je ervaring hebt met installatie-/servicewerkzaamheden en het testen en in bedrijf stellen van de apparatuur. Je bent op de locatie het aanspreekpunt voor troubleshooting en vertegenwoordigt onze klant, een toonaangevende installatiepartij. 1) Netwerk Specialist Focus op datacommunicatie / netwerkengineering.Service voor IP-netwerk staat centraal.Je hebt ruime kennis over- en ervaring met netwerkapparatuur. Denk aan Routing, Switching en Video. Relevante certificering is een pre.Je hebt ervaring met installatiewerkzaamheden, zoals databekabeling (montage glas- en koperinfrastructuren) en van elektrische installaties (minimaal voldoende onderricht persoon NEN 3140). 2) Elektrotechniek SpecialistFocus op 48V DC projecten voor met name KPN telefooncentrales.Je hebt kennis van gelijkspanning.Je hebt ervaring met 48V DC, bijvoorbeeld voor telefooncentrales.Pre: NEN3140 VP of WV certificering.
woensdag, 2, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Jij gaat een team aansturen in een servicedesk omgeving. Samen met een collega Teamleider / Supervisor ben je verantwoordelijk voor 20-30 FTE. Dit is een tijdelijke rol voor 6 maanden, met de kans op overname door onze klant, een bekende provider in de Telecom.Je vindt het leuk om al coachend mensen naar een hoger niveau te brengen. Natuurlijk werk je resultaatgericht, maar het is net zo belangrijk dat je bouwt aan een team dat echt vanuit de klant denkt. Wat je als Teamleider / Supervisor doet: Stuurt samen met een collega Teamleider/Supervisor een team aan dat zich richt op storingen van telecom producten.Rapporteert over performance.Coacht mensen naar een hoger niveau.Bouwt samen met collega supervisor/teamleider aan een team dat vanuit de klant denkt.
woensdag, 2, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Als een Delivery Manager draag je bij aan infrastructuur release management voor datacenter technologie binnen Europa. Jij gaat zorgen voor de transitie van infrastructuur onderdelen van IT projecten. Van de goedkeuring en planning tot de implementatie.Je vindt het leuk om veel verantwoordelijkheid te dragen. Om je functie goed in te vullen is het belangrijk dat je de nodige technische kennis hebt maar ook ervaring hebt in een grote commerciële omgeving. Jouw begrip van ITIL, release management, communicatieve vaardigheden en analytisch inzicht gaan er voor zorgen dat jij succesvol bent. Wat je als Delivery Manager doet: Geeft goedkeuring en managet de overgang van infrastructuuraspecten bij IT projecten. Hiervoor werk je nauw samen met je Performance Management collega's.Identificeert ontbrekende kennis en technologie die nodig zijn om nieuwe processen succesvol te maken. Wanneer je een probleem ziet start je initiatieven om deze op te lossen. Je identificeert, beoordeelt en beheert risico's. Je verzend hierbij periodiek voortgang-, risico-, actie- en escalatierapporten.Begrijpt de uitdagingen binnen het datacenter technologie domein en de perceptie binnen andere afdelingen. Bereidt de transitieplannen en roadmaps voor om de levering van het project te ondersteunen. Daarnaast ondersteun je de business change die hoort bij de project implementatie. Bouwt een vertrouwensrelatie op met het management en andere stakeholders. Zorgt ervoor dat de juiste monitoring en server configuraties ingericht zijn. Zorg ervoor dat IT Service Management processen, operationele overeenkomsten en contracten passend zijn voor de service level targets. Je monitort en rapporteert op de service levels. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de infrastructuur de overeengekomen capaciteit en performance targets kosteneffectief haalt.Documenteert de veranderingen aan de IT infrastructuur en Configuration Items.Plant en coördineert met release teams. Je plant en beheert de releases en testen in live omgevingen. Je beschermt de integriteit van de live omgeving en zorgt dat de juiste onderdelen uitgebracht worden.Zorgt ervoor dat uitgebrachte releases en services voldoen aan de klantverwachting en draagt er zorg voor dat relevante teams in staat zijn om support te leveren.
woensdag, 2, augustus, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Ben jij een HBO of WO student en op zoek naar een uitdagende en flexibele baan waarbij je jouw communicatieve- en servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou! Als Telefonisch Medewerker ben jij voor verschillende opdrachtgevers van onze klant het eerste aanspreekpunt om een boodschap voor deze opdrachtgever aan te nemen. Het is jouw taak deze boodschap in het systeem te verwerken, zodat de klant de boodschap zal ontvangen en hier opvolging aan kan geven. Binnen deze functie ben je dus niet commercieel actief, maar ben je verantwoordelijk voor het netjes en correct te woord staan van de klant en het aanmaken van een heldere/duidelijke notitie in het systeem van de klant.
maandag, 31, juli, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Callcenter vacatures in Antalya Ben jij die sales champion die het maximale uit zichzelf wil halen? Wellicht hebben wij een match! Netline International zoekt doorlopend enthousiaste en gemotiveerde verkoop adviseurs. Werk je voor Netline? Dan ben je bezig voor een succes volle bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Wij zoeken commerciële toppers voor het opvullen van een aantal opdrachten. Wordt jij onze nieuwe verkoop adviseur?
vrijdag, 14, juli, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Jij hebt snoeiharde verkoopervaring. Je weet waar een goed salesgesprek uit bestaat. Je hebt lef, bent misschien zelfs een tikkeltje brutaal. Je hebt een scherp oor: je hoort iedere koopintentie en handelt hier proactief naar. Je bent vriendelijk, hebt een vlotte babbel en een flinke portie doorzettingsvermogen. Daarnaast wil jij 32 uur per week werken, tussen 09:00 uur en 17:30 uur op maandag t/m vrijdag. Jij bent op zoek naar een baan voor langere tijd om in te groeien en jezelf te ontwikkelen tot topverkoper. Je bent een teamplayer met een competitief hart. Jij ziet geen grenzen maar kansen en bent vastberaden deze kans met twee handen te grijpen.
donderdag, 29, juni, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je kunt de volgende zaken van ons verwachten: Een bruto uurloon van €12,46; Daarnaast kun je ongelimiteerde bonussen verdienen tussen de €800,- en €1500 euro boven op je salaris; Je bouwt natuurlijk ook 10% vakantiedaguren op en 8% vakantiegeld; Dankzij een intensief coaching traject haal jij het beste uit jezelf en weet je iedere klant te overtuigen; Een vast vrije dag; En een TOP werkgever die jouwontwikkeling erg serieus neemt.
woensdag, 28, juni, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Wji bieden: De kans op 40 uur in de week te werken Je ontvangt een salaris van €11,35 per uur Je bouwt 8% vakantiegeld op en 10% vakantiedaguren Werktijden: 08:30 uur - 17:00 uur
dinsdag, 27, juni, 2017
Source: Telecom vacaturebank
Je moet lef hebben. Het woord 'nee' bestaat bij jou niet. Je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent niet bang voor targets en durft de lat hoog te leggen. Je hebt doorzettingsvermogen. Bovenal: je moet houden van het spelletje dat sales heet en een geboren vlotte babbel hebben!
woensdag, 21, juni, 2017
Source: Telecom vacaturebank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *