Mobiele Telefoon

 

   ADSL Winkel      LarsaTelecomReparatie      HoesjesCases      iParts4u      Youfone     Bekijk nu
Persafbeelding toont randloze Sony Xperia XZ2
Evan Blass heeft een persfoto gepubliceerd van de Xperia XZ2 met een voor Sony-begrippen nieuw ontwerp. Naast beeldmateriaal verschaft Blass ons met de nodige specificaties. En omdat hij de beroerste niet is verklapt hij ook al het nodige van de Xperia XZ2 Compact.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
LG onthult 2018-editie K8 en K10; nieuwe camera's en uiterlijk
LG heeft voorafgaand aan het Mobile World Congress alvast de 2018-edities van de K8 en K10 aangekondigd. De mid-range modellen krijgen nieuwe camera's en nieuwe kleuren. Het scherm daarentegen blijft in 2017 steken.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Apple iPhone SE 2 mogelijk tijdens WWDC 2018 aangekondigd
We hebben weer een wild gerucht binnen over de iPhone SE 2; het mogelijk nieuwe 4-inch model van Apple. De in 2016 aangekondigde iPhone SE zou namelijk in 2018 een opvolger kunnen krijgen en die zou tijdens het aankomende WWDC-event in juni aangekondigd worden. Kan, want er is nog heel erg veel onduidelijk.
woensdag, 21, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Ook Samsung mid-range modellen krijgen OLED Infinity Display
Samsung gooit al enige tijd hoge ogen met Inifity Display; de heldere OLED-schermen die vrijwel geen rand kennen. Tot nu toe waren de moderne schermen vooral bestemd voor de duurdere modellen maar voor komend jaar heeft Samsung de schermen ook voor eenvoudiger mid-range modellen in gedachten.
dinsdag, 20, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Verkoopdoos HTC Desire 12 verklapt specificaties
Iemand zegt een afbeelding te hebben bemachtigd van de doos waarin de HTC Desire 12 verkocht zal worden. Dat is nogal een bewering al lijkt de bron er zeker van te zijn. Wat we zien is een redelijk gemiddeld instapmodel met toch een modern uiterlijk.
dinsdag, 20, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Prototype toont nog onbekende Sony Xperia XZ2 Compact
Er lijkt een afbeelding te zijn gelekt van een nog onbekende Sony-telefoon. Volgens geruchten gaat het om de Xperia XZ2 Compact. Net als de toekomstige modellen moet deze Sony voorzien zijn van een nieuw ontwerp. En dat is te zien.
dinsdag, 20, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Volledige specificaties en persfoto's Samsung Galaxy S9 & S9+ lijken binnen
Met nog nauwelijks een week te gaan lijken de volledige lijst met specificaties en het overgrote deel van de persfoto's van zowel de Samsung Galaxy S9 en S9+ binnen te zijn. Ze bevestigen grotendeels wat we al wisten maar de extra informatie is wat ons betreft een welkome aanvulling.
maandag, 19, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Hands-on verschenen van onaangekondigde Nokia 7+
Over iets meer dan een week wordt de Nokia 7+ verwacht. Officieel moeten we dus nog een paar nachtjes slapen voordat we hem in levende lijve zien. Dat geldt niet voor iedereen. De mensen van dit blog bijvoorbeeld die nu al een hands-on foto publiceren.
vrijdag, 16, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Apple verplicht ondersteuning iPhone X voor nieuwe apps
Alsof de iPhone X al geen groot genoeg succes was probeert Apple het lot nog wat extra te helpen. Het verplicht vanaf april 2018 app-ontwikkelaars ondersteuning voor de iPhone X in te bouwen in nieuwe apps. Updates van bestaande apps blijven voorlopig ongemoeid.
vrijdag, 16, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
Verwachting MWC 2018 - Welke smartphones worden verwacht?
Over een dikke week van nu start het Mobile World Congress in Barcelona. Tijdens deze vakbeurs worden vele nieuwe mobiele telefoons verwacht. Hoog tijd dus om alvast vooruit te blikken en een voorspelling te maken van welke smartphones daar aangekondigd zullen worden.
vrijdag, 16, februari, 2018
Source: Nieuwe Mobiel
  T-Mobile     HollandsNieuwe      Castle     GSMWEB     Ritel     YouFone     Simpel     Bekijk nu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *