Celebrities Fashion Beauty en Lifestyle.

 

    Cosmania      The Body Shop      Weight Watchers      ArganWinkel      DentSend        Bekijk nu
Wat we vroeger afgrijselijk vonden is nu weer helemaal hip: de pony. Sinds Monica Geuze een pony bij zichzelf knipte lijkt het wel alsof iedereen haar volgt. De pony is helemaal hot and happening! Toch is het knippen van een pony een enorme stap en groeit het haar niet makkelijk aan... Daarom hebben wij hier drie manieren om een pony te creëren zonder je haar te knippen.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Jij zorgt ervoor dat er elke ochtend een kopje koffie klaarstaat en rond het middaguur kun je standaard een lief berichtje van je vriend verwachten. Elk koppel heeft zijn eigen gewoontes, rituelen en grapjes. Toch zijn er een aantal overeenkomsten die gelukkige koppels elke dag doen. Zit jouw relatie even in een dipje? Neem dan een voorbeeld aan de volgende happy couples.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Het is al meer dan elf jaar geleden dat The Devil Wears Prada in de bioscopen verscheen. De journaliste Andy gaat nietsvermoedend voor Runway werken met de helse Miranda als hoofdredactrice. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze heerlijke film, ook al hebben we hem al meer dan zes keer gezien... Als ode aan deze fantastische film hebben wij de zeventien beste momenten op een rijtje gezet.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
We worden best blij van een zakje M&M's uit een snoepautomaat. Maar waar ons hart pas écht sneller van gaat kloppen, is een automaat gevuld met make-up. En dan al helemaal als het producten van MAC Cosmetics zijn. Stel je voor: met één druk op de knop tover je een Ruby Woo lipstick of NW20 concealer uit de automaat. Dit lijkt een droom, maar dat is het dus niet. Er bestaat een MAC make-upautomaat!
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
We hebben een haat-liefdeverhouding met panty's. Much needed en daarom geliefd in de winter onder een rokje of jurk, maar daarentegen is niets frusterender dan het moment waarop je een ladder ontdekt. Wanneer een panty na slechts één keer dragen wéér in de prullenbak belandt, zijn we de wanhoop nabij. Geld weggooien is nooit leuk en daarom komen wij met tips om te voorkomen dat jouw panty stuk gaat.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Ben jij de Benjamin van het gezin? Goed nieuws, want dan ben jij waarschijnlijk een geniale chauffeur. Schreeuw dat maar van de daken, want het is bewezen. Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws, want dan zijn al die uren in die vreselijke lesauto niet voor niks geweest. Ben jij de oudste van het gezin? Niet getreurd, jij weet voortaan wie de Bob is tijdens een stapavond.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Iedereen vindt zijn eigen huisdier natuurlijk het knapst. Maar als je het gezicht van kat Narnia ziet, dan kun je niet anders dan toegeven dat het dier wel héél knap is. De kater is namelijk geboren met een uniek gezicht. Als kitten werd dit al meteen duidelijk, maar nu - twee jaar later - zie je pas écht hoe bijzonder het gezicht van Narnia is.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Alsof er nog niet genoeg verleiding op de loer ligt in Temptation Island, wordt het de dames nóg moeilijker gemaakt. Er komt namelijk een nieuwe mannelijke verleider in het spel. Hij heeft een waanzinnig lichaam, een knappe kop en kan enorm goed dansen. Probeer hem maar eens te weerstaan... En dat is nog niet alles: de nieuwe mannelijke verleider is geen onbekende!
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Drama, intriges en misschien wel affaires: de spanning wordt elke aflevering opgevoerd in Temptation Island. Aflevering 6 wordt volgende week pas uitgezonden op televisie. Maar voor de diehard fans is er goed nieuws. Je kunt de zesde aflevering nu al zien, gratis en voor niets. In dit artikel vind je de link naar de verse aflevering.
vrijdag, 23, februari, 2018
Source: Girlscene
Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Britt.
donderdag, 22, februari, 2018
Source: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *