Computer nieuws, tips en trucs.

 
ICT nieuws voor het MKB.

Van een volle harde schijf heb je gelukkig niet zo gauw meer last, maar daardoor laat je wel vaak alle ooit geïnstalleerde programma's en bestanden maar op je pc staan. Op een gegeven moment heb je echter geen idee meer wat er allemaal op je harde schijf staat. Met het voor computerbegrippen stokoude SpaceMonger kun je daar inzicht in krijgen. Hoe je hiermee kunt werken, zie je in deze how to. SpaceMonger geeft je inzicht in de ruimtevreters van je harde schijf.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Computer Idee
Met het gratis audio-programma Fre:ac kun je onder andere cd's rippen. Dat heb je in de vorige how-to kunnen bekijken. Maar er kan meer: bestanden naar een ander audioformaat converteren, afspeellijsten maken, .... Fre:ac is je oplossing voor het rippen en converteren van je oude cd's.
donderdag, 22, februari, 2018
Source: Computer Idee
Voor het rippen van je cd's kun je verschillende programma's gebruiken. Fre:ac, oftewel de Free Audio Converter, is er daar één van. Het gratis programma zoekt op internet de inhoud op, zoals titels van de nummers en bijbehorend album. Ook het converteren naar andere audio-formaten vormt geen probleem voor dit programma. Fre:ac is je oplossing voor het rippen en converteren van je oude cd's.
woensdag, 21, februari, 2018
Source: Computer Idee
Als je teksten typt die volledig in kapitalen staan, lijkt het alsof je die tekst schreeuwt. Heel soms zou dat de bedoeling kunnen zijn, maar hopelijk is het in de meeste gevallen per ongeluk gegaan. Als je er zeker van wilt zijn dat je Caps Lock niet per ongeluk ingedrukt hebt, kun je CapsUnlock gebruiken. Schakel de Caps Lock-toets uit met CapsUnlock.
dinsdag, 20, februari, 2018
Source: Computer Idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *